Απάντηση: Συμφωνία για"κούρεμα" του Ελληνικού χρέους στο 50%
Μέχρι τώρα Γιώργο τι ακριβώς έχουν πετύχει τα μέτρα που πήραν;
Δασκάλα με 3 παιδιά να παίρνει 4-5 κατοστάρικα λιγότερα; Κι ακόμη δεν έχει μπει σε εφαρμογή το ενιαίο μισθολόγιο. Το ότι του χρόνου θα πληρώνω υπερδιπλάσιο φόρο; Διότι τον πληρώνω Γιώργο! Δεν παίρνω ποτέ μαύρα χρήματα. Το ότι νέοι άνθρωποι τρώνε μακαρόνια από τον κάδο σκουπιδιών; Το ότι οι άστεγοι όλο και πληθαίνουν; Κάτσε να μη δοθεί παράταση στην αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και θα δεις τι έχει να γίνει.
Η επιτήρηση αν και με πληγώνει, δε με βρίσκει οπωσδήποτε αντίθετο αν είναι να τους κόψουν τα χέρια. Μην τους διαφθείρουν κι αυτούς όμως...
Ακόμη και τώρα Γιώργη την πληρώνει κυρίως ο ιδιωτικός τομέας κι όπως έχεις καταλάβει δεν είμαι απο αυτούς που βρίζουν τους ΔΥ.
Θέλω να ξέρεις ότι χαίρομαι για σένα όταν λες ότι βγάζεις χρήματα στο χρηματιστήριο, αλλά επιμένω ότι πρέπει να πέσει βαρύς φόρος.
Αν'αυτού φορολογούν την παραγωγή και την παροχή υπηρεσιών και τη μισθωτή εργασία. Θα μου πεις αυτό είναι θέμα φιλοσοφίας και σ'αυτό Γιώργο δεν είμαι καλός. Δεν υπάρχει γκρίζο για μένα....
|