![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια μην με μαλωνετε
![]() το θεμα μου ειναι να κανω ενα γενικο service στο gs .........book service εχει το μηχανακι.....το πηρα ομως απ την επισιμη αντιπροσοπεια της bmw εδω στη θεσσαλονικη.....εχει συμπληρομενο ΚΑΙ το σερβις των 50000 χλμ κ μου ειπε πως το εκανε....γω ομςσ μπορω να ειμαι 100% σιγουρος πως το εκανε ? (το μηχανακι εχει 52000 χλμ τωρα) αυτος ειναι ο λογος που θελω να το παω σε καποιον εμπιστο μηχανικο κι ας μην ειναι εξουσιοδοτημενος ...αρκει να ειναι σωστος μαστορας ! Last edited by xampos; 26-02-2011 at 04:13. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχουν κανει οπωσδηποτε το σερβις κι αυτο στο λεω επειδη ειναι πολυ σχολαστικοι πλεον λογω της δυσκολιας στην αγορα. Δεν τους κοστιζει αλλωστε και τιποτα -σε εμας κοστιζει ![]() Ειδικα οταν πηραν μαλλον απο ανταλλαγη τη μηχανη που σου πουλησαν την εκαναν κυριολεκτικα φυλλο και φτερο και πιθανοτατα επισκευασαν οτι χρειαζοταν. Απο κει και περα το αν θελει λαστιχα φρενα η καμμια μπαταρια μη σκας,το φορουμ μας κανει πολυ συμφερουσες οικονομικα και ποιοτικα ομαδικες αγορες.. Α και μη σε τρομαζει ο Σακης, ετσι ειναι μονο στα γραπτα του ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λαστιχα μου εβαλε καινουργια ...κ τακακια πισω (αυτα φαινονται οποτε κ ειμαι σιγουρος).....service των 50000 χλμ σφραγισμενο ....αλλα ρε παιδια εχουνε δει πολλα τα ματια μου για να το πιστεψω ετσι ευκολα και αθωα ..... δεν ξερω .....πριν καταληξω στο συγκεκριμενο gs ειδα αρκετα μηχανακια κ απο καταστηματα κ απο ιδιωτες ....το τι ακουσανε τα αυτια μου ,για να μπορεσει ο ταδε να με κανει να το αγορασω ,δεν λεγεται !
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα με τη βοηθεια του Πασχαλη
![]() ![]() αλλαγη ρουλεμαν τιμονιου (55 ευρω ) αλλαγη λαδια.....συμπληρωσε στο σαζμαν λαδια......αλλαγη τις μπαταριες του συναγερμου (8 ευρω) .... επανατοποθετηση τιμονιου στη σωστη θεση (ο προηγουμενος το ειχε χαμηλα) κ γενικα εναν ελεγχο.... μου πηρε 30 ευρω εργατικα !....καλα μου φαινεται ![]() Πασχαλη κ παλι ευχαριστω για τη βοηθεια κ το ενδιαφερον ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by jarhead; 09-03-2011 at 13:58. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλες βολτες!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Sakis;325681]
Δεν ξερω με τι ασχολείσαι φίλε μου αλλά αυτό που λες είναι δικαιολογία που έγινε καραμέλα. Τον χρόνο εμείς τον δημιουργούμε, όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι. Βρίσκεις χρόνο για παράδειγμα να σερφάρεις και να ψάχνεις στο internet, και δεν φροντίζεις να βρεις χρόνο να γνωρίσεις κάποιους που ασχολούνται με την ίδια τρέλα που έχεις μάλλον και συ. Οι οποίοι σημειωτέων έκλεψαν από τον προσωπικό τους χρόνο να σου απαντήσουν!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τι θα γίνει;
Θα ψάχνουμε να σας βρίσκουμε σε άλλα θέματα ![]() Για σήμερα Πέμπτη κανονίσαμε να βρεθούμε στην ψαροταβέρνα "φουρτούνα" στο Κορδελιό, Πολυτεχνείου 37 και ώρα 20:30, για τσιπουράκι. Πολυτεχνείου 37, Ελευθέριο-Κορδελιό 56334, Ελλάδα προς Πολυτεχνείου 37, Ελευθέριο-Κορδελιό 56334, Ελλάδα - Χάρτες Google Πληροφορίες εδώ: http://www.gsforum.gr/%CE%A3%CF%85%C...-3-11-a-18255/ ![]() Last edited by nikos-x; 10-03-2011 at 19:12. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Apirathos;334558]
Απόσπασμα:
Δες στις συναντησεις εκδηλωσεις! Θα φαμε και σαλατα με λαδακι απο την αναρτηση του 1974.. |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο το ''δικαιολογια που εγινε καραμελα'' οσον αφορα το χρονο που εχει ο καθενας μας ..... δεν μπορω να το καταλαβω ρε παιδια αλλα και ουτε θελω να το συζητησω γιατι ειναι ενα θεμα που αλλους τους ποναει γιατι οντως δεν εχουνε χρονο ......και αλλους δεν τους ενδιαφερει καν γιατι δεν τους απασχολει ....κ το βλεπουνε απλα ως δικαιολογια
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
service στην θεσσαλονίκη!! | nzachari | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 22-02-2011 13:59 |
αθηνα-θεσσαλονικη-ξανθη....και τουμπαλιν | gsmaniac | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 66 | 13-01-2011 18:30 |
service στην Ξάνθη? | sakis656 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 20-11-2009 14:35 |
καφεδακι στην θεσσαλονικη 9-11 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 10-11-2009 10:47 |
Service ΒMW στην επαρχια? | killer | Φροντίδα | 2 | 17-07-2009 10:20 |