![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
The winner is George P !!!!
Γιώργο πάλι <<έγραψες>> και έδωσες απάντηση στον φίλο μας sansiro , μέσα από το bikez.! Έκανες όμως ένα λαθάκι και σύγκρινες το VARKA ’07 με R1200GS ’07 ![]() Εγώ σύγκρινα τα VARKA ’07 και’09 με R1100GS’98 και …τα σχίζει ,τα λειώνει, τα πατάει σε όλα! Ακόμα και το πρώτο 1100GS ’94 υπερτερεί σε αρκετούς τομείς. Γιατί λάθος ??? ....Ο sansiro έχει 1100 !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ.1 Φίλε sansiro υπάρχουν 1001 τρόποι να αυτοκτονήσεις γιατί να ξοδευτείς αγοράζοντας το μπαούλο της γιαγιάς σου με ρόδες? Υ.Γ.2 Ποιος βλακέντιος σου είπε για έλλειψη ανταλλακτικών ? Υ.Γ.3 Εάν το έχεις για πέταμα , ρίξε ένα mail (τίποτα σπουδαίο, απλά μαζεύω παλιοσίδερα) χιχιχι ![]() Υ.Γ….Αφού το βικεζ είναι τόσο αξιόπιστο πως εξηγούνται οι βαθμολογίες στα VARKA ’07 ’08 ’09 όπου φαίνεται το 08 να είναι αισθητά ανώτερο??? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5: 2 κουβέντες = ΟΛΟ το νόημα!!!! GeorgeP προσπαθείς σε έναν χώρο με κατόχους GS να αποδείξεις πως η GS είναι μάπα! Το λιγότερο που μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι "άκυρο"!! Βάλε 100 λίνκς και φέρε ορκισμένους μηχανικούς πως έχεις δίκιο! Αυτό το κλικ που μας έχει κάνει δεν μπορείς να το "ξεκλικάρεις". Μπες σε κανα φόρουμ με TDM, V-strom, Harley ή vespa και προσπάθησε να κάνεις το ίδιο με τα δικά τους μηχανάκια. Τον ίδιο γέλωτα θα λάβεις!!! Οπότε μη χαλάς την ζαχαρένια σου προσπαθώντας να αλλάξεις γνώμη σε κολλημένους. Άλλωστε κι εμείς την ίδια γνώμη έχουμε για σένα. Απλά καταντάει κουραστική αυτή η "σταυροφορία"! Έτσι, αφού κανείς μας - εξαιρούνται ελάχιστοι, οι οποίοι, μάλιστα, δεν φανατίζονται τόσο - δεν τρώει ψωμί από την BMW ή την Honda δέξου οτι υπάρχουν και άλλες μηχανές γύρω σου, εκτός από Vara, και πάρα πολλοί αναβάτες προτιμούν εκείνες! Φίλε μου sansiro.sugata αν τα κριτήρια σου είναι καθαρά οικονομικά τότε κρίνε από το πόσο μακρυά φτάνει η αράδα σου - που λένε και στο χωριό μου! Αν όμως παίζει και το "κλικ".. τότε ζυγίζοντας τα, δωσε λίγο βάρος παραπάνω στο τελευταίο γιατί μια φορά ζούμε!! Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες και ικανοποίησες το μεράκι σου, παρά να μείνεις με το απωθημένο και να σε σιγοκαίει! επιπλέον: Η ερώτηση σου για το Vara είναι άτοπη σε αυτό το το forum. Αναμενόμενη η μεταπήδηση της κουβέντας στο GS.... Εκτός αν κατα βάθος επιθυμούσες μια "υποκειμενική" σύγκριση αυτών των 2! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ? ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ? ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ?... ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ 1150GS ΚΑΙ OΛΑ ΚΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SERVICE,ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΣΠΑΓΕ-ΔΕΝ ΧΑΛΑΓΕ!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καθενας και τα γουστα του φιλε μου... |
|
|||
|
|||
![]()
Κατι τετοια νηματα διαβαζει ο ιαπωνας και θα φτιαξει κανα καινουριο βαραντερο που θα σκιζει τον ανταγωνισμο στα παντα... αλλα θα το πουλαει κανα 16αρι χιλιαρικα...
Καλυτερα δεν ειναι τωρα που κανει ΤΟΣΑ πραγματα ΤΟΣΟ καλα και ειναι και ΤΟΣΟ φτηνο; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλα μιας και ειναι μονον 2-3 οι εχοντες την ιδια αποψη μαλλον το πρωτο της παραπανω παραγραφου θα πρέπει να γινει!!!!!! Σημ. ειδες πουθενα να λεω οτι η GS ειναι μαπα? Ειδες πουθενα να ανοιγω νημα με τα υπερ και τα κατα των δυο μοτοσυκλετων? Διαβασες το σαλο που εχει γινει στην Αγγλια, σχετικα με την χαμενη αξιοπιστια των BMW και τον οποιο αποτυπωσε ο συντακτης του Μοτοr Cycle News Kevin Ash εδω http://www.gsforum.gr/Γενικά-Μοτοσυκλέτα-24/kevin-ash-ενδιαφερον-αρθρο-4714/ Δεν τα λεω εγω μονον οσα γραφω!! Τα λενε κι αλλοι και εξω αλλα και σε αυτο το φορουμ! Εγω απλως τα επισυμανω σαν ''τριτος'' πανω σε νηματα που ανοιξανε ''παθοντες'' ιδιοκτητες!!! Η αποδοχη της ''μαπας'' οταν καποιος την κατεχει κι εχει δωσει μια περιουσια να την αποκτησει ειναι δυσκολο πραγμα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
GeorgeP συμφωνώ με τον ThanDim.
Από τη μία είσαι θυσαυρός γνώσεων και διαβάζω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα μηνύματα που γράφεις, διότι είναι πολύ επιμορφωτικά από την άλλη προσπαθείς να μας αποδείξεις με ανούσια (αλλά υπαρκτά, δεν λέω) παραδείγματα ότι το Βαραντέρο είναι καλύτερη μηχανή. Να σου πω λοιπόν ότι εν έτη 2010, που ο αγοραστής έχει να διαλέξει μεταξύ Varadero, GS, Multistrada, KTM Adv, Stelvio, Grand Passo, Caponord κτλ κτλ, πρέπει κάποιος να είναι είτε κορόιδο για να πάει να πάρει Βαραντέρο, είτε βιτσιόζος για να πάρει μια μηχανή που τα έχει όλα στο μέτριο, είτε old time classic Χοντάκιας (που αυτό το σέβομαι), που δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις τι σημαίνει να έχεις φρένα Brembo και αναρτήσεις ohlins & WP σε μια μηχανή μαμά. Και σε προκαλώ (πάντα φιλικά και συναδελφικά) να μου πεις ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ που το Βαραντέρο ΣΗΜΕΡΑ είναι καλύτερο από το GS, αφού φαίνεται ότι έχεις καλές γνώσεις. Αυτά κι από μένα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΩΧ!! Ήδη πουλάει τα μισά κομμάτια από τα πανάκριβα GS-GSA! Αν πάει η τιμή εκεί πάνω θα πρέπει να τα κάνει ΟΛΑ τα πράγματα, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλά και να είναι και πανέμορφη!! Εχεις την Honda για τέτοια;;;;; Ειδικά στον τομέα των on-off (δες ΤΑ700 ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Στα σοβαρά όμως, επειδή δε νομίζω να μίλησα προσβλητικά στο μήνυμα μου, θα παρακαλούσα κι εσύ να προσέχεις λίγο τις εκφράσεις σου μιας και δε νομίζω να σου έχω δώσει κάποιο δικαίωμα! Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν ανοίγεις! Αλλά "όπου γάμος και γιορτή, η Βασίλω πρώτη"!! Όπου βλέπουμε μπλε γράμματα ξέρουμε τι θα διαβάσουμε! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γεγονοτα παραθετω που οως λες κι εσυ.......''αλλά υπαρκτά, δεν λέω''. Απόσπασμα:
Τωρα αν οι μεν δουλέυουν καλυτερα απο τις δε.... οι μονοι που δεν μπορουμε να βγαλουμε ετυμηγορια ειμαστε εσυ κι εγω!! γιατι? διοτι πολυ απλα.....δεν οδηγουμε στα ορια!!!!!!! Για το χθες δες τις παραθεσεις μου απο το bikez.com! αν δεν τις πιστεψεις αξιζει και μονον να τις δεις! Την σημερον μονον δυο
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 20:54 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 06:09 |
Την άποψή σας | sakis656 | Ένδυση | 13 | 03-02-2010 18:37 |
Midland BT2. Γνώμη σας συμφορίτες!!! | linex | Διάφορα | 9 | 18-01-2010 20:11 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 18:14 |