Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από FANISGS
φιλε συμφωνω μαζι σου μονο ως προς το χρωμα!κινητηρας διαμαντι?
καλο αστειο!απο το 1940 ειναι ο ιδιος.παρολα αυτα εμενα μου αρεσει.τωρα οσο για την οριτζιναλ κατασταση αυτο δεν ισχυει με τιπιτα.οταν σου αρεσει κατι το ψαχνεις,το βελτιωνεις και γενικα ασχολεισαι μαζι του.
|
Από το 1923 για την ακρίβεια!
Όσο για τον άνθρωπο εγκυκλοπαίδεια που επικαλείσαι, αν μου έλεγε εμένα κάποιος να κάνω "βελτιώσεις" στον boxer με πατέντες τύπου μπουζί, εξατμίσεις κλπ. και μάλιστα προσπαθούσε να με πείσει ότι υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ιπποδύναμη και να μειώσω την κατανάλωση ταυτοχρόνως σε έναν κινητήρα εξελίξεως χιλιάδων ωρών και δεκάδων χρόνων, τότε θα έφευγα τρέχοντας! Όπως και τρέχοντας έπρεπε να είχε πάει o ίδιος στην κατασκευάστρια εταιρεία να τους τα πει και να κάνει την τύχη του!
Προσωπική μου άποψη και κρίση βέβαια, αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ 2 μηχανών, την μία "φτιαγμένη" έως "σκυλοφτιαγμένη" που λένε και την άλλη στην original κατάσταση του κατασκευαστή, ούτε που θα ασχολιόμουν με την πρώτη! Σαν παράδειγμα θα σου φέρω τις μηχανές που "παλιώνουν" και το τι κοιτάνε αυτοί που τις αγοράζουν. Τυχόν μετατροπές και "βελτιώσεις" κατεβάζουν σημαντικά την αξία τους.
Εν τέλει, για επιδόσεις, βελτιώσεις και μετατροπές δεν παίρνεις μία BMW 1200cc των 15-20.000€, αλλά ένα YAMAHA, HONDA ή SUZUKI και του αλλάζεις τα φώτα χωρίς να σε πολυνοιάζει.