GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Άλλες εταιρίες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Παλιό 06-11-2010, 22:37
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yamdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν θα παρω varkadero μπορει να αρχισουν να κυνηγανε και εμενα(μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα)! Το axe και η varadero ρε παιδι μου ειδες τι κανουν!
Το καθαρο βαρος του Βαραντερο ειναι 220 κιλα, 204 της GS και 224 της Adve!! Νομιζεις οτι τα +16 του Βαραντερο εναντι της GS και τα -4 εναντι της Adve ειναι σοβαρη διαφορα γα την χρηση στο χωμα για αυτες τις μοτοσυκλετες? Αν θελεις να δεις σοβαρη διαφορα κιλων σε χρηση στο χωμα καβαλα ενα ΚΤΜ, ενα Χοντα CRF, BMW G 450, ενα Huseberg και τοτε τα ξαναλεμε! Σου μιλαει παλιος και επι αρκετα χρονια αγωνιζομενος στο ΜΧ και εντουρο!!
Αν παλι θελεις να δεις σοβαρη αξιοπιστια σε μια μοτοσυκλετα μεγαλου τουρισμου που προοριζεται για χρηση σε καθε δρομο (με τους οποιους περιορισμους επιβαλει ο σχεδιαστικος προσανατολισμος της) σταματα να αφαιρεις γραμαρια αποε δ και απο εκει διοτι τοτε θα εχεις σπασμενους αφαλους δισκοφρενων και προβληματικους αξονες!!
ας γινει αντιληπτο οτι μεγαλος τουρισμος και χωμα ΔΕΝ συνυπαρχουν αρμονικα!!!
Αν θελεις να το καταλαβεις αυτο εχει καλως, αν οχι λυπαμαι, θα εισαι κι εσυ ενα ακομα θυμα του μαρκετινγκ!!

Το Βαραντερο με κουπια ζυγιζει ακριβως οσο και η GS με τα καταρτια!!!!!!

Φιλε μου η Χοντα εχει παραδοση στην αξιοπιστια οπως και η BMW, μονον που η πρωτη την συνεχιζει ενω η δευτερη....αστα να πανε!!!!!!

Σε περιοδο κρησης πωλουνται και τα δυό ναι, αλλα η GS ειναι 7 χρονια στις βιτρινες ενω η Τενερε ουτε 7 μηνες! Ασε που δεν υπαρχει και ετοιμοπαραδοτη!!!

Δεν θα παρεις ποτε Βαρκαντερο διοτι αν το κανεις για καποιο λογο δεν θα ''σου κατσει'', παντα και παντου θα βλεπεις εφιαλτες οτι κατι εχει, οτι αυτο δεν ειναι σωστα βαλμενο κ.λ.π.!!
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ MARK Αστεία Video 1 08-09-2010 09:19
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ MARK Ελλάδα 12 07-05-2010 16:00
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Διάφορα 5 10-02-2010 11:40
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) MARK Υγεία 3 06-02-2010 15:49
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες 8 10-11-2009 20:39


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:06.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!