GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 29-08-2010, 19:10
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Περί του τι παριστάνει κανείς

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Το να διαφωνείς με τις απόψεις είναι αναφαίρετο δικαιώμά σου. Δεν έχω ποτέ ζητήσει από κανέναν να ασπαστεί με το έτσι θέλω τις απόψεις μου... Αυτά τα κάνουνε άλλοι που ενδύονται τον ρόλο του "ινστρούχτορα" και του "διαφωτιστή", έναν ρόλο που απεχθάνομαι μιας που θεωρώ πως απευθύνεται σε πρόβατα και όχι σε ανθρώπους. Το μόνο που κάνω είναι να διαφωνώ ή να συμφωνώ σε απόψεις που εκφράζονται μέσα σε έναν χώρο δημοσίων συζητήσεων και νομίζω πως αυτό είναι δικό μου δικαίωμα.
Μια λοιπόν και όπως είπε και ο Κώστας, δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας, αφού "Πάνω απ' όλα, υπάρχουν κι άλλα πράγματα", μην ανησυχείς δεν επιθυμώ να σε σώσω Όποιος θέλει να σωθεί , αν θέλει το κάνει μόνος του.

Να είσαι καλά
Χαίρομαι που θα μείνω επιτέλους με την άγνοιά μου και που ξέρεις, αν έχουν δίκιο οι χριστιανοί μπορεί και να κερδίσω την βασιλεία των ουρανών.
Οπότε είμαι ήσυχος, πως στο επόμενο ποστάρισμα κάποιου για το πόσο κρεμμύδι βάζουν στα σουβλάκια ας πούμε, δεν θα πέσω πάλι σε πράκτορες υπονομευτές, σκιώδεις κυβερνητικές οργανώσεις κρεμμυδοπαραγωγών κλπ.
Αχ ωραία!!!!
Reply With Quote
Παλιό 29-08-2010, 19:13
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Χαίρομαι που θα μείνω επιτέλους με την άγνοιά μου και που ξέρεις, αν έχουν δίκιο οι χριστιανοί μπορεί και να κερδίσω την βασιλεία των ουρανών.
Οπότε είμαι ήσυχος, πως στο επόμενο ποστάρισμα κάποιου για το πόσο κρεμμύδι βάζουν στα σουβλάκια ας πούμε, δεν θα πέσω πάλι σε πράκτορες υπονομευτές, σκιώδεις κυβερνητικές οργανώσεις κρεμμυδοπαραγωγών κλπ.
Αχ ωραία!!!!
Είναι θλιβερό να υποβιβάζεις ένα θέμα που αφορά στον θάνατο ενός ανθρώπου επάνω στο καθήκον του σε επίπεδο λαϊκού πανηγυριού. Αλλά πάλι η ειρωνεία είναι το τελευταίο καταφύγιο όταν δεν έχεις να πεις τίποτε.
Reply With Quote
Παλιό 29-08-2010, 19:17
Senior Member

Απόσπασμα:
Είναι θλιβερό να υποβιβάζεις ένα θέμα που αφορά στον θάνατο ενός ανθρώπου επάνω στο καθήκον του σε επίπεδο λαϊκού πανηγυριού. Αλλά πάλι η ειρωνεία είναι το τελευταίο καταφύγιο όταν δεν έχεις να πεις τίποτε.

Εεεεε, μπέρδεψες τα θέματα σε άλλο είναι ο χαμός του ανθρώπου (παρεπιπτώντος ΚΑΙ εγώ θλίβομαι), όσο για την φιλοσοφημένη σου άποψη για την ειρωνεία, να γράψεις εγχειρίδιο...
Reply With Quote
Παλιό 29-08-2010, 19:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Εεεεε, μπέρδεψες τα θέματα σε άλλο είναι ο χαμός του ανθρώπου (παρεπιπτώντος ΚΑΙ εγώ θλίβομαι), όσο για την φιλοσοφημένη σου άποψη για την ειρωνεία, να γράψεις εγχειρίδιο...
Τα θέματα δεν τα μπέρδεψα καθόλου. Ήμουν παρών όταν ανοίχτηκε το παρόν νήμα, μάλλον εσύ αρέσκεσαι στο να υπεκφεύγεις. Ανάγκη συγγραφής εγχειριδίων δεν έχω, σε αντίθεση με άλλου που τους αρέσει να αμπελοφιλοσοφούν προβάλλοντας το τίποτα σαν θεωρία.
Reply With Quote
Παλιό 29-08-2010, 19:40
Senior Member

