GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 12-09-2011, 14:03
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Νέο ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ανακοίνωσε προ ολίγου ο Βενιζέλ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ολα αυτα τα χρονια που εχω αντιληψη των πολιτικων δρωμενων, ειναι πρωτη φορα που βλεπω να γινονται τετοιες αλλαγες...
διάβασα κάποτε μια συνέντευξη Αργεντίνου ποδοσφαιριστή εν Ελλάδι... ο άνθρωπος είπε ότι 6 μήνες κράτησε η αναστάτωση με τη χρεωκοπία της χώρας του...μετά όλοι (99% του πλυθησμού) κατάπιαν τη καραμέλα και αφού όλοι έβραζαν στο ίδιο ζουμί έκατσαν και το αποδέχτηκαν και έζησαν με τα νέα δεδομένα....
εδώ έχουμε ακόμα τη προστασία του ευρώ (δεν το είχαν οι Αργεντίνοι), εδώ προσπαθούν να μας γλυτώσουν για να γλυτώσουν το γενικότερο blackout (ούτε αυτό ίσχυε για τους Αργεντίνους)....
είμαστε καταρχήν σε καλύτερη μοίρα και με διάθεση να αντιληφθούμε τα αυτονόητα......μη περιμένουμε βέβαια να γίνει ο κόσμος δικαιότερος, αυτό δεν ίσχυε ποτέ γιατί να ισχύσει τώρα ???
ο κόσμος συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τον εξορθολογισμό που επιχειρείται......δύσκολα πληρώνει ο μεγαλοαπατεώνας και εύκολα απομυζάς το υπόλοιπο 99% του κόσμου....Η ιστορία πάντα δέχεται τις παράπλευρες απώλειες, έτσι λοιπόν, όσο κυνικό κι αν ακούγεται, θα δούμε "το αίμα να ρέει" στους δρόμους.....
θέλω να είμαι αισιόδοξος όμως διότι τα νέα δεδομένα επιβάλουν νέα διοίκηση (####### για τα ονόματα και τα χρώματα), νέους ανεξάρτητους μηχανισμούς ελέγχου που δεν επηρεάζονται και φέρνουν αποτελέσματα ενάντια στη κακοδιαχείρηση και την ανισότητα ιδιαίτερα στον Δημόσιο τομέα.
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 14:52
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
διάβασα κάποτε μια συνέντευξη Αργεντίνου ποδοσφαιριστή εν Ελλάδι... ο άνθρωπος είπε ότι 6 μήνες κράτησε η αναστάτωση με τη χρεωκοπία της χώρας του...μετά όλοι (99% του πλυθησμού) κατάπιαν τη καραμέλα και αφού όλοι έβραζαν στο ίδιο ζουμί έκατσαν και το αποδέχτηκαν και έζησαν με τα νέα δεδομένα....
εδώ έχουμε ακόμα τη προστασία του ευρώ (δεν το είχαν οι Αργεντίνοι), εδώ προσπαθούν να μας γλυτώσουν για να γλυτώσουν το γενικότερο blackout (ούτε αυτό ίσχυε για τους Αργεντίνους)....
είμαστε καταρχήν σε καλύτερη μοίρα και με διάθεση να αντιληφθούμε τα αυτονόητα......μη περιμένουμε βέβαια να γίνει ο κόσμος δικαιότερος, αυτό δεν ίσχυε ποτέ γιατί να ισχύσει τώρα ???
ο κόσμος συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τον εξορθολογισμό που επιχειρείται......δύσκολα πληρώνει ο μεγαλοαπατεώνας και εύκολα απομυζάς το υπόλοιπο 99% του κόσμου....Η ιστορία πάντα δέχεται τις παράπλευρες απώλειες, έτσι λοιπόν, όσο κυνικό κι αν ακούγεται, θα δούμε "το αίμα να ρέει" στους δρόμους.....
θέλω να είμαι αισιόδοξος όμως διότι τα νέα δεδομένα επιβάλουν νέα διοίκηση (####### για τα ονόματα και τα χρώματα), νέους ανεξάρτητους μηχανισμούς ελέγχου που δεν επηρεάζονται και φέρνουν αποτελέσματα ενάντια στη κακοδιαχείρηση και την ανισότητα ιδιαίτερα στον Δημόσιο τομέα.

Αλήθεια τώρα , πιστεύεις ότι μπορούν να γίνουν στη χώρα μας αυτά..........

Μήπως ζώ στην Ήπειρο
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 14:56
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλήθεια τώρα , πιστεύεις ότι μπορούν να γίνουν στη χώρα μας αυτά..........

Μήπως ζώ στην Ήπειρο
αν θεωρείς την Ηπειρο κάτι διαφορετικό/ξεχωριστό ναι ...ζεις σε άλλη χώρα....
δεν είναι δικά μου όσα περιγράφω ...είναι γεγονότα που έχουν συμβεί και αλλού πολλάκις, με μια δική μου προστιθέμενη νότα αισιοδοξίας
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 19:07
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Παντως να τονισω σοτ φιλο που ανεφερε τη λιστα με τους μεγαλοοφειλετες..

απο αυτους που ειναι βορεια ελλαδα, και ειδικα βεροια..... δεν προκυτε να παρουν μια..

αρα μαλλον την εβγαλαν στη δημοσιοτητα μονο και μονο για να δειξουν στους τροϊκανους ( νεα φυλη οικ. φυσεως) οτι και καλα κατι κανουν.....

αν νομιζουν οτι θα παρουν εστω 10 ευρω απο ολους αυτους.. τοτε μαλλον κυριοι τα πραγματα ειναι πολλη ποιο σοβαρα...

ΕΊΝΑΙ Εντελώς ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης