![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπερβολικοί γίνεστε, πεθερά δεν έχω αλλά είναι κάτι καθαρόαιμα που τρέχουνε σε αγώνες speedway σε πίστες από πάγο. Ωμη δύναμη και από ένα μεταλικό καρφί 4 πόντους σε κάθε τακούνι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απίθανο thread..... συγχαρητήρια στον εμπνευστή....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σόρρυ μάγκες,που μπορει να σας χαλάσω
![]() αλλά μάλλον έχω την καλύτερη πεθερά ever! βέβαια αυτό μπορεί να οφείλετε και στο γεγονός ότι είναι άλλης εθνικότητας! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έχετε δεί τη μηχανή του "Αβερωφ" ????
εεεεε αυτή θα προτιμήσω.... |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως πρέπει το θέμα από το ΧΙΟΥΜΟΡ να το μετακινήσουμε στα ΧΡΗΣΙΜΑ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ntinopoulos;235554]εγω θελω να δω τωρα τι θα γραψει ο σταυρος-frits!
![]() ![]() ![]() ![]() Αναμένω............... [QUOTE=gandreas;235569] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Α βρε ξανθή τι τραβάς και εσύ, για πάρε θέση ![]() ![]() ![]() Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη, συνέχεια τα βάσει με τον Σταύρο, ούτε να με είχε γεννήσει δεν θα με υποστήριζε τόσο. Αλίμονο σε κάτι άλλες νύφες και γαμπρούς. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτο ΔΕΝ ισχυει....
![]() οπως ελεγε και ο παππουλης μου......η καλη πεθερα ειναι η νεκρη πεθερα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εισαι κακός!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ..ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.. | scorpiobmw | Χιούμορ | 10 | 07-11-2010 10:23 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ | MudRat | Γενικά - Αναβάτης | 8 | 26-04-2010 03:17 |
ΝΑ ΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!! | FANISGS | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 32 | 09-03-2010 17:31 |
ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΒΜW? | saitman | Νέα μοντέλα BMW | 124 | 19-08-2009 12:31 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | Gazi | Κράνη | 12 | 23-05-2009 13:39 |