Απόσπασμα:
Τα θέματα δεν τα μπέρδεψα καθόλου. Ήμουν παρών όταν ανοίχτηκε το παρόν νήμα, μάλλον εσύ αρέσκεσαι στο να υπεκφεύγεις. Ανάγκη συγγραφής εγχειριδίων δεν έχω, σε αντίθεση με άλλου που τους αρέσει να αμπελοφιλοσοφούν προβάλλοντας το τίποτα σαν θεωρία.
Καλά, για πάρ' το απ' την αρχή... γιατί κάπου έστριψες σε λάθος συνωμοσία.

Δεν υπεκφεύγω ρε φίλε, αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις πως θεωρώ αστεία τα επιχειρήματά σου, για να αντιπαρατεθώ κιόλας!!!

Δεν είμαι εγώ αυτός που σε κάθε νήμα τρέχω να χωθώ και να βγάλω τα απωθημένα μου για δήθεν συνωμοσίες. Σιγά μην περιμέναμε να μας ποστάρεις στο φόρουμ για να βρούμε το νόημα της ζωής.

Εντάξει λοιπόν. Ξεμπερδεύουμε με την αποδοχή προσωπικοτήτων, έτσι?!??
Που βγαίνει η όλη ιστορία εκτός του να χαλάμε το κλίμα και τις καρδιές μας?????
Στο φινάλε, επειδή μερικοί πιστεύουν πως κάνουν το σωστό, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως αυτές οι απόψεις είναι έως και επικίνδυνες, γι αυτό λέμε πως καλό είναι να μην το τραβάμε τόσο πλουραλιστικά. Βέβαια ΔΕΝ μπορώ να το απαγορεύσω, μπορώ όμως κι εγώ το ίδιο "δημοκρατικά" να ειρωνεύομαι αντίστοιχα... όταν και όποτε έχω λίγη ώρα για χάσιμο και ξαλάφρωμα!!!
Πάντως θα χαιρόμουν περισσότερο να λέγαμε κανένα αστείο και να πίναμε καμμιά ρακή από το να μαλώνουμε σαν γάϊδαροι σε ξένο αχυρώνα!!!!
Reply With Quote
Παλιό 29-08-2010, 19:54
Senior Member

Απόσπασμα:
Καλά, για πάρ' το απ' την αρχή... γιατί κάπου έστριψες σε λάθος συνωμοσία.
Να επαναλάβω την θέση μου περί ειρωνείας; Δεν νομίζω πως έχει νόημα...

Απόσπασμα:

Δεν υπεκφεύγω ρε φίλε, αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις πως θεωρώ αστεία τα επιχειρήματά σου, για να αντιπαρατεθώ κιόλας!!!
Αφού είναι τόσο αστεία επίτρεψέ μου να πιστεύω πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιπαρατεθείς γιατί πολύ απλά η αλήθεια ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ από την χρόνια πώληση κούφιων ιδεών... Εν πάσει περιπτώσει ό,τι κι αν επιλέξεις δικαίωμά σου.

Απόσπασμα:
Δεν είμαι εγώ αυτός που σε κάθε νήμα τρέχω να χωθώ και να βγάλω τα απωθημένα μου για δήθεν συνωμοσίες. Σιγά μην περιμέναμε να μας ποστάρεις στο φόρουμ για να βρούμε το νόημα της ζωής.
Αν αυτό πιστεύεις τότε μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί, ή δεν θέλεις να αντιληφθείς τι λέω και τί γράφω. Δεν πειράζει όμως, ούτως ή άλλως τα λεγόμενά μου δεν είσαι υποχρεωμένος να τα ασπαστείς.

