![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιαιτι δεν λες την αληθεια, οτι δλδ τα μελη που ''αποχωρουν'' επιθυμουν την αποχωρηση/διαγραφη μου απο το φορουμ κανωντας τα αδυνατα δυνατα για να το πετυχουν και αφου δεν το καταφερνουν ΤΟΤΕ σταματανε να γραφουν τα ιδια? κι οχι ''φευγουν'' αφου ειναι ακομα ενεργα μελη κι επισκεπτονται το φορουμ. Γιατι δεν λες για την ομαδα των αντιφρονουντων προς Georgep η οποια ''αποχωρησε'' απο τα γραπτα αφου δεν αντεχει και δεν μπορει να με αντιμετωπισει? Αν δεν εχεις προβλημα με τους προωρα συνταξιοδοτημενους εγω, οι κανονικα συνταξιουχοι και ολη η Ελλαδα δυστυχως εχει..........και το εθιξα.......δεν το αντεξαν......ξυδι. Γιατι σκοπιμως πληροφορεις τους συμφουρμιτες με ψευδη στοιχεια που αφορουν κι εμενα..........? Γιατι το κανεις αυτο? αν θελεις ''πολεμο'' παντως ειμαι ετοιμος.......... .........αναρωτιεσαι ακομη ποιος κανει τα θεματα μανταρα??? Δεν ειμαι οπαδος οτι στα φορα ειμαστε για να περναμε καλα μονον....... Εφοσον εχω αντιθετη αποψη θα την πω, παση θυσια, αν δεν συμφωνει καποιος να το πει......ομορφα κι οχι με χαρακτηρισμους ''νουμερων''....... |
|
|