GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 24-02-2011, 15:54
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΔΙΑ -ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαφωνω με τον τροπο σκεψης και τις ενεργειες τους Γιωργο!!!

Και εγώ διαφωνώ με τον τρόπο, όχι όμως με την ενέργεια, κάπου πρέπει να βρεί ένα τρόπο αντίδρασης ο πολίτης. Το πλήρωνε ραγιά τέλείωσε...ή έστω γίνεται μια προσπάθεια.

Τι να πεις γιαυτο?
Δεν ειναι μια αποδειξη, αφου ειναι τα ιδια κινηματα, οτι ειναι τσαμπατζηδες? Το +0,20 τους πειραξε???? ΟΟΟΟΟΧΙ Γιωργο μου θελουν το τσαμπα οπως γινοτανε στην Α.Γερμανια και την Σ.Ενωση!!! Και ως εκ τουτου ξερουμε ποιοι ειναι πισω απο αυτα τα κινηματα που ως αλλοι Ποντιοι Πιλατοι αρνουνται την οποια σχεση τους μεσα στην βουλη αφηνοντας τους πολιτες να πληρωσουν το μαρμαρο! Διοτι Γιωργο μου τα προστιμα θα εφσαρμοσθουν και τοτε οι τυποι στην βουλη θα μιλησουν για....''διωγμους'' των πολιτων!!!

Όπως διαφωνείς με τον τρόπο, εγώ διαφωνώ με τον όρο τζαμπατζής και λαμόγιο. Ο Ελληνας πληρώνει για το αυτοκίνητο απο 200 μεριές. Φτάνει !

Το οτι δεν ειναι αυτοκινητοδρομος λιγο ενδιαφερει συμφωνα με την νομοθεσια που παραθετω πιο πανω!!! διοδια μπορουν να μπουν και στο Φιξ στην συγγρου για εισοδο στην Αθηνα. (London calling.....)
Αλλα ακομα κι αν δεχθω ενα αλφα δικιο το χανουν με το να σηκωνουν τις μπαρες σε δρομους που ειναι ηδη ετοιμοι και σε δρομους που, αν και ετοιμοι χρονια, δεν πληρωνανε ποτε διοδια αλλα τωρα πληρωνουν πραγμα που ουτε αυτο θελουν!!!!
Αυτο μου δειχνει οτι και ετοιμη να ηταν η Κορινθου-Πατρων παλι μπαρες θα σηκωνανε!

Οχι, ενδιαφέρει ΠΑΡΑ πολύ, είναι επικίνδυνος για την ζωή σου, και της κόρης σου.

Αυτο θα αλλαξει συντομα με το συστημα της ιταλιας...ανεμενε.
Στην Ιταλια εχεις οδηγησει και σχετικα προσφατα, τι διοδια πληρωσες (με την μηχανη)? Εγω το 2002 για Ανκονα-Μπολζανο (500κμ+) πληρωσα 30ε με την μηχανη, να κανω σκεψεις αν ειχα ενα φορτηγο TIR τι θα πληρωνα????

Ναι τα πλήρωσα, ναι είναι ακριβά, αλλά είναι AutoStrada, όχι μπαχαλοstrada...

Οχι, δεν λειτουργουν για το δικο σου καλο, διοτι σκεψου να δηλωσουν αδυναμια κατασκευης των δρομων οι κατασκευαστριες εταιρειες χρησιμοποιωντας ως λογο αυτα τα κινηματα!! θα μεινεις χωρις δρομους, οι ηδη κατασκευασμενοι δρομοι θα ''σαπισουν'' και θα καταστουν επικινδυνοι και θα ΞΑΝΑκληθεις να τους ΞΑΝΑπληρωσεις οταν τα πραγματα θα εχουν ηρεμησει!!!

Μακάρι να δηλώσουν αδυναμία κατασκευής, να γίνουν 5-10 δικαστήρια, και να σου πω εγώ τότε για αδυναμίες κατασκευής και συμβάσεις...

Δεν αντιλεγει κανεις, ουτε εγω, αλλα με την βια και με τον τσαμπουκα δεν επιλυνεται τιποτα, αντιθετως δυσκολευει τα πραγματα!!

Αν βρίσκεις άλλο τρόπο, τότε ναι, το έχω πει πολλάκις, αλλά δυστυχώς αντιτίθεται στην ιδιοσυγκρασία μας. Είναι ο μόνος τρόπος πλέον σε τριτοτεταρτοκοσμικές χώρες, όπου η λαμογιά που λές και το τζάμπα δεν ανήκει στους απλούς πολίτες. Είναι άλλωστε παγκόσμιο φαινόμενο όπως θα βλέπεις στις ειδήσεις.
Ομως, θα το σταματήσω εδώ, διότι τέτοιες συζητήσεις δεν καταλήγουν πουθενά, και θα πω το εξής:

Ναι υπάρχουν άλλοι τρόποι αντίδρασης, και ειδικά σε άλλους χώρους. Για παράδειγμα... Δεν είδα κανένα να αντιδρά με το μέτρο της απόσυρσης...

Last edited by gepol; 24-02-2011 at 15:56.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης