GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-02-2012, 17:04
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ

μπραβο που το αναφερεις...!!!

Last edited by asotosios; 23-02-2012 at 17:05.
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 17:12
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giamil Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομιζω οτι ολοι αντιλαμβανομαστε οτι γραφοντας εδω μεσα το μονο που κανουμε ειναι να καταθετουμε τις προσωπικες μας αποψεις και εμπειριες....ουτε δικαζουμε ουτε εκτελουμε κανεναν....ολοι ειμαστε νοημονες ανθρωποι και ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα....

Δηλαδη με την ιδια λογικη οτι θετικο γραφεται για καλους επαγγελματιες απ τον καθενα να θεωρειται διαφημιση και οτι τα περνει οποιος το λεει???
ελεος...
Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες καλά και το κλείνω εδώ

Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα του φίλου ίσα ίσα που πιστεύω ότι έτσι είναι τα πράγματα.
Επειδή όμως δεν πρόκειται για διαφήμιση αλλά για δυσφήμιση και μάλιστα μιας επιχείρησης που πιθανόν να εργάζεται κόσμος εκεί και να τρώνε ψωμί οικογένειες , απλά λεω ότι αν και ξαναλεω αν δεν είναι τα πράγματα έτσι τότε ΝΑΙ και δικάζουμε και εκτελούμε και βγάζουμε λάθος συμπεράσματα..
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 17:59
giamil Ο/Η giamil βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Πειραιας
Μoto: R 1200GS '07 (Blackie)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες καλά και το κλείνω εδώ

Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα του φίλου ίσα ίσα που πιστεύω ότι έτσι είναι τα πράγματα.
Επειδή όμως δεν πρόκειται για διαφήμιση αλλά για δυσφήμιση και μάλιστα μιας επιχείρησης που πιθανόν να εργάζεται κόσμος εκεί και να τρώνε ψωμί οικογένειες , απλά λεω ότι αν και ξαναλεω αν δεν είναι τα πράγματα έτσι τότε ΝΑΙ και δικάζουμε και εκτελούμε και βγάζουμε λάθος συμπεράσματα..
Φιλε μου μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι ειπα....γιατι πρωτον μιλησα για ΟΛΟΥΣ οσους εξεφρασαν αποψη και εμπειρια και οχι μονο για τον φιλο που ξεκινησε το θεμα...και δευτερον διοτι ειπα ακριβως το αντιθετο απο αυτο που λες...δηλαδη οτι δεν δικαζουμε απλα εκθετουμε τις εμπειριες μας και τις αποψεις μας....

Δεν ειπε κανενας μην παει κανεις σ αυτον τον εμπορο γιατι ειναι ετσι και γιουβετσι....

Και αν υπηρχαν σωστες ενωσεις καταναλωτων στην Ελλαδα...δεν θα τα συζηταγαμε τωρα ολα αυτα...

Γενικοτερα αν δουλευε κατι σωστα σ αυτο το κρατος δεν θα συζηταγαμε πολλα αρνητικα εδω μεσα....

...αλλα μας εχει φαει ο ωχαδερφισμος σ αυτην την χωρα και τα κινηματα για τα δικαιωματα των "αλλων"!

Τα δικα μας δικαιωματα ομως?

Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 18:12
g.b.spyropoulos Ο/Η g.b.spyropoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2012
Περιοχή: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Μoto: GS ADVENTURE 1200 08

αυτα ψαχνουμε να ανακαλυψουμε
αλλα καπως πρεπει να γινει η αρχη
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 20:08
giorgio3 Ο/Η giorgio3 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: BMW 1200GS ADVENTURE

Διαβάζοντας τα ανωτέρω και από ότι κατάλαβα και φυσικά πιστεύω δεν θέλει κανένας να δυσφημίσει τον εν λόγω επαγγελματία αλλά όλοι αναφέρουμε την εμπειρία μας ......
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 20:55
kourepai Ο/Η kourepai βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Ν. Ερυθραία
Μoto: F650GS (twin)

Μπράβο ρε παληκάρι που το επισήμανες, γιατί έχει παραγίνει το κακό. Εύγε!
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 21:08
spyrval Ο/Η spyrval βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: F650 GS 2006

Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας κρίνει όπως νομίζει. Εγώ διαβάζω το θέμα και πρέπει να αποδεχτώ είτε:
1) ο συγκεκριμένος έμπορος, για τον οποίο πριν μήνες είδα την ίδια καταγγελία από άλλον, δεν γύρισε τα χιλιόμετρα και ο φίλος g.b.spyropoulos είναι ψυχοπαθής ή ανταγωνιστής έμπορος ή έχει προηγούμενα μαζί του ή κάτι άλλο, είτε ότι:
2) ο συγκεκριμένος έμπορος πράγματι γύρισε τα χλμ όπως κάνει η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς. Ο συνάδελφος απλά προειδοποιεί και μάλιστα δίνει και το τηλέφωνό του να τον πάρω αν ενδιαφέρομαι.

Παιδιά αποφάσισα, μην τον δυσφημίζουμε. Ελπίζω βέβαια την επόμενη φορά που π.χ. θα δώσω λεφτά για μηχανάκι και μετά από 3 μήνες δεν το'χω πάρει (όπως έπαθα πριν από 2 χρόνια με τον γνωστό πλέον σε όλους αξιότιμο κύριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας ο οποίος ακόμα λειτουργούσε πριν λίγο καιρό που πέρασα) να θέλετε να το αναφέρω, όπως το ίδιο περιμένω και από εσάς. Γιατί νόμοι δεν εφαρμόζονται στο Ελλάντα, μεταξύ μας πρέπει να βοηθιόμαστε. Παραείμαστε ευγενικοί με τους απατεώνες.
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 21:59
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Reply With Quote
Παλιό 24-02-2012, 07:48
Apirathos Ο/Η Apirathos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: ΒΜW f650gs '01

Σωστόοος! Έτσι πρέπει, να ξεμπροστιάζονται.
Reply With Quote
Παλιό 28-02-2012, 17:54
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?

Αφου στην αγγελία λέει ότι υπάρχει βιβλίο service πως είναι δυνατόν να κάνει μαϊμουδιά ο έμπορος? Δηλαδή πείραξε και το βιβλίο ?
Ειναι πολυ απλο να γινει, και αναφερω το εξης:

Εγω πριν ενα μηνα, εβαλα σε αγγελια το αυτοκινητο μου.
Ενα απο τα τηλεφωνα που δεχθηκα, ηταν απο μια μαντρα αυτοκινητων. Μεσα σε ολα, με ρωτησε, αν εχω το περιφημο "βιβλιο σερβις". Του απαντησα πως δεν εχω, γιατι τα κανω ολα εγω (οσα φυσικα δεν χρειαζονται μεγαλα-ακριβα και ειδικα εργαλεια).
Η απαντηση του σε αυτο ηταν... αποστομοτικη!
"Δεν πειραζει που δεν εχεις, θα του δωσουμε ενα εμεις"!!!

(λεγοντας, "θα του δωσουμε..." εννοουσε τον πελατη που ειχε "ψησει" σε περιπτωση που συμφωνουσα και εγω )

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsatsos Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι ποιο πολλοι το κανουν.Και εγω πουλησα varadero με 75.000 χλμ.και το ειδα στο car 23.500.Πολυ σωστη η κινηση του συμφορουμιτη.Και εγω το σκεφτικα να το κανω τοτε αλλα ειναι και λιγο ρισκο.Θα μπορουσε να ισχυριστει ισως οτι ετσι το αγορασε..
Εχω κατι φωτογραφιες, που φαινεται και η αφεντομουτσουναρα μου και το κοντερ της μπεμπας μου, μαζι. !!!
Οχι για το λογο που λεμε τωρα, αλλα για την τρελα μου ...
Σε μια τετοια περιπτωση (αν μου τυχαινε στην δικια μου μηχανη), θα μου ηταν πολυ χρησιμες, για να του εσκιζα τον κ...λο !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spyrval Εμφάνιση μηνυμάτων
Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας κρίνει όπως νομίζει. Εγώ διαβάζω το θέμα και πρέπει να αποδεχτώ είτε:
1) ο συγκεκριμένος έμπορος, για τον οποίο πριν μήνες είδα την ίδια καταγγελία από άλλον, δεν γύρισε τα χιλιόμετρα και ο φίλος g.b.spyropoulos είναι ψυχοπαθής ή ανταγωνιστής έμπορος ή έχει προηγούμενα μαζί του ή κάτι άλλο, είτε ότι:
2) ο συγκεκριμένος έμπορος πράγματι γύρισε τα χλμ όπως κάνει η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς. Ο συνάδελφος απλά προειδοποιεί και μάλιστα δίνει και το τηλέφωνό του να τον πάρω αν ενδιαφέρομαι.

Παιδιά αποφάσισα, μην τον δυσφημίζουμε. Ελπίζω βέβαια την επόμενη φορά που π.χ. θα δώσω λεφτά για μηχανάκι και μετά από 3 μήνες δεν το'χω πάρει (όπως έπαθα πριν από 2 χρόνια με τον γνωστό πλέον σε όλους αξιότιμο κύριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας ο οποίος ακόμα λειτουργούσε πριν λίγο καιρό που πέρασα) να θέλετε να το αναφέρω, όπως το ίδιο περιμένω και από εσάς. Γιατί νόμοι δεν εφαρμόζονται στο Ελλάντα, μεταξύ μας πρέπει να βοηθιόμαστε. Παραείμαστε ευγενικοί με τους απατεώνες.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης