24-02-2011, 14:25
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΔΙΟΔΙΑ -ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Διαφωνω με τον τροπο σκεψης και τις ενεργειες τους Γιωργο!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol
Είναι γνωστό ότι ο Ελληνας είναι υπερβολικός στις αντιδράσεις του και αυτό φαίνεται απο την επέκταση του κινήματος στα ΜΜΜ το οποίον θεωρώ απαράδεκτο. ...
|
Τι να πεις γιαυτο?
Δεν ειναι μια αποδειξη, αφου ειναι τα ιδια κινηματα, οτι ειναι τσαμπατζηδες? Το +0,20 τους πειραξε???? ΟΟΟΟΟΧΙ Γιωργο μου θελουν το τσαμπα οπως γινοτανε στην Α.Γερμανια και την Σ.Ενωση!!! Και ως εκ τουτου ξερουμε ποιοι ειναι πισω απο αυτα τα κινηματα που ως αλλοι Ποντιοι Πιλατοι αρνουνται την οποια σχεση τους μεσα στην βουλη αφηνοντας τους πολιτες να πληρωσουν το μαρμαρο! Διοτι Γιωργο μου τα προστιμα θα εφσαρμοσθουν και τοτε οι τυποι στην βουλη θα μιλησουν για....''διωγμους'' των πολιτων!!!
Απόσπασμα:
Θα διαφωνήσω όμως με το θέμα να ζητήσουν μείωση σε κάποιες περιπτώσεις όπως πχ Κορίνθου-Πατρών όπου δεν τίθεται θέμα πληρωμής, διότι δεν είναι καν αυτοκινητόδρομος - ...
|
Το οτι δεν ειναι αυτοκινητοδρομος λιγο ενδιαφερει συμφωνα με την νομοθεσια που παραθετω πιο πανω!!! διοδια μπορουν να μπουν και στο Φιξ στην συγγρου για εισοδο στην Αθηνα. (London calling.....)
Αλλα ακομα κι αν δεχθω ενα αλφα δικιο το χανουν με το να σηκωνουν τις μπαρες σε δρομους που ειναι ηδη ετοιμοι και σε δρομους που, αν και ετοιμοι χρονια, δεν πληρωνανε ποτε διοδια αλλα τωρα πληρωνουν πραγμα που ουτε αυτο θελουν!!!!
Αυτο μου δειχνει οτι και ετοιμη να ηταν η Κορινθου-Πατρων παλι μπαρες θα σηκωνανε!
Απόσπασμα:
Επι πλέον, μπήκαν πάρα πολλά επιπλέον διόδια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Ολο αυτό έχει κάνει δυσβάσταχτη την αυτοκινητομετακίνηση και ειδικά σε επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τους εν λόγω αυτοκινητόδρομους επαγγελματικά. ...
|
Αυτο θα αλλαξει συντομα με το συστημα της ιταλιας...ανεμενε.
Στην Ιταλια εχεις οδηγησει και σχετικα προσφατα, τι διοδια πληρωσες (με την μηχανη)? Εγω το 2002 για Ανκονα-Μπολζανο (500κμ+) πληρωσα 30ε με την μηχανη, να κανω σκεψεις αν ειχα ενα φορτηγο TIR τι θα πληρωνα????
Απόσπασμα:
Καταλήγοντας όχι μόνο δεν θεωρώ όσους δεν πληρώνουν λαμόγια, αλλά τους βγάζω και το καπέλο, διότι λειτουργούν για το δικό μου καλό. ...
|
Οχι, δεν λειτουργουν για το δικο σου καλο, διοτι σκεψου να δηλωσουν αδυναμια κατασκευης των δρομων οι κατασκευαστριες εταιρειες χρησιμοποιωντας ως λογο αυτα τα κινηματα!! θα μεινεις χωρις δρομους, οι ηδη κατασκευασμενοι δρομοι θα ''σαπισουν'' και θα καταστουν επικινδυνοι και θα ΞΑΝΑκληθεις να τους ΞΑΝΑπληρωσεις οταν τα πραγματα θα εχουν ηρεμησει!!!
Απόσπασμα:
Οι αλλαγές Γιώργο που πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα, είναι άλλες και όχι χαράτσια οπου δει...
|
Δεν αντιλεγει κανεις, ουτε εγω, αλλα με την βια και με τον τσαμπουκα δεν επιλυνεται τιποτα, αντιθετως δυσκολευει τα πραγματα!!
|