![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Υπερβολικοί γίνεστε, πεθερά δεν έχω αλλά είναι κάτι καθαρόαιμα που τρέχουνε σε αγώνες speedway σε πίστες από πάγο. Ωμη δύναμη και από ένα μεταλικό καρφί 4 πόντους σε κάθε τακούνι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απίθανο thread..... συγχαρητήρια στον εμπνευστή....
![]() ![]() απ' τα γέλια.... και είμαι και βροντόφωνος να πάρ' η ευχή... θα σηκώσω το σπίτι στον αέρα...
|
|
|
|||
|
|||
|
σόρρυ μάγκες,που μπορει να σας χαλάσω
![]() αλλά μάλλον έχω την καλύτερη πεθερά ever! βέβαια αυτό μπορεί να οφείλετε και στο γεγονός ότι είναι άλλης εθνικότητας!
|
|
|
|||
|
|||
|
έχετε δεί τη μηχανή του "Αβερωφ" ????
εεεεε αυτή θα προτιμήσω.... |
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως πρέπει το θέμα από το ΧΙΟΥΜΟΡ να το μετακινήσουμε στα ΧΡΗΣΙΜΑ?
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=ntinopoulos;235554]εγω θελω να δω τωρα τι θα γραψει ο σταυρος-frits!
![]() ![]() ![]() ![]() Αναμένω............... [QUOTE=gandreas;235569] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Α βρε ξανθή τι τραβάς και εσύ, για πάρε θέση ![]() ![]() ![]() Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη, συνέχεια τα βάσει με τον Σταύρο, ούτε να με είχε γεννήσει δεν θα με υποστήριζε τόσο. Αλίμονο σε κάτι άλλες νύφες και γαμπρούς.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτο ΔΕΝ ισχυει....
![]() οπως ελεγε και ο παππουλης μου......η καλη πεθερα ειναι η νεκρη πεθερα... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
εισαι κακός!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ..ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.. | scorpiobmw | Χιούμορ | 10 | 07-11-2010 11:23 |
| ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ | MudRat | Γενικά - Αναβάτης | 8 | 26-04-2010 04:17 |
| ΝΑ ΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!! | FANISGS | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 32 | 09-03-2010 18:31 |
| ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΒΜW? | saitman | Νέα μοντέλα BMW | 124 | 19-08-2009 13:31 |
| ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | Gazi | Κράνη | 12 | 23-05-2009 14:39 |