![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα,
το παλιο μου shoei που κυκλοφορώ περισσότερο στις κοντινες αποστασεις εχει γεμίσει γρατζουνιές και πρόσφατα οπως περπατούσα το έξυσα και σε ενα τοίχο Υπάρχει καμία ειδική βαφή ή να βρω κανένα αυτοκόλλητο ; Ξέρω πως μερικά αυτοκόλλητα εχουν κόλλα που χαλάει το κέλυφος αλλα αυτο το κυκλοφορώ περισσότερο στο κέντρο οποτε δεν με πειράζει απο θέμα ασφάλειας.Ευτυχώς ο παθών μαθών και δεν ξαναπήρα μαύρο ματ που χαλάει και με τον αέρα. |
|
|
||||
|
||||
|
Με ότι κι αν το βάψεις, οι γρατζουνιές σε βάθος θα φαίνονται (εκτός κι αν το στοκάρεις) ....
![]() Οπότε, κάποιο αυτοκόλλητο, είναι μονόδρομος .... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Κάπου στο φορουμ ειχα δει ενα αυτοκόλλητο carbon που το ζέσταινες και το κολλουσες. Κάτι τέτοιο θα βάλω αν το βρω εδω στο Ηράκλειο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στους ανοιχτούς δρόμους που ελάχιστα συμβαίνουν αλλά άμα κοπανήσεις με μεγάλη ταχύτητα, δυστυχώς ότι κράνος και να έχεις, δεν σώνεσαι... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πλειοψηφία ότι το 90% γίνονται σε "οικείο" περιβάλλον και σε ακτίνα συνήθως 30 χλμ από το σπίτι μας... |
|
|
|||
|
|||
|
Ακόμη πιο κοντά έχω διαβάσει, γύρω στα 2-5 χλμ από το σπίτι μας. Είναι γιατί εκεί χαλαρώνουμε και λέμε ότι φτάσαμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μηπως εννοεις αυτο: http://www.gsforum.gr/Τεχνικά-θέματα...on-look-12099/ Έχεις σκευτει το ενδεχόμενο ολικης βαφής?(δεν ξερω βεβαια κατα πόσο σε συμφερει οικονομικα).. Θα συμφωνήσω και με τους παραπάνω....αν και εγω φοραω για τα κοντινα ενα κρανος--κατσαρολα--πλεον... ![]() ![]() μήπως θα έπρεπε να το αντικαταστήσεις? --αντικαταστήσουμε??![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αν θελεις ολικο βαψιμο ψαξε για τον lefteris karetsos
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επιλογη κρανους SHOEI | taksidiotis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 19-04-2010 06:03 |
| Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video? | ΙoannisPanagiotidis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 49 | 09-02-2010 14:06 |
| Αφαιρεση κρανους μετα απο τροχαιο.... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 23 | 24-11-2009 21:39 |
| Σπρευ ζελατινας κρανους!! | xenos | Κράνη | 32 | 17-11-2009 22:52 |