Απόσπασμα:
Στο φινάλε, επειδή μερικοί πιστεύουν πως κάνουν το σωστό, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως αυτές οι απόψεις είναι έως και επικίνδυνες, γι αυτό λέμε πως καλό είναι να μην το τραβάμε τόσο πλουραλιστικά. Βέβαια ΔΕΝ μπορώ να το απαγορεύσω, μπορώ όμως κι εγώ το ίδιο "δημοκρατικά" να ειρωνεύομαι αντίστοιχα... όταν και όποτε έχω λίγη ώρα για χάσιμο και ξαλάφρωμα!!!
Ακριβώς αυτό! Εδώ συμφωνούμε. Κι εγώ πιστεύω πως κάποιες από τις απόψεις που ακούγονται είναι έως και επικίνδυνες. Το θέμα είναι από ποιά πλευρά το βλέπει κανείς. Κι εγώ λοιπόν το ίδιο δημοκρατικά μπορώ να αντιδρώ με τον προσήκοντα αντίλογο.

Απόσπασμα:
Πάντως θα χαιρόμουν περισσότερο να λέγαμε κανένα αστείο και να πίναμε καμμιά ρακή από το να μαλώνουμε σαν γάϊδαροι σε ξένο αχυρώνα!!!!
Πάντα διαθέσιμος, ελπίζω στον επόμενο καφέ/ποτό
Reply With Quote
Παλιό 29-08-2010, 20:07
Senior Member

Απόσπασμα:
Να επαναλάβω την θέση μου περί ειρωνείας; Δεν νομίζω πως έχει νόημα...

...Πάντα διαθέσιμος, ελπίζω στον επόμενο καφέ/ποτό
Επαναλαμβάνω πως το θέμα αυτό ΔΕΝ είναι για τον χαμό του ανθρώπου, εξακολουθείς να τα μπερδεύεις.

Επίσης αδιαφορώ για τα ενδιάμεσα, όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι, και κρατάω το τελευταίο.
Που ξέρεις, αν βρεθούμε με κατάλληλα "συνοδευτικά", ίσως...
Reply With Quote
Παλιό 29-08-2010, 21:13
Senior Member

Απόσπασμα:
Επαναλαμβάνω πως το θέμα αυτό ΔΕΝ είναι για τον χαμό του ανθρώπου, εξακολουθείς να τα μπερδεύεις.

Επίσης αδιαφορώ για τα ενδιάμεσα, όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι, και κρατάω το τελευταίο.
Που ξέρεις, αν βρεθούμε με κατάλληλα "συνοδευτικά", ίσως...

Μιας που επιμένεις να το επαναλαμβάνεις να το εξηγήσω λοιπόν, ναι το θέμα αυτό αγαπητέ ΔΕΝ είναι για τον χαμό του ανθρώπου αλλά το θέμα αυτό ανοίχτηκε επειδή στο "άλλο" θέμα δεν δόθηκε συνέχεια, το γιατί το αφήνω σε όσους μας διαβάζουν να το καταλάβουν...
Για να μην κουράζουμε και τον κόσμο, κι εγώ αδιαφορώ για τις θεωρίες σου και τις απόψεις σου, όσο δεν θίγουν τα πιστεύω μου, και αναμένω να βρεθούμε με τα κατάλληλα συνοδευτικά να τα πούμε δια ζώσης.
Reply With Quote
Παλιό 29-08-2010, 21:21
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

ειρηνη υμην
Reply With Quote
Παλιό 29-08-2010, 21:25
Senior Member

Απόσπασμα:
Μιας που επιμένεις να το επαναλαμβάνεις να το εξηγήσω λοιπόν, ναι το θέμα αυτό αγαπητέ ΔΕΝ είναι για τον χαμό του ανθρώπου αλλά το θέμα αυτό ανοίχτηκε επειδή στο "άλλο" θέμα δεν δόθηκε συνέχεια, το γιατί το αφήνω σε όσους μας διαβάζουν να το καταλάβουν...
Για να μην κουράζουμε και τον κόσμο, κι εγώ αδιαφορώ για τις θεωρίες σου και τις απόψεις σου, όσο δεν θίγουν τα πιστεύω μου, και αναμένω να βρεθούμε με τα κατάλληλα συνοδευτικά να τα πούμε δια ζώσης.
Εγώ πάλι, θα γίνω κουραστικός για να σου θυμίσω πως το θέμα που κλειδώθηκε αφορούσε τους Λαθρομετανάστες. Όλα τα άλλα θέματα τα βλέπω να παίζουν. Οπότε δεν καταλαβαίνω το προβοκατόρικο του μηνύματος...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης