![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εδώ έχουμε ακόμα τη προστασία του ευρώ (δεν το είχαν οι Αργεντίνοι), εδώ προσπαθούν να μας γλυτώσουν για να γλυτώσουν το γενικότερο blackout (ούτε αυτό ίσχυε για τους Αργεντίνους).... είμαστε καταρχήν σε καλύτερη μοίρα και με διάθεση να αντιληφθούμε τα αυτονόητα......μη περιμένουμε βέβαια να γίνει ο κόσμος δικαιότερος, αυτό δεν ίσχυε ποτέ γιατί να ισχύσει τώρα ??? ο κόσμος συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τον εξορθολογισμό που επιχειρείται......δύσκολα πληρώνει ο μεγαλοαπατεώνας και εύκολα απομυζάς το υπόλοιπο 99% του κόσμου....Η ιστορία πάντα δέχεται τις παράπλευρες απώλειες, έτσι λοιπόν, όσο κυνικό κι αν ακούγεται, θα δούμε "το αίμα να ρέει" στους δρόμους..... θέλω να είμαι αισιόδοξος όμως διότι τα νέα δεδομένα επιβάλουν νέα διοίκηση (####### για τα ονόματα και τα χρώματα), νέους ανεξάρτητους μηχανισμούς ελέγχου που δεν επηρεάζονται και φέρνουν αποτελέσματα ενάντια στη κακοδιαχείρηση και την ανισότητα ιδιαίτερα στον Δημόσιο τομέα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν είναι δικά μου όσα περιγράφω ...είναι γεγονότα που έχουν συμβεί και αλλού πολλάκις, με μια δική μου προστιθέμενη νότα αισιοδοξίας |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως να τονισω σοτ φιλο που ανεφερε τη λιστα με τους μεγαλοοφειλετες..
απο αυτους που ειναι βορεια ελλαδα, και ειδικα βεροια..... δεν προκυτε να παρουν μια.. αρα μαλλον την εβγαλαν στη δημοσιοτητα μονο και μονο για να δειξουν στους τροϊκανους ( νεα φυλη οικ. φυσεως) οτι και καλα κατι κανουν..... αν νομιζουν οτι θα παρουν εστω 10 ευρω απο ολους αυτους.. τοτε μαλλον κυριοι τα πραγματα ειναι πολλη ποιο σοβαρα... ΕΊΝΑΙ Εντελώς ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσωρινη λυση λαστιχενιας φουσκας bolt join του telelever | BOXER | Τεχνικά θέματα διάφορα | 55 | 01-08-2012 17:49 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΒΣ 3ης Γενιάς | GSMAN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 20-01-2011 11:04 |
'' Γενιά των 1000 ευρώ (η λύση)!!! ''SOS | MARK | Χιούμορ | 14 | 01-12-2009 16:49 |
Οι κανονισμοί για το ενιαίο λάστιχο.... | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 30-06-2009 02:45 |
«Τα βρήκαν» FIA και FOTA, παραμένει ενιαία η F1 | wolferin | Αυτοκίνητο | 6 | 25-06-2009 19:01 |