GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-02-2011, 04:08
xampos Ο/Η xampos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R 1200 GS 2011
Προεπιλογή Απάντηση: service στην θεσσαλονικη

ρε παιδια μην με μαλωνετε σ αυτον τον καφε δεν θα μπορεσω να ερθω αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα ερθω σε κανεναν καφε..... χρονο μπορω να βρω κ θα βρω για να ασχοληθω λιγο με την κοινη μας τρελα κ να μαθω πραγματα για το gs ...τους καλους μηχανικους κ της βολτες μας ....κ εννοειται πως ειμαι μεσα για βολτες κυριως σαββατοκυριακα αν μαζευεστε κ πηγενετε καθως μου αρεσει παρα πολυ κ οποτε μπορω γραφω χιλιομετρα μονος μου σε κοντινες σχετικα εκδρομουλες(αυθημερον) κι ας μην εχω παρεα ....

το θεμα μου ειναι να κανω ενα γενικο service στο gs .........book service εχει το μηχανακι.....το πηρα ομως απ την επισιμη αντιπροσοπεια της bmw εδω στη θεσσαλονικη.....εχει συμπληρομενο ΚΑΙ το σερβις των 50000 χλμ κ μου ειπε πως το εκανε....γω ομςσ μπορω να ειμαι 100% σιγουρος πως το εκανε ? (το μηχανακι εχει 52000 χλμ τωρα)

αυτος ειναι ο λογος που θελω να το παω σε καποιον εμπιστο μηχανικο κι ας μην ειναι εξουσιοδοτημενος ...αρκει να ειναι σωστος μαστορας !

Last edited by xampos; 26-02-2011 at 04:13.
Reply With Quote
Παλιό 26-02-2011, 07:26
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xampos Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδια μην με μαλωνετε σ αυτον τον καφε δεν θα μπορεσω να ερθω αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα ερθω σε κανεναν καφε..... χρονο μπορω να βρω κ θα βρω για να ασχοληθω λιγο με την κοινη μας τρελα κ να μαθω πραγματα για το gs ...τους καλους μηχανικους κ της βολτες μας ....κ εννοειται πως ειμαι μεσα για βολτες κυριως σαββατοκυριακα αν μαζευεστε κ πηγενετε καθως μου αρεσει παρα πολυ κ οποτε μπορω γραφω χιλιομετρα μονος μου σε κοντινες σχετικα εκδρομουλες(αυθημερον) κι ας μην εχω παρεα ....

το θεμα μου ειναι να κανω ενα γενικο service στο gs .........book service εχει το μηχανακι.....το πηρα ομως απ την επισιμη αντιπροσοπεια της bmw εδω στη θεσσαλονικη.....εχει συμπληρομενο ΚΑΙ το σερβις των 50000 χλμ κ μου ειπε πως το εκανε....γω ομςσ μπορω να ειμαι 100% σιγουρος πως το εκανε ? (το μηχανακι εχει 52000 χλμ τωρα)

αυτος ειναι ο λογος που θελω να το παω σε καποιον εμπιστο μηχανικο κι ας μην ειναι εξουσιοδοτημενος ...αρκει να ειναι σωστος μαστορας !
Καλημερα!
Εχουν κανει οπωσδηποτε το σερβις κι αυτο στο λεω επειδη ειναι πολυ σχολαστικοι πλεον λογω της δυσκολιας στην αγορα.
Δεν τους κοστιζει αλλωστε και τιποτα -σε εμας κοστιζει
Ειδικα οταν πηραν μαλλον απο ανταλλαγη τη μηχανη που σου πουλησαν την εκαναν κυριολεκτικα φυλλο και φτερο και πιθανοτατα επισκευασαν οτι χρειαζοταν.
Απο κει και περα το αν θελει λαστιχα φρενα η καμμια μπαταρια μη σκας,το φορουμ μας κανει πολυ συμφερουσες οικονομικα και ποιοτικα ομαδικες αγορες..

Α και μη σε τρομαζει ο Σακης, ετσι ειναι μονο στα γραπτα του
Reply With Quote
Παλιό 26-02-2011, 12:42
Senior Member

λαστιχα μου εβαλε καινουργια ...κ τακακια πισω (αυτα φαινονται οποτε κ ειμαι σιγουρος).....service των 50000 χλμ σφραγισμενο ....αλλα ρε παιδια εχουνε δει πολλα τα ματια μου για να το πιστεψω ετσι ευκολα και αθωα ..... δεν ξερω .....πριν καταληξω στο συγκεκριμενο gs ειδα αρκετα μηχανακια κ απο καταστηματα κ απο ιδιωτες ....το τι ακουσανε τα αυτια μου ,για να μπορεσει ο ταδε να με κανει να το αγορασω ,δεν λεγεται !
Reply With Quote
Παλιό 09-03-2011, 13:29
Senior Member

τελικα με τη βοηθεια του Πασχαλη πηγα τη μπεμπα μου στον Μακη κ εμεινα πολυ ευχαριστημενος ...

αλλαγη ρουλεμαν τιμονιου (55 ευρω ) αλλαγη λαδια.....συμπληρωσε στο σαζμαν λαδια......αλλαγη τις μπαταριες του συναγερμου (8 ευρω) .... επανατοποθετηση τιμονιου στη σωστη θεση (ο προηγουμενος το ειχε χαμηλα) κ γενικα εναν ελεγχο.... μου πηρε 30 ευρω εργατικα !....καλα μου φαινεται

Πασχαλη κ παλι ευχαριστω για τη βοηθεια κ το ενδιαφερον !
Reply With Quote
Παλιό 09-03-2011, 13:39
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
τελικα με τη βοηθεια του Πασχαλη πηγα τη μπεμπα μου στον Μακη κ εμεινα πολυ ευχαριστημενος ...

αλλαγη ρουλεμαν τιμονιου (55 ευρω ) αλλαγη λαδια.....συμπληρωσε στο σαζμαν λαδια......αλλαγη τις μπαταριες του συναγερμου (8 ευρω) .... επανατοποθετηση τιμονιου στη σωστη θεση (ο προηγουμενος το ειχε χαμηλα) κ γενικα εναν ελεγχο.... μου πηρε 30 ευρω εργατικα !....καλα μου φαινεται

Ειναι τρελλοι αυτοι οι Γαλατες (Πασχαλιξ):sm5: Με αρεσει που ησουν και δυσπιστος και καλα εκανες...τι σερβις ηταν αυτο που σε 2 χιλιαδες χιλιομετρα χρειαστηκες να κανεις αλλαγη λαδιων (σε αλλαξε και φιλτρο?) και συμπληρωση (?) στο σασμαν....

Last edited by jarhead; 09-03-2011 at 13:58.
Reply With Quote
Παλιό 09-03-2011, 14:38
Senior Member

Απόσπασμα:

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι φιλε!!

Καλες βολτες!!
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2011, 17:32
Apirathos Ο/Η Apirathos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: ΒΜW f650gs '01

[QUOTE=Sakis;325681]
Δεν ξερω με τι ασχολείσαι φίλε μου αλλά αυτό που λες είναι δικαιολογία που έγινε καραμέλα.
Τον χρόνο εμείς τον δημιουργούμε, όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι.
Βρίσκεις χρόνο για παράδειγμα να σερφάρεις και να ψάχνεις στο internet, και δεν φροντίζεις να βρεις χρόνο να γνωρίσεις κάποιους που ασχολούνται με την ίδια τρέλα που έχεις μάλλον και συ.

Οι οποίοι σημειωτέων έκλεψαν από τον προσωπικό τους χρόνο να σου απαντήσουν!!!

Θα χαρούμε λοιπόν να σε γνωρίσουμε από κοντά στον επόμενο καφέ και στην πίτα που διοργανώνουμε

Σωστός! Με έπεισες να αναθεωρήσω τα περί χρόνου! Που γίνεται η καφεδοσυνάντηση κάθε Τετάρτη;
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2011, 19:10
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Apirathos Εμφάνιση μηνυμάτων
. . . Που γίνεται η καφεδοσυνάντηση κάθε Τετάρτη;
Τι θα γίνει;
Θα ψάχνουμε να σας βρίσκουμε σε άλλα θέματα

Για σήμερα Πέμπτη κανονίσαμε να βρεθούμε στην ψαροταβέρνα "φουρτούνα" στο Κορδελιό, Πολυτεχνείου 37 και ώρα 20:30, για τσιπουράκι.

Πολυτεχνείου 37, Ελευθέριο-Κορδελιό 56334, Ελλάδα προς Πολυτεχνείου 37, Ελευθέριο-Κορδελιό 56334, Ελλάδα - Χάρτες Google

Πληροφορίες εδώ:

http://www.gsforum.gr/%CE%A3%CF%85%C...-3-11-a-18255/

Last edited by nikos-x; 10-03-2011 at 19:12.
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2011, 19:12
Senior Member

[quote=Apirathos;334558]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξερω με τι ασχολείσαι φίλε μου αλλά αυτό που λες είναι δικαιολογία που έγινε καραμέλα.

Τον χρόνο εμείς τον δημιουργούμε, όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι.
Βρίσκεις χρόνο για παράδειγμα να σερφάρεις και να ψάχνεις στο internet, και δεν φροντίζεις να βρεις χρόνο να γνωρίσεις κάποιους που ασχολούνται με την ίδια τρέλα που έχεις μάλλον και συ.

Οι οποίοι σημειωτέων έκλεψαν από τον προσωπικό τους χρόνο να σου απαντήσουν!!!

Θα χαρούμε λοιπόν να σε γνωρίσουμε από κοντά στον επόμενο καφέ και στην πίτα που διοργανώνουμε

Σωστός! Με έπεισες να αναθεωρήσω τα περί χρόνου! Που γίνεται η καφεδοσυνάντηση κάθε Τετάρτη;
Σημερα εχει τσιπουρα στο Κορδελιο κι ας ειναι Πεμπτη!
Δες στις συναντησεις εκδηλωσεις!
Θα φαμε και σαλατα με λαδακι απο την αναρτηση του 1974..
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2011, 22:20
Senior Member

αυτο το ''δικαιολογια που εγινε καραμελα'' οσον αφορα το χρονο που εχει ο καθενας μας ..... δεν μπορω να το καταλαβω ρε παιδια αλλα και ουτε θελω να το συζητησω γιατι ειναι ενα θεμα που αλλους τους ποναει γιατι οντως δεν εχουνε χρονο ......και αλλους δεν τους ενδιαφερει καν γιατι δεν τους απασχολει ....κ το βλεπουνε απλα ως δικαιολογια
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης