GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-02-2012, 14:10
Aggelos-Syros Ο/Η Aggelos-Syros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΣΥΡΟΣ
Μoto: kymco xciting 300r
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ

Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 14:11
leandros Ο/Η leandros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Χανιά
Μoto: BMW R1200GS 2011 Honda PCX-150 2013

ωραίος ο φίλος.
τούμπανο το Vara
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 14:25
spyrval Ο/Η spyrval βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: F650 GS 2006

Για το συγκεκριμένο έμπορο έχω δει την ίδια καταγγελία σε άλλο φόρουμ για άλλο μηχανάκι. Με όλα αυτά που κάνουν θεωρώ ότι πρέπει να αγοράζουμε μεταχειρισμένα μόνο από ιδιώτες. Όχι πως είναι 100% σίγουρη η αγορά, αλλά θεωρώ ότι έχεις καλύτερες πιθανότητες αν ξέρεις και πως να ψάξεις. Το κλικ γι'αυτήν την άποψη μου έγινε όταν άλλος έμπορος (1 χλμ απόσταση από τον συγκεκριμένο...) μου πούλησε ένα ΧΧ πελάτη του που το ήξερε κλπ κλπ. Όταν θέλησα να το δώσω ένας υποψήφιος αγοραστής μου ανέφερε ότι είχε αλλαγμένα πλαστικά από πτώση. Όταν το είπα στον έμπορο έγινε έξαλλος, τί λέει ο άσχετος κλπ. Επόμενος υποψήφιος αγοραστής μου εξήγησε και πως το κατάλαβε ότι τα πλαστικά είναι αλλαγμένα. Σημειωτέον ότι από το συγκεκριμένο έμπορο είχα πάρει 3 μηχανάκια και έκανα όλα τα σέρβις εκεί. Το μηχανάκι δεν ήταν για πέταμα φυσικά, αλλά γιατί να δείχνω αφερέγγυος και ψεύτης στον επόμενο αγοραστή χωρίς να είμαι?
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 14:53
Gasgs Ο/Η Gasgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Kifisia
Μoto: R1100 gs kara-Tubano

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spyrval Εμφάνιση μηνυμάτων
Για το συγκεκριμένο έμπορο έχω δει την ίδια καταγγελία σε άλλο φόρουμ για άλλο μηχανάκι. Με όλα αυτά που κάνουν θεωρώ ότι πρέπει να αγοράζουμε μεταχειρισμένα μόνο από ιδιώτες. Όχι πως είναι 100% σίγουρη η αγορά, αλλά θεωρώ ότι έχεις καλύτερες πιθανότητες αν ξέρεις και πως να ψάξεις. Το κλικ γι'αυτήν την άποψη μου έγινε όταν άλλος έμπορος (1 χλμ απόσταση από τον συγκεκριμένο...) μου πούλησε ένα ΧΧ πελάτη του που το ήξερε κλπ κλπ. Όταν θέλησα να το δώσω ένας υποψήφιος αγοραστής μου ανέφερε ότι είχε αλλαγμένα πλαστικά από πτώση. Όταν το είπα στον έμπορο έγινε έξαλλος, τί λέει ο άσχετος κλπ. Επόμενος υποψήφιος αγοραστής μου εξήγησε και πως το κατάλαβε ότι τα πλαστικά είναι αλλαγμένα. Σημειωτέον ότι από το συγκεκριμένο έμπορο είχα πάρει 3 μηχανάκια και έκανα όλα τα σέρβις εκεί. Το μηχανάκι δεν ήταν για πέταμα φυσικά, αλλά γιατί να δείχνω αφερέγγυος και ψεύτης στον επόμενο αγοραστή χωρίς να είμαι?
Δεν θεωρώ σωστό να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους τους εμπόρους και να λέμε ότι ψωνίζω μόνο απο ιδιώτες. Απλά πρέπει να κανουμε ένα καλό έλεγχο στην υποψηφια μοτό μας όπως θα κάναμε και αν την αγοράζαμε απο ιδιώτη. Εμενα προσωπικά μου έχει τύχει στις αγορές απο εμπόρους να με καλύψουν με την 6 μηνη εγγυηση που μου έχουν δώσει.
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 16:14
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Αυτή είναι η διαφορά με το GS, το τελευταίο και 50.000 χιλιόμετρα να του κλέψεις, σαν καινούργιο θα είναι.
Καλά έκανες και μας το λες για να καταλάβουμε πόσο εύκολα μας κλέβουν
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 16:20
SAMURAI Ο/Η SAMURAI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ΘΗΣΕΙΟ

Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 16:48
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Το καλύτερο πάντως θα ήταν να μπορούσε να απολογηθεί ο συγκεκριμένος έμπορος διότι αν υπάρχει έστω και μια απειροελάχιστη πιθανότητα να μην είναι έτσι τα πράγματα φανταστείτε τι ζημιά έχει πάθει η επιχείρηση αφου το θέμα έχει εμφανιστεί 700 φορές και ποιός ξέρει πόσες και με πόσους έχει συζητηθεί.

Οσοι είναι επαγγελματίες καταλαβαίνουν τι εννοώ...
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 16:51
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Το καλύτερο πάντως θα ήταν να μπορούσε να απολογηθεί ο συγκεκριμένος έμπορος διότι αν υπάρχει έστω και μια απειροελάχιστη πιθανότητα να μην είναι έτσι τα πράγματα φανταστείτε τι ζημιά έχει πάθει η επιχείρηση αφου το θέμα έχει εμφανιστεί 700 φορές και ποιός ξέρει πόσες και με πόσους έχει συζητηθεί.

Όσοι είναι επαγγελματίες δεν κάνουν τέτοια απάτη.
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 16:56
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Όσοι είναι επαγγελματίες δεν κάνουν τέτοια απάτη.
Συμφωνώ απόλυτα....απλά εγω μίλησα για την πολύ μικρή πιθανότητα που τα πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα ήθελες να ακούσεις τι έχει να πει και ο έμπορος?
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2012, 16:58
giamil Ο/Η giamil βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Πειραιας
Μoto: R 1200GS '07 (Blackie)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων

Νομιζω οτι ολοι αντιλαμβανομαστε οτι γραφοντας εδω μεσα το μονο που κανουμε ειναι να καταθετουμε τις προσωπικες μας αποψεις και εμπειριες....ουτε δικαζουμε ουτε εκτελουμε κανεναν....ολοι ειμαστε νοημονες ανθρωποι και ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα....

Δηλαδη με την ιδια λογικη οτι θετικο γραφεται για καλους επαγγελματιες απ τον καθενα να θεωρειται διαφημιση και οτι τα περνει οποιος το λεει???
ελεος...

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης