17-03-2009, 13:17
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΡΑΝΤΑΡ ΑΝΥΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Για να είναι αγροτικός ο δρόμος, μάλλον δεν θα έχει και διαχωριστική μπάρα ανάμεσα στις λωρίδες. Προσωπικά θα αισθανόμουν πολύ άβολα αν επιθυμούσα να απολαύσω τη βολτίτσα μου με την μηχανή, είχα και τη γυναίκα μου για παράδειγμα συνεπιβάτη και οι επερχόμενοι οδηγοί, μηχανόβιοι ή με αυτοκίνητο, αντί για το όριο των 70χλμ/ω πήγαιναν με 90 ή 100 (πάνε και με 140, μεταξύ μας τώρα), πράγμα που σημαίνει ότι αν τυχόν χάσουν τον έλεγχο (οι άλλοι, γιατί εμείς δεν τον χάνουμε ποτέ...), θα μας κλαιν οι ρέγγες όλους μας. Λίγα παλληκάρια και ζευγάρια νομίζετε ότι έχουν χαθεί στους δρόμους μας από πλαγιομετωπικές;;;
Αγαπητοί φίλοι το έχω δει και αυτό και το απόλαυσα. Ατελείωτες ευθείες σε καταπράσινους αγρούς στη Γερμανία, χωρίς μπάρα στη μέση, με όριο τα 70χλμ/ω και κανείς μα κανείς να περνάει το όριο αυτό. 'Ολα τα αυτοκίνητα, όλες οι μηχανές (στην πλειοψηφία τους BMW και πάνω από τις μισές GS) να πηγαίνουν με 70-80 και κανείς να μην ενοχλείται.
Μπράβο στον αστυνόμο που θα στηθεί στις ευθείες και στα λιβάδια και θα μας προστατεύσει από αυτούς που αμφισβητούν το δικαίωμά μας να βολτάρουμε ήσυχα χωρίς να απειλούμε κανένα με την υπερβολή των ορίων.
Όπως λένε και οι ξενέρωτοι οι Άγγλοι στο παραπάνω βιντεάκι "British safe driving commercial": "Είναι 30mph για κάποιο λόγο".
|
Ναι, στην Γερμανια ολα αυτά, εκει που οταν λεει 70κμ τα 72 είναι πολλά!!! Για λογους που εξηγησα στο προηγουμενο ποστ μου!!
|