GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-12-2010, 16:04
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο η αδικία φέρνει αυτοδικία.....
λαθος, πολυ μεγαλο λαθος και με συγχωρείς!!!!!!!!! Η αυτοδικια ειναι μεθοδος των γοτθων και των Βησιγοτθων και για τους υπόλοιπους πολιτισμενους λαους ποινικα κολασιμη!! Χωρια που χανεις και τα 1000 δικια σου αν εχεις!!!

Απόσπασμα:
Τώρα αν εσύ εξισώνεις την απόδειξη του φούρνου της γειτονιάς με τις offshore του Βουλγαράκη και του Τζοχατζόπουλου και άλλων εκατοντάδων που δεν ξέρουμε τότε δεν σε σώνει τίποτα.........
Αν οι φουρνοι, ειναι 20,000 σην Ελλαδα τα εμπορικα 500,000, οι ελευθεροι επαγγελματιες 100,000, τα κομμωτηρια 3000.........κ.λ.π. τοτε απο 200ε τον μηνα να βαζουν μαυρα στις τσεπες δεν σε φτανουν 10 οφφ σορ για να φτασεις τους Βουλγαρακηδες και τους Τσοχατζοπουλους!!!!!
Ανεβασα ενα rapidshare το ειδες? Εχω κι αλλα να ανεβασω με τις παραγωγηκοτητες π.χ. του καθε κρατους μελους οπως και με τα μισθολογια σε αυτα!! Να σου πω μοναχα οτι στην Γερμανια ο χαμηλοτερος νομιμος μισθος ειναι 1250ε μικτα!!!!!!

Απόσπασμα:
Σου είπα κατέβα σαν θεατής, στήστη σε μία γωνία παρατήρησε και μετά το συζητάμε. Η χθεσινή πορεία δεν ήταν σαν τις άλλες, το κακό είναι ότι και αυτή ήταν πατροναρισμένη..........
Φιλε μου καλε, αυτο δεν προκειται να γινει ποτε απο εμενα!!!!!!
Τωρα αν θεωρεις/τε μια πορεια μεγεθους Ολυμπιακου Σταδιου (70000 κατα ΓΣΕΕ - 25000 κατα την αστυνομια) επιτυχημενη με τα τοσα που συμβαινουν τοτε....ασε το καλυτερα!!!!!!

Απόσπασμα:
Κάτσε να αρχίσουν οι μειώσεις και στον ιδιωτικό τομέα που όπως ο ίδιος έχεις πει εκεί τα χρήματα δουλεύονται μέχρι τελευταίας δεκάρας, κάτσε ν;α γίνονατι τα 1000 και τα 1200, 750 και 800 (και εκεί δεν υπάρχουν επιδόματα) και πες στην γυναίκα μου ότι αυτά τα παθαίνει επειδή δεν έπαιρνε απόδειξη για το κουλούρι που αγόραζε κάθε πρωί...........
Σταυρο στο ιδιωτικο τομεα αυτο δεν θα γινει ποτε οσο αυτος ειναι παραγωγικος!!!! Ο εργαζομενος που παραγει πληρωνεται. Βεβαια υπαρχουν κι εργοδοτες εξαιρεσεις, παντου υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα ο κανονας ειναι δουλευω-παραγω-η εταιρεια κονομαει-αμοιβομαι κι εγω!!! Τουλαχιστον αυτο ισχυει στην ναυτιλια οπου οι εταιρειες απο σημερα μοιραζουν δωρο Χριστουγεννων ανεπαφο ΚΑΙ μπονους παραγωγικοτητας σε ολους!!!!
Η εταιρεια που καλως εχοντων των πραγματων θα με φιλοξενησει το 2011 και ηταν αυτη που δουλευα πριν μετοικησω σε άλλη εδωσε ΣΗΜΕΡΑ (μετα την ψηφιση του ''κακου'' πολυνομοσχεδιου) το δωρο χριστουγεννων συν ενα μισθο μπονους και 7 ημερες εξτρα αδεια, σε μερες ¨η σε χρημα οπως το προτιμανε οι υπαλληλοι, και απο οτι εμαθα φιλε Σταυρο απο τα 25 ατομα μονον ενας το πηρε σε χρημα...οι άλλοι το επηραν σε μερες!!!

