Απάντηση: Dασκάλα έκλεισε τα στόματα μαθητών
Εγω νομιζω οτι χασαμε το μετρο και οι γονεις και οι εκπαιδευτικοι.Δεν λεω οτι ηταν σωστη η αντιμετωπιση στα μαθητικα μου χρονια αλλα τωρα απο το ενα ακρο φτασαμε στο αλλο.Εχουν γινει μοδα οι παιδοψυχολογοι και οι μοντερνες ιδεες τους και εχουν χασει τα παιδια την παιδικη τους ταυτοτητα.Τα παιδια μου πηγαν στο δημοτικο σε ενα απο τα ποιο γνωστα σχολεια της Αθηνας και κοντεψα να φριξω απο την συμπεριφορα των γονιων.Δεν τολμουσε δασκαλος οχι να τραβηξει αυτι αλλα ουτε και να φωναξει σε παιδι.Πλακωνοντουσαν παιδια στο διαλειμα οπως κανουν ολα τα φυσιολογικα παιδια του κοσμου και παιρναν τους αλλους γονεις να διαμαρτυρηθουν μηπως ο κανακαρης τους αποκτησει ψυχολογικα προβληματα.Αφηστε τα παιδια να παιξουν,να τσακωθουν,να ματωσουν τα γονατα τους και αφηστε τους ειδικους και τους παιδοψυχολογους.Δεν παθαμε τιποτε εμεις που και τιμωριες φαγαμε και καμια σφαλιαρα απο τους δασκαλους μας και απο τους γονεις μας.Δεν μιλαω για ακραιες καταστασεις οπως η παραπανω αλλα εχουμε χασει το μετρο.Θυμαμαι γονιος που εφερε τα καναλια σε σχολειο και διαμαρτυροτανε γιατι βιοπραγησε λεει ο καθηγητης στον κανακαρη του αλλα δεν ειπε οτι μαζι με ενα αλλο παιδι κρεμασανε ενα χαρτι στην καθαριστρια του σχολειου που ηταν και ατομο με ειδικες αναγκες και της βαλανε φωτια...
|