![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Εγώ πάλι, ούτε στο χώμα ξέρω να πηγαίνω, ούτε χωμάτινες διαδρομές ξέρω.. Ως ένα αγνό, παρθένο μυαλό λοιπόν, όσον αφορά στα του χώματος γενικότερα, έχω να παρατηρήσω τα εξής.. Το δύσκολο για μένα είναι να μάθω να οδηγώ στο χώμα, με αξιοπρεπή και ασφαλή τρόπο, και το εύκολο να πάρω 5 χάρτες της ανάβασης, να κάνω 3 σαββατοκύριακα σε 1 βουνό και εν τέλει, να δημιουργήσω μία ωραία διαδρομή, την οποία, αν θέλω, να μοιραστώ με κάποιους ανθρώπους.. Αφήνω λοιπόν στις διάφορες σχολές, (έχω παρακολουθήσει του Σπανού και του Μανιάτη), τα δύσκολα, (να μου μάθουν να πηγαίνω με αξιοπρέπεια στο χώμα), και κρατάω για τον εαυτό μου τα εύκολα, αν και όποτε μου βγει, να προσπαθήσω να δημιουργήσω τις δικές μου, όμορφες χωμάτινες διαδρομές.. Και κάτι σημαντικότερο.. Γιατί από κάθε αξιόλογη προσπάθεια, δεν κρατάμε τα θετικά, αλλά μιζεριάζουμε με τα τυχόν αρνητικά?? Δεν είδα κάποιον από τους δεκάδες ανθρώπους, που πραγματικά πιστεύουν, ότι ωφελήθηκαν από τέτοια μαθήματα, να ανεβάζουν ανεξάρτητα threads.. Αντίθετα, ανέβηκε ανεξάρτητο thread, γιατί χάθηκαν τα στίγματα του gps.. Θα υπερασπιζόμουν, με πάθος αυτό το thread, αν προηγουμένως, είχαν ανεβεί αλλά 15, όπου άνθρωποι που ωφελήθηκαν, εξηγούσαν την εμπειρία τους.. Απο τη στιγμή που δεν έγινε αυτό, (και από μένα προσωπικά), Θεωρώ αυτό το thread, άλλο ένα παράδειγμα, νεοελληνικής μιζέριας και καρμιριάς.. Καληνύχτα σας..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε Τεο δεν εχεις δικιο...
αν ανατρεξεις στα τοπικ των χωματινων εκδρομων (στις σελιδες μετα την ολοκηρωση τους) θα δεις οτι ολοι μα ολοι οσοι συμμετειχαν εκφαζουν τις ευχαριστιες τους και προς το φορουμ αλλα και προς τους επαγγελματιες που συνδιοργανωνουν την εξορμηση,και φυσικα υπαρχουν αναφορες σχετικες με το ποσο χρησιμη ειναι η συνδρομη των ανθρωπων που κατεχουν το σπορ για ολους εμας που ειμαστε απλοι ερασιτεχνες-χομπιστες κτλ. (εγω δεν ειμαι τιποτα απο τα δυο...η κατηγορια μου ειναι κουλαδι ![]() δεν νομιζω να χρειαζονταν λοιπον 15 θρεντ για κατι που εκφραστηκε κατα κορον εκει. και οσον αφορα τα θετικα που λες,εγω μονο τετοια αποκομισα απο την συμμετοχη μου... καμμια μιζερια λοιπον... ο Ηλιας μια εξηγηση ζητα νομιζω για να ξερουμε ολοι μας πως πρεπει να πρατουμε σε μελλοντικη παρομοια κατασταση... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και γω... ![]() Αυτό είναι το σημαντικό.. ![]() Απλά, μου αρέσει να μένω στα σημαντικά, και να προσπερνάω τα ασήμαντα.. ΥΓ. Σου έχω και μια πρόταση.. Να ανεβάσουμε μαζί μια χωμάτινη.. Βρήκα και τον τίτλο.. "2 κουλάδια στα ελληνικά βουνά"
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βαρύς χαρακτηρισμός φίλε μου. Πολύ βαρύς. |
|
|||
|
|||
![]() Σέβομαι την άποψη σου φίλε μου, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.. Λυπάμαι.. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στη σωστη στιγμη | panagiotis.farmer | Διάφορα | 7 | 31-10-2011 18:53 |
Τριγμος στον αξονα | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 23-06-2011 18:59 |
εστω και την τελευταια στιγμή | z_atomic | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 21-06-2011 11:19 |
Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδίων | MARK | Διάφορα | 22 | 30-01-2011 19:09 |
Ανέκδοτο της στιγμής | Gazi | Ανέκδοτα | 8 | 21-07-2009 20:00 |