Απόσπασμα:
Εγώ θα περιμένω και 3 χρόνια αλλά γιατί είσαι ο μόνος που πιστεύει κάτι τέτοιο και δεν έχεις καταλάβει ότι έχουμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα..............
Αν ημουν ο μονος τοτε εχθες θα επρεπε να ηταν 1-2,000,000 κοσμος στις πορειες (π.χ Γαλλια, Βελγιο) κι οχι ενα ολυμπιακο σταδιο σε αγωνα Ολυμπιακου-Παναθηναικου!! Ολοι οι υπολοιποι ειναι χαζοι και δεν βλεπουν? Δεν υφιστανται την μαυριλα???? Και μην μου πεις για τον καιρό διοτι οταν βρεχει φταιει ο καιρος οταν κανει λιακαδα προτιμησαν να πανε για καφε ¨η για μπανιο αν ειναι καλοκαιρι....ελεος!!
Απόσπασμα:
Μαζί σε αντιπαράθεση πραγματική δεν θα έρθουμε ποτέ....αλλά όπως με εξοργίζει η ανοχή που δίνεις στα κοπρόσκυλα αυτά έτσι και εσύ θα κάνεις υπομονή με εμένα.
για εσενα Σταυρο και στην κολαση θα παω αν με χρειαζεσαι εκει!!!!!

Last edited by GeorgeP; 16-12-2010 at 16:07.
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 16:06
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Χθες με την σύζυγο και το παιδί κατεβήκαμε για τον καθιερωμένο καφέ στην Αίγλη. Επίτηδες πήγαμε νωρίτερα και κάναμε μια βόλτα από Ζάππειο – Σύνταγμα – Βουκουρεστίου – Πλ. Κοτζιά – Σταδίου – Σύνταγμα – Ζάππειο. 2 ώρες στους δρόμους, κανείς δεν μας κτύπησε (Χατζηδάκης), δεν μας έδιωξε από την καφετέρια (Πάγκαλος, Σιούφας), η Ειρήνη δεν φόρεσε περούκα για να μην την αναγνωρίσουν (Μπιρμπίλη), τα καταστήματα δεν άνοιξαν τα ρολά τους για να μας προστατεύσουν από… αλήτες (Κακλαμάνης), δεν αλλάξαμε πεζοδρόμια γιατί μας έφτυναν (Μάνος) δεν μας κοίταξαν καν στραβά… ευχές παίρναμε για το παιδάκι μας και ευτυχισμένοι και εμείς τις ανταποδίδαμε.

Σε διάφορες παγκόσμιες επαναστάσεις, δεν έλαβαν όλοι μέρος, για διάφορους λόγους. Αφήστε εμάς να το κάνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, μην μας μέμφεσθε όμως.

Last edited by ckk; 16-12-2010 at 16:10.
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 16:33
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

1) Το ψάρι βρωμά από το κεφάλι.
2) Το φίδι, για να το σκοτώσεις, το πατάς στο κεφάλι.
3) Όπου δεν πίπτει νόμος ,πίπτει ράβδος.
Σοφές λαϊκές ρήσεις που πρέπει να έχουν υπ΄ όψιν τα λαμογια …εεεε συγγνώμη οι πολιτικοί μας, γιατί αρχίζουν να εφαρμόζονται στην πράξη .!(επιτέλους )

Ας είχαν την προνοητικότητα να εφαρμόσουν τους νόμους ,να μην έφτιαχναν νόμους απαλλαγής - ασυλίας των ευθυνών τους κ.α., για να μην είχαν αυτήν την αντιμετώπιση τώρα .
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 17:02
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Γιώργο, αν και έθεσες τα γραφόμενα σου, σε προσωπικό επίπεδο για εμένα τουλάχιστον, δεν θα σου ανταποδώσω το ύφος, γιατί δεν είμαστε εδώ για να έχουμε προσωπικές κόντρες, (και σεβόμενος και τους υπόλοιπους συμφουρίτες μας) αλλά για να λέμε την άποψη μας μεν, αλλά και να περνάμε καλά, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα μας....

