Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Μέχρι τώρα Γιώργο τι ακριβώς έχουν πετύχει τα μέτρα που πήραν;
Δασκάλα με 3 παιδιά να παίρνει 4-5 κατοστάρικα λιγότερα; Κι ακόμη δεν έχει μπει σε εφαρμογή το ενιαίο μισθολόγιο. Το ότι του χρόνου θα πληρώνω υπερδιπλάσιο φόρο; Διότι τον πληρώνω Γιώργο! Δεν παίρνω ποτέ μαύρα χρήματα. Το ότι νέοι άνθρωποι τρώνε μακαρόνια από τον κάδο σκουπιδιών; Το ότι οι άστεγοι όλο και πληθαίνουν; Κάτσε να μη δοθεί παράταση στην αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και θα δεις τι έχει να γίνει.
Η επιτήρηση αν και με πληγώνει, δε με βρίσκει οπωσδήποτε αντίθετο αν είναι να τους κόψουν τα χέρια. Μην τους διαφθείρουν κι αυτούς όμως...
Ακόμη και τώρα Γιώργη την πληρώνει κυρίως ο ιδιωτικός τομέας κι όπως έχεις καταλάβει δεν είμαι απο αυτούς που βρίζουν τους ΔΥ.
Θέλω να ξέρεις ότι χαίρομαι για σένα όταν λες ότι βγάζεις χρήματα στο χρηματιστήριο, αλλά επιμένω ότι πρέπει να πέσει βαρύς φόρος.
Αν'αυτού φορολογούν την παραγωγή και την παροχή υπηρεσιών και τη μισθωτή εργασία. Θα μου πεις αυτό είναι θέμα φιλοσοφίας και σ'αυτό Γιώργο δεν είμαι καλός. Δεν υπάρχει γκρίζο για μένα....
|
οταν κατι καινουριο ερχεται σταματαμε το ''μεχρι τωρα'' κι αρχιζουμε το ''απο εδω κι υστερα......''
5δις το χρονο ειναι αυτα που θα γλυτωνουμε μεχρι το 2020...δεν ειανι και λιγα!
φορος στο χρηματιστηριο? μα πεφτει..... 2 τοις χιλιοις και στις πωλησεις και στις αγορες! Απο 2012 θα μπαινει και φορος υπεραξιας, οι ''παιχτες'' φυσικα και δεν τον θελουν αλλα πρέπει. Τα λεω και σε αυτους οτι λεω εδω μεσα και επιπλεον επιμενω οτι δεν μπορει να κερδιζουμε στο τσαμπα σχεδον και με περνανε για τρελο φυσικα!!
Διαφθορα σε Γερμανο....υπαρχει?