![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
georgep 2......
![]() ![]() γυρνα στο μπλε....σου παει καλυτερα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα για ποιάς ΤΑΞΗΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ (παρτυ) μιλάμε ρε παιδιά θα ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ????? Φταίω δηλ. ο τριλάλακας που πλήρωνα 5 χρόνια ιδιαίτερα Χ1000 το μήνα για να περάσει η κόρη μου στο Παν/μιο, τόοοοοσο σαν το λαμόγιο τον υπουργό που επι χρόνια έπαιρνε μίζες απο τα εξοπλιστικά προγραματα???? Τους υπουργούς Δημ. έργων που επι δεκαετίες μπαζόνανε Ευρώ απο προμήθειες, επειδή έδωσα ΕΓΩ ένα 1000ρικο στο γιατρό να μην μου πεθάνει τον πατέρα, τι συγκρίνουμε το γρηγορόσημο που πλήρωσα ΕΓΩ σε σχέση με την μπάζα της αγοράς του αιώνα (100 F16) για..... να ΣΤΕΓΑΣΕΙ κάποιος την γκόμενα.... Άντε να ΜΗΝ αρχίσω να λέω ονόματα.....
Καί πρέπει τώρα εγώ να αισθάνομαι ΕΝΟΧΟΣ??? Ο συνταξιούχος δελ τι (σπατάλες) έκανε και τον ΕΣΚΙΣΕ πρώτο??? Θα τρελλαθούμε τελικά???? Και πρέπει τώρα ΕΓΩ στα 53α μου να ΦΑΩ αυτή την προπαγάνδα????? ΕΛΕΟΣ.... ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ στο (πάρτυ) δεν με κάλεσαν.... Απλώς πρέπει να πάω ΤΩΡΑ για το ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΙΑΤΩΝ..... Αλλά χωρίς πλάκα, πιστεύω ότι ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ (κατα ΠΑΣΟΚ) το να στρίβεις δηλ. τις κοινωνικές ομάδες την μια εναντίον της άλλης καταντά ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ πολιτική... και εγώ σ΄ αυτό δεν θέλω να συμμετέχω.... ΥΓ Ευχαριστώ τον Θοδωρή για την οικ. ανάληση -την σκέφτομαι- και θα ΚΡΑΤΗΣΗ σημαντικό κομμάτι στο μυαλό μου...Στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ διαφονώ αλλά τον Ευχαριστώ... Last edited by Xarleas; 03-08-2010 at 02:50. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν οι 15 Υπουργοι, αντε 30 μαζι με τους υφυπουργους αντε 100 μαζι με τα τσιρακια τους εβγάλαν δις τα τελευταια 30 χρόνια εχεις αναλογιστει ποσα διςς εχουμε ''κλεψει'' ολοι εμεις οι 7,000,000 και βαλε????? Λιγοτερα? ισως? περισσοτερα? πολυ πιθανον!!! Φταιμε κι εμεις? το μονον σιγουρο!!! Last edited by GeorgeP; 03-08-2010 at 10:41. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια απαντηση κι απο σενα θελω, θεωρεις οτι εσυ κι εγω δεν φταιμε καθολου στην παρουσα κριση και κατασταση και ολα τα φταινε οι πολιτικοι μας?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ναι λοιπον θα δωσω φακελακι προκειμενου να εξασφαλισω την υγεια της οικογενειας μου,θα στειλω τα παιδια μου φροντιστηρια και ιδιαιτερα, ενισχυοντας την παραπαιδεια,προσδοκωντας σε ενα καλο μελλον κτλπ κτλπ! δε θα κανω τον ηρωα-######! ![]() με λιγα λογια εχω ως γνωμονα την αξιοπρεπη επιβιωση! ![]() οσο για τους πολιτικους οντως πιστευω οτι εχουν το φταιξιμο για την καταντια μας!αυτοι αποφασιζουν κι οχι εγω και συ!και μη μου πεις το παραμυθι οτι εγω κι εσυ τους επιλεγουμε γιατι πρωτον ολοι ειναι ιδιοι(ναι ναι δε βγαζω κανεναν αλητη εξω) και δευτερον εχουν δημιουργησει τετοια ανασφαλεια στον κοσμο και τετοια σχεση εξαρτησης(βλεπε συμβασιουχους,μονιμοποιησεις,προσληψεις κα),που παιρνουν τις ψηφους εκβιαστικα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οσο για τους πολιτικους που ''αυτοι αποφασιζουν'' σου ειπε κανενας απο δαυτους να δωσεις φακελακι? Μηπως σου ειπε να το καταγγείλεις? Θα μου πεις ετσι δεν θα γινω καλα!!! λαθος!! εσυ μπορει να μην γινεις ¨η να ταλαιπωρηθεις για να γινεις αλλα η κορη σου θα λεει ''σε ευχαριστω πατερα που συνεβαλες κι εσυ ωστε η λεξη φακελακι να μην υπαρχει στο λεξικο!!!'' Με τον λαθος τροπο συμπεριφορας σου απεναντι σε τετοια θεματα χτιζεις και προεξοφλεις και τον τροπο ζωης του παιδιου σου!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κράτα λοιπον τις ενοχες σου για σένα και μονο.... Αυτά ΔΕΝ περνάνε πια στον κόσμο για να τον κάνουν να κάθεται ήσυχα, να υπομένει ραγιάδικα τις ΑΔΙΚΙΕΣ τους και σαν ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ να τραγουδάει το τραγουδάκι του Gammy Bear <Θα ΄μαι καλό παιδί, άριστος μαθητής κλπ).... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κράτα λοιπον τις ενοχες σου για σένα και μονο.... Αυτά ΔΕΝ περνάνε πια στον κόσμο για να τον κάνουν να κάθεται ήσυχα, να υπομένει ραγιάδικα τις ΑΔΙΚΙΕΣ τους και σαν ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ να τραγουδάει το τραγουδάκι του Gammy Bear <Θα ΄μαι καλό παιδί, άριστος μαθητής κλπ).... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ PHOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΛΟΥΝΤΑ | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 28-06-2010 22:20 |
ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!! | dagpa | Ελλάδα | 5 | 06-05-2010 22:41 |
MΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! | korina | Ελλάδα | 9 | 06-03-2010 10:56 |
ΑΓΡΟΤΕΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! | tsompanis | Ελλάδα | 12 | 11-12-2009 09:55 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | xurxes | Καλώς ήλθατε | 20 | 09-09-2009 20:32 |