![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στο δικό μου μαγαζί πάντως, πρώτα μου λένε ότι δεν θέλουν απόδειξη, και μετά μου λένε τι θέλουν....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην είμαστε υποκριτές....όλοι θελουμε να έχουμε μια εκπτωσουλα 23 τοις εκατο ![]() ασε που κάθε χρόνο το φορολογικό μας σύστημα αλλάζει και δεν μπορείς να προγραμματισεις τίποτα.....μεγάλο ######### λεμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως να τονισω σοτ φιλο που ανεφερε τη λιστα με τους μεγαλοοφειλετες..
απο αυτους που ειναι βορεια ελλαδα, και ειδικα βεροια..... δεν προκυτε να παρουν μια.. αρα μαλλον την εβγαλαν στη δημοσιοτητα μονο και μονο για να δειξουν στους τροϊκανους ( νεα φυλη οικ. φυσεως) οτι και καλα κατι κανουν..... αν νομιζουν οτι θα παρουν εστω 10 ευρω απο ολους αυτους.. τοτε μαλλον κυριοι τα πραγματα ειναι πολλη ποιο σοβαρα... ΕΊΝΑΙ Εντελώς ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τείνω να πιστέψω ότι οι λογιστές είναι ΟΙ επιστήμονες στην Ελλάδα.
Τόση ενημέρωση δεν χρειάζονται ούτε οι γιατροί. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Μου αρέσει, που ξέρεις την λεπτομέρεια του πηδήγματός… σου. ![]() Απόσπασμα:
Φτου και πάλι φτου, καταραμένη Πολιτεία. ![]() Απόσπασμα:
Με τα καύσιμα στο 1,70? [quote=GeorgeP;463565][SIZE=3][COLOR=blue]………………………………………………………..Αντι λοιπον, κι απευθυνομαι στον Γιωργο (Γκεμαρα), να προεξοφλουμε-επιθυμουμε πλαγιως μεν σαφως δε το τελος του Πρωθυπουργου παραλληλιζοντας τον με τον Τσαουσεσκου………………………………………ωτης (αερικο). Είμαστε και άλλοι εδώ… Απόσπασμα:
Με χοντρές πουτάνες όμως και άλλες που δεν κάνουν καλή δουλειά λόγω μπάφου. Εννοείται ότι δεν θα πληρώσω. Και επειδή είμαστε και πολλοί δεν θα μπορέσουν να μας κόψουν το ρεύμα. ![]() Η λύση είναι να πληρώσουν από όλα αυτά, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν κλέψει από το κράτος. |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ όμως:
Ο Βενιζέλος διέψευσε τον εαυτό του - NEWS247 (κάνας υποστηρικτής του να μας πει κάτι;...) |
|
|||
|
|||
![]()
κυριοι εως 16ευρω ανα τετραγωνικο το χαρατσι...
πηγη: ΣΚΑΙ TV ειδησεις 21.00 14-09-2011 αρε χοντρε τι μας εκρυβες παλι... και μετα μου λετε καποιοι οτι το κρατος αλλαζει...ρε δεν αλλαζει λεμε...απλα μας κλεβει...με αλλους τροπους... με τις υγιες μας λοιπον...!!! Last edited by asotosios; 14-09-2011 at 21:41. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσωρινη λυση λαστιχενιας φουσκας bolt join του telelever | BOXER | Τεχνικά θέματα διάφορα | 55 | 01-08-2012 17:49 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΒΣ 3ης Γενιάς | GSMAN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 20-01-2011 11:04 |
'' Γενιά των 1000 ευρώ (η λύση)!!! ''SOS | MARK | Χιούμορ | 14 | 01-12-2009 16:49 |
Οι κανονισμοί για το ενιαίο λάστιχο.... | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 30-06-2009 02:45 |
«Τα βρήκαν» FIA και FOTA, παραμένει ενιαία η F1 | wolferin | Αυτοκίνητο | 6 | 25-06-2009 19:01 |