12-09-2013, 16:53
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: R1200gs αξονας μεταδοσης
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Κανε μπανιο......και τραβα στον γερακα, να σου πει ο καλυτερος μηχανικόςbmw, στην ελλαδα, αν παιζει ρολο η στραβια ζαντα
Τωρα δεν ξερω αν θέλει να σε παρει........
Γουστα ειναι αυτα.....
Ακομα ενα θεμα που εκανες μπουρ...λο 
|
Nα ξερεις οτι αυτο θα συμβαινει καθε φορα που θα μου κολλας κι ενα επιθετο.......οπως γραφικος, απολυτος κ.λ.π.
Να ξερεις επισης οτι το ιδιο θα συμβαινει οταν με αμφισβητεις ανευ στοιχείων με μονη αξιοπιστη πηγη τον ''καλυτερο μηχανικο της BMW στον Γερακα''.
Να ξερεις οτι το ιδιο θα συμβαινει οταν μου λες μπουρδες περι στατιστικων αλλα αποφευγεις να σχολιασεις τις στατιστικες παραθεσεις μου, οπως ΔΕΝ εκανες πιο πανω.
Λιγο πριν το τελος, να ξερεις οτι το ιδιο θα συμβαινει οταν καταπιανεσαι με εμενα αν και οταν πριν απο μενα προηγουνται αλλοι με τις ιδιες αποριες, οπως π.χ το ''αερικο''
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως χαλάνε οι άξονες, τι διάλο τους κάνετε, με έχει πιάσει σύγκρυο.
|
οπου εμμεσως πλην σαφως αναρωτιεται τι γινεται με τους αξονες των GS και χαλανε τοσο συχνα........
Τα βαζω παντοτε και με ολη μου την δυναμη με αυτους οι οποιοι δεν εχουν το θαρρος της γνωμης τους και το θαρρος της παραδοχης, δηλαδη τους ακρατους εγωιστες, και οι οποιοι πιστευουν τα ''μου ειπαν'' και ''καπου ακουσα'', ο ''καλλυτερος μηχανικος BMW''........
Τα χωνω επισης σε εκεινους που πιστευουν αυτους που εχουν οικονομικα οφελη απο τους ιδιους κι οχι αυτους οι οποιοι δεν περιμενουν τιποτε απο εκεινους κι ενεργουν ανιδιοτελως.
Κανονικα σαν αντρας μετα τις παραθεσεις μου για βλαβες στους αξονες τις οποιες δημοσιευσα εκ νεου και προς υπενθυμιση σε πιο πανω ποστ σε αυτο το νημα θα επρεπε τουλαχιστον να αναφωνησεις ενα...ΩΧ! Δεν το εκανες απο εγωισμο, αρα αμφισβητησες και αμφισβητεις τους παθοντες ...........δεν πειραζει.........ο εγωισμος μας στερει γνωσεις........
Τελος, οι ''καλλυτεροι μηχανικοι'' απλα δεν υπάρχουν....υπαρχουν μηχανικοι με γνωσεις που ακομα ψαχνονται και μαθαινουν και μηχανικοι εμπειρικοι οι οποιοι οσα εμαθαν εμαθαν........ο μηχανικος ο οποιος επιμενει οτι η στραβια ζαντα χαλαει τα ρουλεμαν στο κεντρο του τροχου, οπου κι αν βρισκεται και οτι κι αν ''φτιαχνει'' ειναι εμπειρικος και δεν εχει καμια σχεση με την επιστημη που λεγεται μηχανικη.
Αυτα, και να με συγχωρεις (-τε) που δεν εχω GS για να μπορω να εκφραζω ελευθερα τις οποιες μηχανικες γνωσεις-αποψεις μου......οπως αλλωστε φανταζομαι εχουν ολοι οι επισκευαστες BMW.......
Last edited by GeorgeP; 12-09-2013 at 17:06.
|