Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
Δυο στα δυο λάθος έκανες. Και εγώ έχω παιδί.
Προσωπικά δεν έπαθα τίποτα (νομίζω και κανείς συμμαθητής μου) από μάλλον αρκετά χειρότερες συμπεριφορές από τους δασκάλους μου.
Φυσικά τα πράγματα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάνε μπροστά. Όμως όπως είπα το cartoon strip παραπάνω λέει μια μεγάλη αλήθεια. Οι δάσκαλοι έχουν πια κατά μεγάλο βαθμό κομμένα τα πόδια. Οι "κανακάρηδες" δεν αγγίζονται με αποτέλεσμα να γίνονται κακομαθημένα ####παιδα και να είναι και "in" αυτό.
Ωραίες οι φράσεις περί σεβασμού. Πιασάρικες.
Φυσικά ο δάσκαλος πρέπει να είναι πρώτα ΚΑΛΟΣ ψυχολόγος. Πρέπει επίσης να έχει ευχέρεια να διαχειρίζεται πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες αλλά εν τέλει η δουλειά του είναι να κρατάει και την ΣΥΝΟΛΙΚΗ ισορροπία. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα παιδάκια των κοινών θνητών δεν έχουν 1-to-1 εκπαίδευση με τον δάσκαλο να κάθεται πάνω από το ΕΝΑ παιδί και να διαμορφώνει ΟΛΗ την εκπαίδευση και τη συμπεριφορά του επάνω του.
Προσωπικά; ΕΥΤΥΧΩΣ. Ας τα αφήσουμε αυτά για τα παιδιά της (νυν) πριγκίπισσας Κάθριν που και κομπλεξικά να βγουν δεν πειράζει, θα ζήσουν σε μια γυάλα όλη τους τη ζωή.
Ούτε εγώ επικροτώ υποχρεωτικά τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ συμπεριφορά της συγκεκριμένης γυναίκας. Δεν μου φαίνεται τόσο τρομακτική πάντως.
Θα δεχόμουν πολύ εύκολα μια επίπληξη της σε ένα γραφείο διευθυντού (και όχι δημόσια όπως έγινε λες και έκανε δεν ξέρω τι) αλλά ταυτόχρονα την επίπληξη των δυο μαθητών για την συμπεριφορά τους (επίσης όχι δημόσια). Αμφιβάλλω ότι της ήρθε η κίνηση που έκανε ουρανοκατέβατη.
|
Όχι λάθος δεν έκανα, αφού λοιπόν έχεις παιδάκια μάλλον δεν σε αφορούσε το ποστ προς τους κυρίους που δεν έχουν.