GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 12-09-2011, 13:50
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Νέο ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ανακοίνωσε προ ολίγου ο Βενιζέλ

Δώσαμε-δώσαμε

Last edited by aeriko; 12-09-2011 at 13:52.
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 13:56
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Όποιος δει τη λίστα με αυτούς που χρωστάν θα επαναστατήσει περισσότερο.
ΟΚ βλέπεις νομικά (?) πρόσωπα που δεν πρόκειται να πάρουν Ευρώ ούτε στον Αιώνα Τον Άπαντα (Πειραϊκή Πατραϊκή; ΑΧΑΧΑ... Τράπεζα Κρήτης; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ). Υπάρχουν όμως και εταιρίες ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ.

Πέρα από το ότι είναι οι μισές ΠΑΕ/ΚΑΕ... όπου δεν καταλαβαίνω γιατί το κράτος δεν είπε "70% από τα εισιτήρια σας στα χρωστούμενα, με 30% πληρώστε τους εργαζομένους σας".

Πέρα από το ότι είναι οι μισές ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ δημόσια έργα (γιατί δεν τα παίρνουν και όταν περιμένουν χρήματα να τους πουν "τα κόβουμε από τα χρωστούμενα σας;...).

Να πούμε για την Express Service; (20+20 μύρια!!!) Να πως έβγαινε φτηνότερη από ΕΛΠΑ και με περισσότερα οχήματα. Δεν έχει πληρώσει προφανώς ΠΟΤΕ ΦΠΑ και ΙΚΑ. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα κράτος;

Μέχρι και ο Δήμος Άνω Λιοσίων που παίρνει ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ από το κράτος λόγω των σκουπιδιών, φαίνεται να μην έχει πληρώσει ποτέ στο κράτος τίποτα!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΣΕΠΗ;;; Τη στιγμή που όλα έχουν ακριβύνει; Τη στιγμή που η ΔΕΗ μου περνάει συνεχώς ΑΡΚΕΤΑ το διακοσάρι; (!!!) Βέβαια μέσα είναι και τα πανάκριβα δημοτικά τέλη του ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ). Τη στιγμή που το στεγαστικό μου έχει ανέβει (Ελβετικό Φράγκο - συντριβή του Ευρώ) διακόσια ευρώ ΠΑΝΩ σε τρεις μήνες μέσα; Τη στιγμή που το ΟΑΕΕ με βαράει ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ; Τη στιγμή που η γυναίκα μου έφαγε 40% μείωση (!!!) και υποτίθεται θα δούλευε μόνο τρεις μέρες και τώρα πρέπει να αισθάνεται... τυχερή γιατί μείωσαν την μείωση σε 25% αλλά θα δουλεύει πέντε και θα δηλώνει τέσσερις; Α και χωρίς να υπόσχονται αν θα υπάρχει το τμήμα της μετά τον Δεκέμβρη; Τη στιγμή που εγώ παρακαλάω κάθε μήνα να πάρω χρήματα;

Και μου λένε έλα να πληρώσεις για το σπίτι; Ένα σπίτι που είχα βρει ευκαιρία 120 τετραγωνικά και τώρα αναρωτιέμαι τι θα πει κάποια μεγαλοφυΐα για την περιοχή μου; (και τρία ευρώ να πει, θα με ######)

Και όποιος ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ θα πει "ε τι το πήρες". Ε όταν το πήρα, η δουλειά της γυναίκας ήταν σίγουρη και εμένα ήταν σχεδόν 100% πιο επικερδής! (ΝΑΙ έχω καταφέρει να είμαι σχεδόν στο 50% των χρημάτων που έβγαζα πριν ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ και μάλιστα ΧΩΡΙΣ να αναπροσαρμόσω το ευρώ του 2011 με το ευρώ τότε)

Έχουμε φτάσει λόγω κρίσης να έχουμε αναβάλει ακόμα και το... δεύτερο παιδί; (και αν τελικά το αποφασίσουμε, ίσως λόγω όλου αυτού του άγχους να μην... "δουλεύω" πια κανονικά) ΜΠΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΟΥ;

Γιατί; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ;
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (που δεν έχουν και να τους δώσουν) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; (δεν μιλάω για τους ίδιους τους πολιτικούς... αυτά είναι χαμένα και αόρατα)

Και έχω τους μεγαλοφυείς πρασινοφρουρούς να δικαιολογούν το γιατί μας βαράνε; ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.

ΕΓΩ ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Θέλω ΠΡΩΤΑ να σώσω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Όχι να ζήσω με άνεση. Να ζήσω σαν άνθρωπος πρώτα.

Και θα πει κανείς... Μεγάλε 1200GS; (και μάλιστα αγορασμένη καινούρια) Ναι την εποχή που ήξερα ότι θα δουλεύω και θα πληρώνομαι για αυτό. Αυτό δηλ. που δεν συμβαίνει τώρα. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ξεπουλάνε όλοι (ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΟΜΩΣ!). Αναρωτιόμαστε με την αγγελία ζήτησης 1150GS με... 1500 ευρώ!

ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. Έχουν τόσες κατάρες που δεν θα λιώνουν. Η κομματική μηχανή βέβαια τότε απλώς θα τους... αγιοποιήσει όταν πεθάνουν (όπως και αν τους σκοτώσει κάποιος).

Αναρωτιούνται κάποιοι περί σύγκρισης με Τσαουσέσκου. Μάλλον δεν βλέπουν μπροστά τους. Ο "συγχωρεμένος" ο Τσαουσέσκου τα έκανε ο ίδιος μαζί με την μηχανή του. Εδώ να δεχτώ ότι τα κάνει ΜΟΝΟ η μηχανή, χωρίς το ίδιο το κεφάλι. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; Και απολυταρχία έχουμε, και προς τα κουπόνια βαδίζουμε κανονικότατα και όλα. Όσοι δεν το βλέπετε ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ.
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 15:26
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

Στο δικό μου μαγαζί πάντως, πρώτα μου λένε ότι δεν θέλουν απόδειξη, και μετά μου λένε τι θέλουν....
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 15:39
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο δικό μου μαγαζί πάντως, πρώτα μου λένε ότι δεν θέλουν απόδειξη, και μετά μου λένε τι θέλουν....
Στα πιο πολλά μαγαζιά αυτό συμβαίνει.....
Μην είμαστε υποκριτές....όλοι θελουμε να έχουμε μια εκπτωσουλα 23 τοις εκατο
ασε που κάθε χρόνο το φορολογικό μας σύστημα αλλάζει και δεν μπορείς να προγραμματισεις τίποτα.....μεγάλο ######### λεμε
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 17:32
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
ασε που κάθε χρόνο το φορολογικό μας σύστημα αλλάζει και δεν μπορείς να προγραμματισεις τίποτα.....μεγάλο ######### λεμε
Σε άλλη χώρα ζεις Κώστα;! Ποιό κάθε χρόνο;! Αμα ήταν έτσι θα μιλάγαμε και για πολύ σταθερό φορολογικό περιβάλλον! Ανά τρίμηνο δε λες; Και με τα τακτικά έκτακτα χαράτσια κάθε δύο εβδομάδες...
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 18:29
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε άλλη χώρα ζεις Κώστα;! Ποιό κάθε χρόνο;! Αμα ήταν έτσι θα μιλάγαμε και για πολύ σταθερό φορολογικό περιβάλλον! Ανά τρίμηνο δε λες; Και με τα τακτικά έκτακτα χαράτσια κάθε δύο εβδομάδες...
Σορρυ φίλε....γράψε λαθος
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 19:52
tsitsos Ο/Η tsitsos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: βολος
Μoto: r 1100 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
διαφωνω με τον χαρακτηρισμο μεγαλο μπ......ο. σε αυτα τα μαγαζια απο οτι μου εχουν πει υπαρχει ταξη.
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 13:42
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Μου έστειλαν μερικά παραδείγματα:

• Διαμέρισμα 100 τ.μ., 15 ετών στους Αγίους Αναργύρους με τιμή ζώνης 1.050 ευρώ
Χαράτσι = 100 τ.μ. Χ 1,1 (συντελεστής παλαιότητας) x 5 ευρώ συντελεστής ζώνης = 550 ευρώ
• Διαμέρισμα 50 τ.μ., 3 ετών στον Άλιμο με τιμή ζώνης 1.750 ευρώ
Χαράτσι = 50 τ.μ. Χ 1,25 (συντελεστής παλαιότητας) x 6 ευρώ συντελεστής ζώνης = 375 ευρώ
• Διαμέρισμα 120 τ.μ., 25 ετών στο Χαλάνδρι με τιμή ζώνης 2.000 ευρώ
Χαράτσι =120 τ.μ. x 1,05 (συντελεστής παλαιότητας) x 6 ευρώ συντελεστής ζώνης = 756 ευρώ
• Διαμέρισμα 80 τ.μ., 10 ετών στο Περιστέρι με τιμή ζώνης 1.000 ευρώ
Χαράτσι = 80 τ.μ. x 1,15 (συντελεστής παλαιότητας) x 4 ευρώ συντελεστής ζώνης = 368 ευρώ
• Διαμέρισμα 150 τ.μ., 5 ετών στο Μαρούσι με τιμή ζώνης 1.850 ευρώ
Χαράτσι = 150 τ.μ. x 1,20 (συντελεστής παλαιότητας) x 6 ευρώ συντελεστής ζώνης = 1.080 ευρώ
• Μονοκατοικία 350 τ.μ., 10 ετών στην Κηφισιά με τιμή ζώνης 2.800 ευρώ
Χαράτσι = 350 τ.μ. x 1,15 (συντελεστής παλαιότητας) x 10 ευρώ συντελεστής ζώνης = 4.025 ευρώ
• Διαμέρισμα 90 τ.μ., 20 ετών στην Καλλιθέα με τιμή ζώνης 1.200 ευρώ
Χαράτσι = 90 τ.μ. x 1,05 (συντελεστής παλαιότητας) x 5 ευρώ συντελεστής ζώνης = 472,5 ευρώ
• Διαμέρισμα 60 τ.μ., 30 ετών στο Παγκράτι με τιμή ζώνης 1.550 ευρώ
Χαράτσι = 60 τ.μ. x 1 (συντελεστής παλαιότητας) x 6 ευρώ συντελεστής ζώνης = 360 ευρώ
• Διαμέρισμα 130 τ.μ., ηλικίας 20 ετών στο Χολαργό με τιμή ζώνης 2.200 ευρώ
Χαράτσι = 130 τ.μ. x 1,05 (συντελεστής παλαιότητας) x 8 ευρώ συντελεστής ζώνης = 1.092 ευρώ

Είχα πάει στον μπακάλη εχθές για φέτα. Μου έλεγε πως με όλα αυτά τα επιπλέον και τους κανονικούς φόρους και τα λοιπά, πρέπει να πληρώσει για το 2011 πάνω από €22,000.

Πουλώντας φέτα, ρίγανη, φασόλια, σαλιγκάρια, ζαμπόν και ελιές .
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 13:48
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Αέρα, αέρα, να φύγει η χολέρα!
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 19:42
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

…και ήδη άρχισαν οι εξαιρέσεις με την εκκλησία και τα ξενοδοχεία.
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης