![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ πάει το "ενοχλώ;".
Τέσπα. Εμένα με καλύπτει (για τον εαυτό μου τον ίδιο) το πρώτο μέρος του tagline σου. Είμαι ένα ηλίθιος όπως φαίνεται που μαθαίνει (όμως) από τα λάθη του. Και το λάθος που έκανα εδώ δεν θα το ξανακάνω. Να 'σαι και συ καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
οταν κανεις μια καταγγελια και θιγεις επαγγελματιες οφειλεις πρωτον να εισαι απολυτα σιγουρος οτι καταλαβες καλα και δευτερον να ειναι επωνυμη!εσυ δεν τηρησες κανενα απ τα δυο!
και αν επανορθωσες καπως στο δευτερο,ισως θα πρεπε να ξεκαθαρισεις με τους ιδιους τους εξουσιοδοτημενους το πρωτο... ![]() παντως χαλαρωσε,δεν κινδυνευεις απο κανεναν,τα αγρια μελη τα εχουμε σε κλουβια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() παγιδα ειναι! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι δικοί μας μόνο γκαζάκια βάζουνε..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Νικο... αν δεν κανω λαθος... δουλευεις στην εταιρια του φιλου μου του Αντώνη...???
Θα περασω απ´ το γραφειο να μου τα πεις απο κοντα γιατι δεν προλαβα το αρχικό post! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το αρχικό ποστ του NLS ....
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι 2 μήνες νεότερος στο φόρουμ κι εγώ έχω 700 μυνήματα κι εκείνος κοντά στα 10000....
Και ασχολούμαι με το φόρουμ αρκετα μπορώ να πω... Τι εικάζει κανείς? Ο Πρετεντέρης έχει βύσμα επειδή ανήκει στους Illuminati? O Πρετεντέρης είναι από το Ισραήλ? ![]() Ο Πρετεντέρης έχει βύσμα και του ανεβάζουν τα ποστ για να ανέβει πιο γρήγορα στην Ιεραρχία του Φορουμ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι να τις κάνουμε τις χάντρες;! επίδομα χαμηλοσυνταξιούχων | ortho | Επικαιρότητα | 5 | 22-10-2010 20:10 |
Τι γλώσσα μου έδωσαν; Ελληνική; | MARK | Κόσμος | 8 | 06-10-2010 11:07 |
Quiz......Βρήτε μου τις διαφορές... | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 06-07-2010 16:03 |
Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Τι τις προκαλεί; | skippybi | Υγεία | 10 | 16-10-2009 11:02 |
Τι μου έτυχε??? | PortoLeone | Τι μας έτυχε | 17 | 05-02-2009 11:55 |