Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas
Το να διαφωνείς με τις απόψεις είναι αναφαίρετο δικαιώμά σου. Δεν έχω ποτέ ζητήσει από κανέναν να ασπαστεί με το έτσι θέλω τις απόψεις μου... Αυτά τα κάνουνε άλλοι που ενδύονται τον ρόλο του "ινστρούχτορα" και του "διαφωτιστή", έναν ρόλο που απεχθάνομαι μιας που θεωρώ πως απευθύνεται σε πρόβατα και όχι σε ανθρώπους. Το μόνο που κάνω είναι να διαφωνώ ή να συμφωνώ σε απόψεις που εκφράζονται μέσα σε έναν χώρο δημοσίων συζητήσεων και νομίζω πως αυτό είναι δικό μου δικαίωμα.
Μια λοιπόν και όπως είπε και ο Κώστας, δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας, αφού "Πάνω απ' όλα, υπάρχουν κι άλλα πράγματα", μην ανησυχείς δεν επιθυμώ να σε σώσω  Όποιος θέλει να σωθεί , αν θέλει το κάνει μόνος του.
Να είσαι καλά
|
Χαίρομαι που θα μείνω επιτέλους με την άγνοιά μου και που ξέρεις, αν έχουν δίκιο οι χριστιανοί μπορεί και να κερδίσω την βασιλεία των ουρανών.
Οπότε είμαι ήσυχος, πως στο επόμενο ποστάρισμα κάποιου για το πόσο κρεμμύδι βάζουν στα σουβλάκια ας πούμε, δεν θα πέσω πάλι σε πράκτορες υπονομευτές, σκιώδεις κυβερνητικές οργανώσεις κρεμμυδοπαραγωγών κλπ.
Αχ ωραία!!!!