Λυπάμαι πολύ που είσαι άνεργος, και ειλικρινά εύχομαι να πηγαίνουν τουλάχιστον καλά οι δουλειές της συζύγου σου...
Ομοίως εκ καρδίας, σου εύχομαι να μπείς στην εταίρια που μας αναφέρεις, και να έχει πάντα αντικείμενο....
(γιατί και το μέλλον του ΟΑΕΔ είναι αβέβαιο, με τόσα που ακούγονται!!!!)

Να είσαι πάντα καλά....
Αργύρης
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 17:21
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
λαθος, πολυ μεγαλο λαθος και με συγχωρείς!!!!!!!!! Η αυτοδικια ειναι μεθοδος των γοτθων και των Βησιγοτθων και για τους υπόλοιπους πολιτισμενους λαους ποινικα κολασιμη!! Χωρια που χανεις και τα 1000 δικια σου αν εχεις!!!
H αυτοδικία είναι φύση Γιώργο,

Απόσπασμα:
Αν οι φουρνοι, ειναι 20,000 σην Ελλαδα τα εμπορικα 500,000, οι ελευθεροι επαγγελματιες 100,000, τα κομμωτηρια 3000.........κ.λ.π. τοτε απο 200ε τον μηνα να βαζουν μαυρα στις τσεπες δεν σε φτανουν 10 οφφ σορ για να φτασεις τους Βουλγαρακηδες και τους Τσοχατζοπουλους!!!!!
Ανεβασα ενα rapidshare το ειδες? Εχω κι αλλα να ανεβασω με τις παραγωγηκοτητες π.χ. του καθε κρατους μελους οπως και με τα μισθολογια σε αυτα!! Να σου πω μοναχα οτι στην Γερμανια ο χαμηλοτερος νομιμος μισθος ειναι 1250ε μικτα!!!!!!
Σε πληροφορώ ότι η πλειονότητα όλων αυτών μέσα από περαιώσεις τα έχει πληρώσει, και αν ήταν έτσι δεν θα έκλειναν σήμερα ο ένας μετά τον άλλο ούτε θα χρώσταγαν στον ΟΑΕΕ και το ΙΚΑ τα μαλλιά της κεφαλής τους. Αυτά τα έκαναν μόνο όσοι ήταν κολλητοί αυτών που φανατικά υποστηρίζεις
Απόσπασμα:
Φιλε μου καλε, αυτο δεν προκειται να γινει ποτε απο εμενα!!!!!!
Τωρα αν θεωρεις/τε μια πορεια μεγεθους Ολυμπιακου Σταδιου (70000 κατα ΓΣΕΕ - 25000 κατα την αστυνομια) επιτυχημενη με τα τοσα που συμβαινουν τοτε....ασε το καλυτερα!!!!!!
Γιατί φοβάσαι αυτό που θα δεις ;;;;;; ένα καφέ θα σε κεράσω

Απόσπασμα:
Σταυρο στο ιδιωτικο τομεα αυτο δεν θα γινει ποτε οσο αυτος ειναι παραγωγικος!!!! Ο εργαζομενος που παραγει πληρωνεται. Βεβαια υπαρχουν κι εργοδοτες εξαιρεσεις, παντου υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα ο κανονας ειναι δουλευω-παραγω-η εταιρεια κονομαει-αμοιβομαι κι εγω!!! Τουλαχιστον αυτο ισχυει στην ναυτιλια οπου οι εταιρειες απο σημερα μοιραζουν δωρο Χριστουγεννων ανεπαφο ΚΑΙ μπονους παραγωγικοτητας σε ολους!!!! [/FONT]
Η εταιρεια που καλως εχοντων των πραγματων θα με φιλοξενησει το 2011 και ηταν αυτη που δουλευα πριν μετοικησω σε άλλη εδωσε ΣΗΜΕΡΑ (μετα την ψηφιση του ''κακου'' πολυνομοσχεδιου) το δωρο χριστουγεννων συν ενα μισθο μπονους και 7 ημερες εξτρα αδεια, σε μερες ¨η σε χρημα οπως το προτιμανε οι υπαλληλοι, και απο οτι εμαθα φιλε Σταυρο απο τα 25 ατομα μονον ενας το πηρε σε χρημα...οι άλλοι το επηραν σε μερες!!!
Εγώ χρειάζομαι ώρες για να σου γράψω για όσα συμβαίνουν σε σούπερ μαρκετ, αλυσίδες, για συμβάσεις που από κανονικό ωράριο μετατρέπονται σε ωρομισθίους με την απειλή της απόλυσης.
Έλα δίπλα μου να ρωτήσεις τα παιδιά που δουλεύουν σε 2 μεγάλες αλυσίδες ειδών τεχνολογίας.

