![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
GSA 1150 στα 52000
![]() καμια παρομοια (κακη) εμπειρία ????? |
|
|||
|
|||
![]()
Συνήθως ο πρώτος δίσκος τελειώνει στα 60,000 ο επόμενος αν είναι μαμά στα 120 και αν φτιάξεις έναν του εμπορίου θα τελειώσει μετά από 90,000 χλμ
δεν είναι κακή εμπειρία φίλε μας, απλά είναι αναλώσιμο υλικό ο δίσκος κάνε μια βόλτα από το http://www.motobins.co.uk/ θα βρεις σίγουρα φτηνό δίσκο και χτένι |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ για το λινκ .
θα ήταν η επόμενη ερώτηση. θα κάνω μια έρευνα αγορας και θα πράξω αναλόγως. έχεις τίποτα εγχωριο υποψιν σου? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφήστε τα "καρφώματα" και τα "πεταλώματα" στην άκρη, δεν είναι "ταρίφας" ο χριστιανός ούτε έχει διάθεση κάθε λίγο και λιγάκι να τρέχει συνεργείο. Βάλε φίλε μου έναν κεραμiκό της Sachs ή της Lucas να κάνεις δουλειά σου για τα επόμενα 200.000 χλμ και μέχρι τότε, το ξανασυζητάμε.To μόνο άσχημο είναι ότι πρέπει να λυθεί ολόκληρη η μηχανή για να αλλαχθεί το σετ δίσκου.Ρίξε μια ματιά και εδώ:
www.motoraid.eu |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν είμαι ταρίφας και ούτε έχω τρέξει σε συνεργείο ποτέ και δουλεύει ο δίσκος μου πάρα πολλά χιλιόμετρα Έχεις δει καρφωμένο δίσκο και τον έχεις ξεχωρίσει από τον μαμά?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαλαρά παιδιά!!
Δώστε μας εσείς τις πιθανές εναλλακτικές όπως πολύ όμορφα κάνετε για να ξεστραβωνόμαστε οι υπόλοιποι κι εμείς ξέρουμε πότε θα το παίξουμε ταρίφες και πότε βέροι Γερμανοί ![]() ![]() Όλα είναι θέμα αξιοπιστίας/κόστους ![]() Καμμιά ιδέα πόσο πάει το μαλλί συγκριτικά με τις δυό λύσεις έχουμε? |
|
|||
|
|||
![]()
To "καλό" του Πατρινού κάνει περίπου τα 200€
![]() και το πιο "καλό" του ταρίφα κάνει το πολύ μια 50αρα ![]() Μπορεί να υπάρχει Sachs και στην Αθήνα αν δεν έχει τελειώσει Last edited by soter3gm; 18-10-2009 at 13:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Για να πέσουν οι γνώσεις στο τραπέζι
στα ποστ ήθελα να πω ..... |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία soter3gm !!
Ετσι μένουν και ρέστα ... για να αγοράσουμε και .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή δίσκου συμπλέκτη... | epimelitisf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 30-09-2009 11:10 |
ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ του συμπλέκτη. | mentorasou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 22-08-2009 14:48 |