|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Πισω φρενο???? Τι ειναι αυτο??? Integral ABS...... next plz!!!!!!       | 
| 

| |||
| 
 | |||
| Απόσπασμα: 
 Άκου να μπερδευτεί το integral. Όταν βάζεις μπρος μπερδεύεται η μίζα; | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Εμένα ρε παιδια η μηχανη μου, όταν καμμια φορα απο λάθος, πατησω το πίσω φρένο, μου βγάζει στο καντραν μια ένδειξη... μούτζα   ! Το εχει παρατηρησει κανένας άλλος αυτο      ; | 
| 

| |||
| 
 | |||
| Απόσπασμα: 
     | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Με το πάτημα του πίσω φρένου δεν μπερδεύεται, αλλά απενεργοποιείται το integral και λειτουργεί πλέον σαν κλασσικό φρένο.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
| Απόσπασμα: 
  !!! | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Ευχαριστούμε.......αλλά επειδή τα θέματα "ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης" έχουν να κάνουν με την ασφάλεια μας, παράκληση όταν δημοσιεύονται άρθρα να γράφεται και η πηγή τους για να αξιολογούνται από τον καθένα αναλόγως....    Last edited by Sakis; 15-10-2012 at 14:01. | 
| 

| |||
| 
 | |||
| Απόσπασμα: 
 Εγώ όταν πρωτοπήρα τη δικιά μου! Είχε επίσης και ηχητικό μήνυμα "Τί κάνεις βρε μ**άκα;;;;;"       | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Προσωπικά (χωρίς να είμαι μηχανικός) πιστεύω ότι η επιβράδυνση κατά 75% γίνεται με το μπροστά και κατά το 25% με το πίσω, χωρίς φυσικά να είναι απόλυτο. Ο συνδυασμός και των δύο είναι επιβεβλημένος. Όμως το πίσω φρένο μας προσφέρει την απόλαυση κατά το ντριφτάρισμα  , την οδήγηση με τον εμπρόσθιο τροχό στον αέρα (τώρα με τη κρίση οικονομία..στον ένα τροχό   ), την οδήγηση στο χώμα...   | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Όπως τα είπες είναι. Το απόλυτο (70/30, 60/40, 50/50, 90/10.............) το κανονίζει αυτόματα η μηχανή.     
		 | 
|  | 
| 
 | 
 |