GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 12-09-2011, 13:20
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Νέο ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ανακοίνωσε προ ολίγου ο Βενιζέλ

καλα ολα αυτα που λεει ο φιλος Gemat,

αλλα δεν μας λεει, ποια απο τα μετρα που πηρε αυτη η κυβερνηση, γιατι μην ξεχναμε ειναι μια κυβερνηση που προσπαθει να αλλαξει τον τροπο διακυβερνησης κτλ κτλ κτλ μπαρουφες που ακουμε τοσο καιρο...ποια ειναι λοιπον τα μετρα που πηραν οι κυριοι αυτοι ωστε να πιασουν φοροφυγαδες...???
ποσους απο αυτους που λενε μεγαλους φοροφυγαδες και οι μισοι απο αυτους στις λιστες τους ειναι εταιριες που υπηρχαν οταν ο παππους μου ηταν αμουστακο παιδακι...εχουνε μπει φυλακη, εχει γινει δημευσει περιουσιας...κτλ κτλ κτλ

ποσοι απο τους κακους υπουργους βουλευτες ##### φατα εχουνε παει φυλακη μιας και ειναι αποδεδηγμενο οτι τα φαγανε...

γιατι εγω σαν μισθωτος που οτι και να κανω πληρωνω εδω και τοσα χρονια, να πρεπει να πληρωσω ξανα και ξανα και ξανα...γιατι ενας που πηρε ενα σπτι για να μην ειναι στο νοικι, τημωρειτε ξανα και ξανα και ξανα...
γιατι πληρωνω 30φορους στις βενζινες μου, και συνεχιζω να πληρωνω αυξημενα τελη κυκλοφοριας και διοδια...???
γιατι ενω πληρωνω 23% φορο (ΦΠΑ) σε ολα τα καθημερινα μου προιοντα να πρεπει να πληρωνω και οποτε δεν τους βγαινει η σουμα...???

ποτε θα κανουν κατι απο ολα αυτα που λενε οτι θα κανουν...??? μονο τους φορους ξερουν να βαζουν και με αναδρομικη μορφη...

τι αλλο πρεπει να κανουν (και οι 300) δλδ ωστε καποιοι να σταματησουν να τους δικαιολογουν και να τους βλεπουν ως σωτηρες...???
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 13:23
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων

αλλα δεν μας λεει, ποια απο τα μετρα που πηρε αυτη η κυβερνηση, γιατι μην ξεχναμε ειναι μια κυβερνηση που προσπαθει να αλλαξει τον τροπο διακυβερνησης κτλ κτλ κτλ μπαρουφες που ακουμε τοσο καιρο...ποια ειναι λοιπον τα μετρα που πηραν οι κυριοι αυτοι ωστε να πιασουν φοροφυγαδες...???
ποσους απο αυτους που λενε μεγαλους φοροφυγαδες και οι μισοι απο αυτους στις λιστες τους ειναι εταιριες που υπηρχαν οταν ο παππους μου ηταν αμουστακο παιδακι...εχουνε μπει φυλακη, εχει γινει δημευσει περιουσιας...κτλ κτλ κτλ

ποσοι απο τους κακους υπουργους βουλευτες ##### φατα εχουνε παει φυλακη μιας και ειναι αποδεδηγμενο οτι τα φαγανε...

γιατι εγω σαν μισθωτος που οτι και να κανω πληρωνω εδω και τοσα χρονια, να πρεπει να πληρωσω ξανα και ξανα και ξανα...γιατι ενας που πηρε ενα σπτι για να μην ειναι στο νοικι, τημωρειτε ξανα και ξανα και ξανα...
γιατι πληρωνω 30φορους στις βενζινες μου, και συνεχιζω να πληρωνω αυξημενα τελη κυκλοφοριας και διοδια...???
γιατι ενω πληρωνω 23% φορο (ΦΠΑ) σε ολα τα καθημερινα μου προιοντα να πρεπει να πληρωνω και οποτε δεν τους βγαινει η σουμα...???

ποτε θα κανουν κατι απο ολα αυτα που λενε οτι θα κανουν...??? μονο τους φορους ξερουν να βαζουν και με αναδρομικη μορφη...

τι αλλο πρεπει να κανουν (και οι 300) δλδ ωστε καποιοι να σταματησουν να τους δικαιολογουν και να τους βλεπουν ως σωτηρες...???
Είναι όλοι άχρηστοι. Στα εύκολα, όταν έρρεαν τα πακέτα ήταν όλα ωραία και καλά. Στα δύσκολα έκλασαν μέντες.
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 13:31
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Εχω να πω οτι δικαιως εχουμε ολοι τη θεση του αγανακτισμενου.

Αλλα περα απο τα θεωρητικα του τι θα επρεπε να συμβαινει σε ενα ιδανικο κοσμο, δειτε τι ειναι δυνατον να συμβει στη πραγματικοτητα μας.

Εγω εχω εξεικοιωθει με την ιδεα οτι εγω (και εγω) θα τη πληρωσω.
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 13:40
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων

Μπορω εν ολιγης να σου πω οτι πλεον κοβω σχεδον ολες τις αποδειξεις των πωλησεων μου ενω στο παρελθον εκοβα πολυ λιγοτερες. Ο κοσμος πλεον απαιτει την αποδειξη.

Επισης οι παραλογα ακριβοπληρωμενοι δημοσιοι υπαλληλοι που δουλευουν (οσο τελος παντων δουλευει ενας δημοσιος υπαλληλος) 200 ημερες τον χρονο και αξιωνονταν 14 παχυλους μισθους διπλασιους κατα μεσο ορο απο αυτους του ιδιωτικου τομεα, εχουν χασει σημαντικο μερος των εσοδων τους.

Προσπαθουν να βγαλουν απο τη νοοτροπια μας το "να μεγαλωσεις παιδι μου να πιασεις μια σιγουρη θεσουλα".

Εγω ολα αυτα τα χρονια που εχω αντιληψη των πολιτικων δρωμενων, ειναι πρωτη φορα που βλεπω να γινονται τετοιες αλλαγες...
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 13:50
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Δώσαμε-δώσαμε

Last edited by aeriko; 12-09-2011 at 13:52.
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 13:56
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Όποιος δει τη λίστα με αυτούς που χρωστάν θα επαναστατήσει περισσότερο.
ΟΚ βλέπεις νομικά (?) πρόσωπα που δεν πρόκειται να πάρουν Ευρώ ούτε στον Αιώνα Τον Άπαντα (Πειραϊκή Πατραϊκή; ΑΧΑΧΑ... Τράπεζα Κρήτης; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ). Υπάρχουν όμως και εταιρίες ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ.

Πέρα από το ότι είναι οι μισές ΠΑΕ/ΚΑΕ... όπου δεν καταλαβαίνω γιατί το κράτος δεν είπε "70% από τα εισιτήρια σας στα χρωστούμενα, με 30% πληρώστε τους εργαζομένους σας".

Πέρα από το ότι είναι οι μισές ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ δημόσια έργα (γιατί δεν τα παίρνουν και όταν περιμένουν χρήματα να τους πουν "τα κόβουμε από τα χρωστούμενα σας;...).

Να πούμε για την Express Service; (20+20 μύρια!!!) Να πως έβγαινε φτηνότερη από ΕΛΠΑ και με περισσότερα οχήματα. Δεν έχει πληρώσει προφανώς ΠΟΤΕ ΦΠΑ και ΙΚΑ. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα κράτος;

Μέχρι και ο Δήμος Άνω Λιοσίων που παίρνει ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ από το κράτος λόγω των σκουπιδιών, φαίνεται να μην έχει πληρώσει ποτέ στο κράτος τίποτα!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΣΕΠΗ;;; Τη στιγμή που όλα έχουν ακριβύνει; Τη στιγμή που η ΔΕΗ μου περνάει συνεχώς ΑΡΚΕΤΑ το διακοσάρι; (!!!) Βέβαια μέσα είναι και τα πανάκριβα δημοτικά τέλη του ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ). Τη στιγμή που το στεγαστικό μου έχει ανέβει (Ελβετικό Φράγκο - συντριβή του Ευρώ) διακόσια ευρώ ΠΑΝΩ σε τρεις μήνες μέσα; Τη στιγμή που το ΟΑΕΕ με βαράει ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ; Τη στιγμή που η γυναίκα μου έφαγε 40% μείωση (!!!) και υποτίθεται θα δούλευε μόνο τρεις μέρες και τώρα πρέπει να αισθάνεται... τυχερή γιατί μείωσαν την μείωση σε 25% αλλά θα δουλεύει πέντε και θα δηλώνει τέσσερις; Α και χωρίς να υπόσχονται αν θα υπάρχει το τμήμα της μετά τον Δεκέμβρη; Τη στιγμή που εγώ παρακαλάω κάθε μήνα να πάρω χρήματα;

Και μου λένε έλα να πληρώσεις για το σπίτι; Ένα σπίτι που είχα βρει ευκαιρία 120 τετραγωνικά και τώρα αναρωτιέμαι τι θα πει κάποια μεγαλοφυΐα για την περιοχή μου; (και τρία ευρώ να πει, θα με ######)

Και όποιος ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ θα πει "ε τι το πήρες". Ε όταν το πήρα, η δουλειά της γυναίκας ήταν σίγουρη και εμένα ήταν σχεδόν 100% πιο επικερδής! (ΝΑΙ έχω καταφέρει να είμαι σχεδόν στο 50% των χρημάτων που έβγαζα πριν ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ και μάλιστα ΧΩΡΙΣ να αναπροσαρμόσω το ευρώ του 2011 με το ευρώ τότε)

Έχουμε φτάσει λόγω κρίσης να έχουμε αναβάλει ακόμα και το... δεύτερο παιδί; (και αν τελικά το αποφασίσουμε, ίσως λόγω όλου αυτού του άγχους να μην... "δουλεύω" πια κανονικά) ΜΠΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΟΥ;

Γιατί; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ;
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (που δεν έχουν και να τους δώσουν) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; (δεν μιλάω για τους ίδιους τους πολιτικούς... αυτά είναι χαμένα και αόρατα)

Και έχω τους μεγαλοφυείς πρασινοφρουρούς να δικαιολογούν το γιατί μας βαράνε; ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.

ΕΓΩ ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Θέλω ΠΡΩΤΑ να σώσω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Όχι να ζήσω με άνεση. Να ζήσω σαν άνθρωπος πρώτα.

Και θα πει κανείς... Μεγάλε 1200GS; (και μάλιστα αγορασμένη καινούρια) Ναι την εποχή που ήξερα ότι θα δουλεύω και θα πληρώνομαι για αυτό. Αυτό δηλ. που δεν συμβαίνει τώρα. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ξεπουλάνε όλοι (ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΟΜΩΣ!). Αναρωτιόμαστε με την αγγελία ζήτησης 1150GS με... 1500 ευρώ!

ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. Έχουν τόσες κατάρες που δεν θα λιώνουν. Η κομματική μηχανή βέβαια τότε απλώς θα τους... αγιοποιήσει όταν πεθάνουν (όπως και αν τους σκοτώσει κάποιος).

Αναρωτιούνται κάποιοι περί σύγκρισης με Τσαουσέσκου. Μάλλον δεν βλέπουν μπροστά τους. Ο "συγχωρεμένος" ο Τσαουσέσκου τα έκανε ο ίδιος μαζί με την μηχανή του. Εδώ να δεχτώ ότι τα κάνει ΜΟΝΟ η μηχανή, χωρίς το ίδιο το κεφάλι. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; Και απολυταρχία έχουμε, και προς τα κουπόνια βαδίζουμε κανονικότατα και όλα. Όσοι δεν το βλέπετε ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ.
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 14:03
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ολα αυτα τα χρονια που εχω αντιληψη των πολιτικων δρωμενων, ειναι πρωτη φορα που βλεπω να γινονται τετοιες αλλαγες...
διάβασα κάποτε μια συνέντευξη Αργεντίνου ποδοσφαιριστή εν Ελλάδι... ο άνθρωπος είπε ότι 6 μήνες κράτησε η αναστάτωση με τη χρεωκοπία της χώρας του...μετά όλοι (99% του πλυθησμού) κατάπιαν τη καραμέλα και αφού όλοι έβραζαν στο ίδιο ζουμί έκατσαν και το αποδέχτηκαν και έζησαν με τα νέα δεδομένα....
εδώ έχουμε ακόμα τη προστασία του ευρώ (δεν το είχαν οι Αργεντίνοι), εδώ προσπαθούν να μας γλυτώσουν για να γλυτώσουν το γενικότερο blackout (ούτε αυτό ίσχυε για τους Αργεντίνους)....
είμαστε καταρχήν σε καλύτερη μοίρα και με διάθεση να αντιληφθούμε τα αυτονόητα......μη περιμένουμε βέβαια να γίνει ο κόσμος δικαιότερος, αυτό δεν ίσχυε ποτέ γιατί να ισχύσει τώρα ???
ο κόσμος συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τον εξορθολογισμό που επιχειρείται......δύσκολα πληρώνει ο μεγαλοαπατεώνας και εύκολα απομυζάς το υπόλοιπο 99% του κόσμου....Η ιστορία πάντα δέχεται τις παράπλευρες απώλειες, έτσι λοιπόν, όσο κυνικό κι αν ακούγεται, θα δούμε "το αίμα να ρέει" στους δρόμους.....
θέλω να είμαι αισιόδοξος όμως διότι τα νέα δεδομένα επιβάλουν νέα διοίκηση (####### για τα ονόματα και τα χρώματα), νέους ανεξάρτητους μηχανισμούς ελέγχου που δεν επηρεάζονται και φέρνουν αποτελέσματα ενάντια στη κακοδιαχείρηση και την ανισότητα ιδιαίτερα στον Δημόσιο τομέα.
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 14:46
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορω εν ολιγης να σου πω οτι πλεον κοβω σχεδον ολες τις αποδειξεις των πωλησεων μου ενω στο παρελθον εκοβα πολυ λιγοτερες. Ο κοσμος πλεον απαιτει την αποδειξη.

Επισης οι παραλογα ακριβοπληρωμενοι δημοσιοι υπαλληλοι που δουλευουν (οσο τελος παντων δουλευει ενας δημοσιος υπαλληλος) 200 ημερες τον χρονο και αξιωνονταν 14 παχυλους μισθους διπλασιους κατα μεσο ορο απο αυτους του ιδιωτικου τομεα, εχουν χασει σημαντικο μερος των εσοδων τους.

Προσπαθουν να βγαλουν απο τη νοοτροπια μας το "να μεγαλωσεις παιδι μου να πιασεις μια σιγουρη θεσουλα".

το γεγονος οτι εσυ πλεον κοβεις περισσοτερες αποδειξης δεν μου λεει κατι...αν και το γεγονος οτι επιτελους ο κοσμος ζηταει αποδειξεις με χαροποιει...
το γεγονος οτι δεν γινεται κατι ωστε εσυ να μην μπορεις θελεις δεν θελεις να κοψεις αποδηξη αυτο ειναι που μου σπαει τα νευρα...

...με το κρατος τα εχω που δεν εχει και δεν κοιταει να φτιαξει ενα συστημα ωστε να μην μπορεις να μην κοβεις εσυ αποδειξεις...!!!
αυτο με ενδιαφερει...γιατι οτι γινεται μεχρι τωρα ειναι για να πληρωνω και να ξαναπληρωνω και στο τελος να μου πουνε οτι ημουνα και ######ς...

η κοροιδια (το οτι με περνανε για ###### δλδ) ειναι λοιπον αυτο ειναι που με εξωργιζει...!!!
με το καθε τομαρι υπουργο βουλευτη κοκ...που νομιζει οτι μπορει να βγαινει στο χαζοκουτι και να μου το παιζει εθνοσωτηρας...!!!

εσυ φυσικα μπορεις να βλεπεις οτι τα πραγματα αλλαζουν...
εγω βλεπω μονο οτι το εισοδημα μου μικραινει και οτι μερα με την μερα,
βλεπω ανθρωπους στην παραγωγικοτερη ηλικια τους, να μενουν ανεργοι και δεσμιοι τετοιων καταστασεων...
βλεπω ανθρωπους που πληρωναν ολη τους την ζωη φορους και ασφαλεια...και τωρα δεν περνουν ουτε μια συνταξη της προκοπης...
βλεπω ανθρωπους που περασανε δυσκολα μετα τον πολεμο και νομιζανε οτι τα καταφερανε στην ζωη τους...και τωρα τους εχουνε και παλι στην πεινα...
βλεπω μονο σκυθροπους ανθρωπους στον δρομο να παραμιλανε για το πως θα μεγαλωσουνε τα παιδια τους, πως θα πληρωσουν το ενα και το αλλο...

Last edited by asotosios; 12-09-2011 at 14:52.
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 14:52
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
διάβασα κάποτε μια συνέντευξη Αργεντίνου ποδοσφαιριστή εν Ελλάδι... ο άνθρωπος είπε ότι 6 μήνες κράτησε η αναστάτωση με τη χρεωκοπία της χώρας του...μετά όλοι (99% του πλυθησμού) κατάπιαν τη καραμέλα και αφού όλοι έβραζαν στο ίδιο ζουμί έκατσαν και το αποδέχτηκαν και έζησαν με τα νέα δεδομένα....
εδώ έχουμε ακόμα τη προστασία του ευρώ (δεν το είχαν οι Αργεντίνοι), εδώ προσπαθούν να μας γλυτώσουν για να γλυτώσουν το γενικότερο blackout (ούτε αυτό ίσχυε για τους Αργεντίνους)....
είμαστε καταρχήν σε καλύτερη μοίρα και με διάθεση να αντιληφθούμε τα αυτονόητα......μη περιμένουμε βέβαια να γίνει ο κόσμος δικαιότερος, αυτό δεν ίσχυε ποτέ γιατί να ισχύσει τώρα ???
ο κόσμος συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τον εξορθολογισμό που επιχειρείται......δύσκολα πληρώνει ο μεγαλοαπατεώνας και εύκολα απομυζάς το υπόλοιπο 99% του κόσμου....Η ιστορία πάντα δέχεται τις παράπλευρες απώλειες, έτσι λοιπόν, όσο κυνικό κι αν ακούγεται, θα δούμε "το αίμα να ρέει" στους δρόμους.....
θέλω να είμαι αισιόδοξος όμως διότι τα νέα δεδομένα επιβάλουν νέα διοίκηση (####### για τα ονόματα και τα χρώματα), νέους ανεξάρτητους μηχανισμούς ελέγχου που δεν επηρεάζονται και φέρνουν αποτελέσματα ενάντια στη κακοδιαχείρηση και την ανισότητα ιδιαίτερα στον Δημόσιο τομέα.

Αλήθεια τώρα , πιστεύεις ότι μπορούν να γίνουν στη χώρα μας αυτά..........

Μήπως ζώ στην Ήπειρο
Reply With Quote
Παλιό 12-09-2011, 14:56
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλήθεια τώρα , πιστεύεις ότι μπορούν να γίνουν στη χώρα μας αυτά..........

Μήπως ζώ στην Ήπειρο
αν θεωρείς την Ηπειρο κάτι διαφορετικό/ξεχωριστό ναι ...ζεις σε άλλη χώρα....
δεν είναι δικά μου όσα περιγράφω ...είναι γεγονότα που έχουν συμβεί και αλλού πολλάκις, με μια δική μου προστιθέμενη νότα αισιοδοξίας
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης