Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Κωστα μου θιχτηκες? γιατι? δεν μιλησα ονομαστικα ουτε υπενοησα κανεναν!! Μην εχει την μυγα!!!!
Εξάλλου μιλησα για ''φαρμακοποιους που ειναι μπλεγμενοι.....'' δεν ειπα ''ολοι οι φαρμακοποιοι...''!!
Και δεν μου λες Κωστα μου, αν μου επιτρεψει το κρατος, με το να μην με συλλαμβανει γιατι ειμια π.χ. καλος πληροφοριοδοτης, να σκοτωνω οποιον μου κανει κεφι, να βαζω φωτιες, να κλεβω να,να,να,......τι σημαινει αυτο? οτι δεν ειμαι ενοχος? οτι ετσι θα πηγαινει μια ζωη και θα απολαμβανω ασυλια??? Δεν με κανει αλητη και παγαποντη και δολοφονο και οτι χαρακτηρισμο θελεις δωσε μου!!!!!!
Δεν με κανει συνενοχο και συνυπευθυνο, σαν ενας απο τους ελαχιστους φαρμακοποιους, για το χρεος αυτης της χωρας???? Ειναι το ''ΟΛΟΙ φταιμε'' που φωναζω!!!
Επειδη δηλαδη οι ελαχιστοι φαρμακοποιοι τα βρηκαν και τα εκαναν τους κανει αθωους? ¨η μηπως νομιζεις οτι οταν τεθει το θεμα της απελευθερωσης του επαγγελματος αυτου δεν θα κυκλοφορει στους δρόμους το ''.........βρε δε παν να μαμηθουνε οι φαρμακοποιοι (δηλαδη ΟΛΟΙ οι φαρμακοποιοι), ΔΕΝ ΕΙΔΕς ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ.....'' ¨η ''....να πως φτιαχνονται τα φαρμακεια τυπου ''Hondos'' στην.......ανω Ραχουλα!!!!!'''
Ετσι ειναι Κωστα μου, ενας να την κανει απο εναν κλαδο, ποσώ μάλλον οταν ειναι κλειστος , τους περνει η μπαλα ολους??
Ολοι οι ταξιτζηδες ειναι αλητες? ολοι σε κλεβουν? οχι βεβαια, λιγοι ειναι.....τους περνει η μπαλα ολους ομως!!!
|
1.απο που συμπερανες οτι θιχτηκα και για ποια μυγα μιλας?

ξερεις κατι που δεν ξερω?

2.δεν ειναι κλειστος!απλα υπαρχουν περιορισμοι λογω των ιδιαιτεροτητων του κλαδου!μη με βαλεις ομως να γραφω...θα στα πω απο κοντα να τα γραψεις εσυ!

3.οτι κομματικες πολιτικες κι αν ασπαζεσαι πρεπει να προσεχεις να μην εκτειθεσαι...ειναι δυσκολο βλεπεις να μιλας επι παντος επιστητου και να εχεις δικιο...

!η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...