![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απαγορευεται να μην ερθεις!!! ![]() αμα δεν ερθεις δεν παω ουτε εγω.. γιατι εισαι ενταξει Λιακο...και θεωρω πως μαζι με τον Αντρεα (Bogart) χαιρομαι να στε μαζι σε καθε βολτα εκει ψηλα.. διαβασα ολο το θρεντ δεν εχω αποψη και δεν μιλαω... αλλα ενισχυω οσα ειπες για τον Κο Μανιατη και τον βοηθο του τον Βασίλη.. εγω δυο φορες εχω ακολουθησει τις βολτες τους στο βουνο και εχω σχηματισει την αποψη πως προκειται για δυο διαμαντια ειδικους του χωρου.. η αισθηση ειναι πραγματικα οτι πας με φιλους,οπως κανουμε εμεις (ξερεις)... και φυσικα η υπομονη τους και η επιμονη τους στο να μας ανοιξουν τα ματια σε αρκετα ζητηματακια που εχει το Off road ειναι κατι που σε κερδιζει αμεσως.. τωρα για την καταγραφη της διαδρομης και για το αν απαγορευεται η δημοσιευση ειλικρινα οπως ειπα και παραπανω ουτε ηξερα.. δεν ειχα gps βεβαια μαζι...αλλα αν ειχα θα την ειχα καταγραψει σιγουρα κι εγω... |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στη σωστη στιγμη | panagiotis.farmer | Διάφορα | 7 | 31-10-2011 18:53 |
Τριγμος στον αξονα | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 23-06-2011 18:59 |
εστω και την τελευταια στιγμή | z_atomic | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 21-06-2011 11:19 |
Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδίων | MARK | Διάφορα | 22 | 30-01-2011 19:09 |
Ανέκδοτο της στιγμής | Gazi | Ανέκδοτα | 8 | 21-07-2009 20:00 |