Απόσπασμα:
Αν ημουν ο μονος τοτε εχθες θα επρεπε να ηταν 1-2,000,000 κοσμος στις πορειες (π.χ Γαλλια, Βελγιο) κι οχι ενα ολυμπιακο σταδιο σε αγωνα Ολυμπιακου-Παναθηναικου!! Ολοι οι υπολοιποι ειναι χαζοι και δεν βλεπουν? Δεν υφιστανται την μαυριλα???? Και μην μου πεις για τον καιρό διοτι οταν βρεχει φταιει ο καιρος οταν κανει λιακαδα προτιμησαν να πανε για καφε ¨η για μπανιο αν ειναι καλοκαιρι....ελεος!!
Όχι φίλε, καταρχήν πάσχουν από το σύνδρομο του κομ#####στή (μέχρι τώρα μόνο οι κομ#####στές πάνε σε πορείες ), επίσης πρέπει να δουλέψουν για να μην χάσουν την δουλειά τους και η Ξανθή θα ήθελε να κατεβεί αλλά δεν την παίρνει.....και τέλος ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ TOYΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
είτε οι γνωστοί άγνωστοι (βολικό γαι την εκάστοτε κυβέρνηση ε;; είτε τα ΜΑΤ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ αδιάκριτα όταν αρχίσουν οι φασαρίες.
Αλλά πρέπει να έρθεις για να τα δεις

Απόσπασμα:

Ας πάμε σε μία έκθεση ΒΜW πρώτα να διαλέξεις ένα μηχανάκι της προκοπής μόλις βρεις δουλειά.

Last edited by frits; 16-12-2010 at 17:26.
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 17:25
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
GeorgeP λες ότι δούλευες 30 χρόνια και ζεις τώρα από τα έτοιμα, διότι δεν έκανες σπατάλες, κραιπάλες κλπ.
Και βέβαια τώρα έχεις την πολυτέλεια να τα λες αυτά.
Εγώ είμαι σχεδόν 8 χρόνια στην Ελλάδα και παλέυω να στρώσω το ιστρείο, που σημαίνει ότι δε μπόρεσα να δημιουργήσω το μαξιλάρι που έχεις εσύ. Δανείστηκα για να φτιάξω κάτι, διότι δεν είμαι από πλούσιους γονείς. Και τώρα μάλλον θα χάσω αυτό που προσπάθησα να κάνω.

Τα γράφεις ωραία, το έχεις, αλλά διαφωνώ κάθετα με τα λεγόμενά σου, όπως και με τον χοντροΠάγκαλο που λέει ότι τα φάγαμε μαζί. ήγουν φταίμε όλοι.

Δε φταίω! Είμαι 41 ετών και κάθε μέρα καταστρέφομαι χωρίς να ευθύνομαι.
Εσύ είχες την τύχη να δουλέψεις και 30 χρόνια και να αποταμιεύσεις, εμάς μας κρεμάν από τ'@ρχι....

Κι αν δεν κάνουν κάτι να αλλάξει αυτό, βλέπω η ατυχία του Χατζηδάκη να είναι αστείο μπροστα στη μοίρα των υπολοίπων...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Χθες με την σύζυγο και το παιδί κατεβήκαμε για τον καθιερωμένο καφέ στην Αίγλη. Επίτηδες πήγαμε νωρίτερα και κάναμε μια βόλτα από Ζάππειο – Σύνταγμα – Βουκουρεστίου – Πλ. Κοτζιά – Σταδίου – Σύνταγμα – Ζάππειο. 2 ώρες στους δρόμους, κανείς δεν μας κτύπησε (Χατζηδάκης), δεν μας έδιωξε από την καφετέρια (Πάγκαλος, Σιούφας), η Ειρήνη δεν φόρεσε περούκα για να μην την αναγνωρίσουν (Μπιρμπίλη), τα καταστήματα δεν άνοιξαν τα ρολά τους για να μας προστατεύσουν από… αλήτες (Κακλαμάνης), δεν αλλάξαμε πεζοδρόμια γιατί μας έφτυναν (Μάνος) δεν μας κοίταξαν καν στραβά… ευχές παίρναμε για το παιδάκι μας και ευτυχισμένοι και εμείς τις ανταποδίδαμε.

Σε διάφορες παγκόσμιες επαναστάσεις, δεν έλαβαν όλοι μέρος, για διάφορους λόγους. Αφήστε εμάς να το κάνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, μην μας μέμφεσθε όμως.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
1) Το ψάρι βρωμά από το κεφάλι.
2) Το φίδι, για να το σκοτώσεις, το πατάς στο κεφάλι.
3) Όπου δεν πίπτει νόμος ,πίπτει ράβδος.
Σοφές λαϊκές ρήσεις που πρέπει να έχουν υπ΄ όψιν τα λαμογια …εεεε συγγνώμη οι πολιτικοί μας, γιατί αρχίζουν να εφαρμόζονται στην πράξη .!(επιτέλους )

Ας είχαν την προνοητικότητα να εφαρμόσουν τους νόμους ,να μην έφτιαχναν νόμους απαλλαγής - ασυλίας των ευθυνών τους κ.α., για να μην είχαν αυτήν την αντιμετώπιση τώρα .
συμφωνω με χιλια!
σιγα μην τους λυπηθω!τους αλητες!
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 17:27
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ARGI Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο, αν και έθεσες τα γραφόμενα σου, σε προσωπικό επίπεδο για εμένα τουλάχιστον, δεν θα σου ανταποδώσω το ύφος, γιατί δεν είμαστε εδώ για να έχουμε προσωπικές κόντρες, (και σεβόμενος και τους υπόλοιπους συμφουρίτες μας) αλλά για να λέμε την άποψη μας μεν, αλλά και να περνάμε καλά, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα μας....

Λυπάμαι πολύ που είσαι άνεργος, και ειλικρινά εύχομαι να πηγαίνουν τουλάχιστον καλά οι δουλειές της συζύγου σου...
Ομοίως εκ καρδίας, σου εύχομαι να μπείς στην εταίρια που μας αναφέρεις, και να έχει πάντα αντικείμενο....
(γιατί και το μέλλον του ΟΑΕΔ είναι αβέβαιο, με τόσα που ακούγονται!!!!)

Να είσαι πάντα καλά....
Αργύρης

Kαμία, μα καμια προσωπικη κοντρα!!!!!!
Ουτε εθεσα το ποστ μου σε προσωπικο επιπεδο, απλως απαντησα σε καποιες πραγραφους σου που ειχα κατι να πω!! Εντελως φιλικα και συναδελφικα!!! Δεν υπαρχει λογος παρεξηγησης!!!
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 17:32
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Ας πάμε σε μία έκθεση ΒΜW πρώτα να διαλέξεις ένα μηχανάκι της προκοπής μόλις βρεις δουλειά.

Aρε Σταυρο σε παραδεχομαι, ητανε η καλυτερη απαντηση μεσα σε ολο το νημα που γραφτηκε!!!!!

Last edited by commander; 16-12-2010 at 17:35.
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 17:49
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Kαμία, μα καμια προσωπικη κοντρα!!!!!!
Ουτε εθεσα το ποστ μου σε προσωπικο επιπεδο, απλως απαντησα σε καποιες πραγραφους σου που ειχα κατι να πω!! Εντελως φιλικα και συναδελφικα!!! Δεν υπαρχει λογος παρεξηγησης!!!
Και εγώ θέλω πολλές φορές να απαντήσω αλλά φοβάμαι ότι θα το πάρει ο άλλος σαν προσωπική κόντρα.
Τις απόψεις μας λέμε και φυσικά δεν συμπίπτουν δεν χρειάζεται να απολογούμαστε συνέχεια κανείς δεν θέλει να προσβάλει κανέναν.
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 18:05
Senior Member

Απόσπασμα:
GeorgeP λες ότι δούλευες 30 χρόνια και ζεις τώρα από τα έτοιμα, διότι δεν έκανες σπατάλες, κραιπάλες κλπ.
Και βέβαια τώρα έχεις την πολυτέλεια να τα λες αυτά....
Ναι οπως τα λες ειναι (κραιπαλες εκανα αλλα συγκρατημενα), αλλα δεν καταλαβα αν κατηγορουμαι για κατι σε αυτην σου την παραγραφο!!! Αν θελεις μου εξηγείς σε παρακαλω!

Απόσπασμα:
Εγώ είμαι σχεδόν 8 χρόνια στην Ελλάδα και παλέυω να στρώσω το ιστρείο, που σημαίνει ότι δε μπόρεσα να δημιουργήσω το μαξιλάρι που έχεις εσύ. Δανείστηκα για να φτιάξω κάτι, διότι δεν είμαι από πλούσιους γονείς. Και τώρα μάλλον θα χάσω αυτό που προσπάθησα να κάνω.....
Οταν αρχισα αγαπητε μου φιλε την δουλεια το 1981 τα πραγματα δεν ηταν οπως ειναι τωρα. Το ΧL500S μου ειχε 140,000δρχ και ο μισθος μου ηταν 10000δρχ. Ηθελα δηλαδη 14 μισθους για να το αποκτησω! Το 2001 επαιρνα 2000ε μισθο και το Βαραντερο μου κοστιζε 12000ε αρα ηθελα 6 μισθους να το αποκτησω, αυτο για να καταλαβεις τις διαφορες του τοτε με του σημερα!! Και φυσικα ουτε εορτοδανεια, ουτε οχηματοδανεια ουτε τιποτε!! Το 1989 μετα απο 8 χρονια και 8 ΑΤΑ (αναλογη τιμαριθμικη αναπροσαρμογη του ΠΑΣΟΚ) ο μισθος μου ειχε φτασει το ιλιγγιωδες ποσο των 35,000δρχ. Μεχρι τοτε ειχα αποκτησει ενα XLS 500 απο το 1982 (με γραμματια) το οποιο και επουλησα και πηρα ενα ΧΤ600 (παλι με γραμαμτια), ειχα δε προλαβει και ειχα στην τραπεζα περι τις 160,000δρχ!!!!! Ποσο αρκετα μεγαλο για την εποχη του!!
Με ολα τα παραπανω θελω να πω οτι σε 8 χρονια αμα θελεις μπορεις να κανει καποιος πολλα, απλα λιγοι αντεχουν τα ζορια για να κανεις κατι τετοιο!!

Απόσπασμα:
Τα γράφεις ωραία, το έχεις..........
Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι καμια εκθεση μου σε ολες τις βαθμιδες τις εκπαιδευσης να ειχε κατω απο 19 βαθμολογια!!! Ισως να παιζει τον ρολο του αυτό!!

Απόσπασμα:
.......αλλά διαφωνώ κάθετα με τα λεγόμενά σου, όπως και με τον χοντροΠάγκαλο που λέει ότι τα φάγαμε μαζί. ήγουν φταίμε όλοι......
Δε φταίω! Είμαι 41 ετών και κάθε μέρα καταστρέφομαι χωρίς να ευθύνομαι......
Φυσικα και να διαφωνησεις....αν ηταν να συμφωνουμε ολοι και σε ολα......καλυνυχτα! Δεν θα φταναμε πουθενα!! Ομως φιλε μου κατσε και σκεψου που συνεβαλες εσυ σε αυτην την καταντια...αν συνεβαλες!!!
Αν εχεις δεχθει Χ ασθενεις τους οποιους χρεωσες Χ ποσα για τα οποια εκοψες αποδειξη εισαι ΟΚ απο αυτην την αποψη.Αν καθε φορα που αγοραζες κατι επαιρνες την αποδειξη σου και απο εκει εισαι ενταξει! Αν για τασ νοικια που εισεπραττες (αν εισπρατεις) εκοβες αποδειξη για ολο το ποσο και τα δηλωνες κανονικα στην εφορια παλι ΟΚ εισαι...κ.λ.π. κ.λ.π.
ΑΝ ομως σε ενα απο τα παραπανω ¨η σε ολα ¨η εστω σε μια και μονον περιπτωση δεν εκανες αυτο που επρεπε εχεις κι εσυ την μικρη σου, την ελαχιστη, την απειροελαχιστη αν θελεις συνεισφορα στο Εθνικο αυτο προβλημα!! Αυτο εννοει ο χοντροΠάγκαλος οταν λεει μαζι τα φαγαμε!!! Δεν μπορει να μην το δεχεστε αυτο!!! Δεν μπορει καποιος να αγοραζει 1000ε καπαρτινα και για να γλυτωσει 180-200ε να δεχεται την προσφορα του μαγαζατορα για μη κοπη αποδειξης! Αυτο λεγεται συνενοχη με τους πολιτκους που δερνουμε!! Μην μου πεις οτι αλλο τα 200ε της καπαρντινας και αλλο τα δις των πολιτικων διοτι θα σου αντιπαραθεσω ''αλλο 300 ατομα και αλλο 8,000,000 καταναλωτες/εμποροι/ελευθεροι επαγγελματιες κ.λ.π

Απόσπασμα:
Εσύ είχες την τύχη να δουλέψεις και 30 χρόνια και να αποταμιεύσεις, εμάς μας κρεμάν από τ'@ρχι.......
Εσεις πληρωνετε λαθη αλλονων που στο παρελθον δινανε και δανειζοτανε, που πουλαγανε και δεν απεδιδαν τους φορουμ, που αγοραζανε και δεν επαιρναν αποδειξη!! Δηλαδη των πολιτικων, των Δ. υπαλληλων, των καταναλωτων, των εμπορων κ.λ.π!!!!! Πεσατε στην περιπτωση της εποχης!
Θα μπορουσε να ξεσπασει μετα απο 10-20 χρονια αυτο το προβλημα, τοτε θα φωναζαν αλλοι σαν κι εσας κι εσεις θα ησασταν με 30 χρονια δουλειας στην πλατη βολεμενοι κατα τα λεγομενα σου (σαν κι εμενα σημερα).......ποια η διαφορα????? Ισως δεν το ξερεις αλλα το ιδιο ηταν ετοιμο να ξεσπασει το 1993, και τοτε 112% του ΑΕΠ χρεος ειχαμε αλλα με μια υποτιμηση της τοτε δραχμης το ξεπερασαμε!! Στο λεω συτο γιατι στην σημερινη σου θεση μπορει να ημουν εγω το 1993 κι εσυ σημερα να απολαμβανες μια καλυτερη ζωη που θα ειχε περασει μεσα απο την δικια μου πικρα, την ιδια πικρα που γευεσαι κι εσυ σημερα!!!!

Απόσπασμα:
Κι αν δεν κάνουν κάτι να αλλάξει αυτό, βλέπω η ατυχία του Χατζηδάκη να είναι αστείο μπροστα στη μοίρα των υπολοίπων...

Τιποτα δεν θα γινει, και να μην ευχεσαι να γινει! Να ευχεσαι του Χατζηδακη να ηταν κατι τυχαιο και μοναδικο και οτι εγινε ....κατα λαθος!!! Διοτι αν βασιλεψει η αναρχια οχι ιατρειο δεν θα δεις, οχι ασθενη δεν θα δεις αλλα ουτε εξω απο το σπιτι σου δεν θα μπορεις να βγείς!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης