Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas-patra
υπάρχει πάντα η επιλογή του ενισχυμένου Lucas από τον νταρνταγιάννο
δεν θα σου ρθει φθηνότερα απ έξω, ο ενισχυμένος, ο γιάννος ξηγιέται φυστικί
τον έβαλα προ 20kkm και είναι άψογος, δαγκώνει καλά, έχεις δυνατότητα αργής επιτάχυνσης, το θέμα δίσκου το ξεχνάς για αρκετό καιρό, βρες ένα καλό μάστορα να στον αλλάξει και όχι τα φώτα σου!
by the way, πές του να τσεκάρει την βαλβίδα της νεκράς, γιατί κοστίζει ελάχιστα και εκνευρίζει απίστευτα σαν ρίχνει πράσινα σε όλες τις ταχύτητες
μην αποκλείεις τη λύση του σώτου αβλεπί, ψάξε το αν θες να συζήσεις για πολύ μετα του θηρίου σου, εκτός αν δεν έχεις χρονο, διάθεση, διάθεση για μάθηση, αν δεν είσαι για πολλά πολλά ή αν καίγεσαι
50Kkm δεν είναι πολλά για να αλλάξεις δίσκο, εγώ περίμενα οτι θα άντεχαν περισσότερο, αλλά είχα ξεχάσει οτι στη λάσπη και στο χώμα, ο δίσκος τρώγεται για πλάκα, εξού και η αναγκαιότητα κατασκευής δίσκων με κεραμικό υλικό
θα σου πρότεινα τον ενισχυμένο της λούκας, στα 160κάτιευρώ, έναντι του απλού λούκας με τα 80κάτιευρώ, συχώρα μου πιθανή απόκλιση στις τιμές, άξιζε τον κόπο στην περίπτωσή μου
και κάτι τελευταίο, υπάρχουν χεράδες που αλλάζουν δίσκο στις 150Kkm και άλλοι στις 10kkm, δεν είναι μόνο αναλώσιμο, αλλά και ένδειξη χρήσης της μηχανής
|
Πολυ σωστο αυτο. Ολοι πρεπει οταν ερχεται η ωρα αντικαταστασης των "αναλωσιμων" δισκων,
λογο φθορας (δεν "μετραει" σαν ζημια, σε κανεναν κινητηρα αυτο) πρεπει και αυτο να ελεγχετε οπωσδηποτε γιατι:
Αφενος, δεν κοστιζει σχεδον τιποτα σε σχεση με την ολη εργασια

και
αφετερου ειναι τρομερα μα τρομερα εκνευριστικο αν σου συμβει λιγο διαστημα μετα

.... Επισης οταν το βγαλει απο την θεση του το ποτενσιομετρο της νεκρας να σου αντικαταστησει οπωσδηποτε και την τσιμουχα του (νομιζω 12 ή 15 ευρω κανει!), και ειναι αλλα 5 επιπλεον λεπτα εργασιας.
Οσο αφορα το δευτερο, και αυτο σωστο! Η συχνοτητα αντικαταστασης των δισκων ειναι ενδεικτικο της.... συμπεριφορας του οδηγου προς αυτην

!!!!