![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Το θέμα επιπλέον είναι, ότι είναι δυνατόν να έχεις τόσους πυρηνικούς αντιδραστήρες σε μια τόσο σεισμογενή περιοχή? Που να δείτε τι γίνεται στην Καλιφόρνια, την άλλη επίσης τρομερά σεισμογενή περιοχή....
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω νομίζω πως μπέρδεψες τις φωτό για να μας πικάρεις
![]() ![]() πρώτα είναι η δεύτερη, και μέχρι τώρα είναι η πρώτη ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε πρόκειται για φωτοσοπιά. Δεν είναι στην Ιαπωνία, είναι ο Τρίπολης - Σπάρτης!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() και το χεσιμο ηταν τοσο ...ισχυρο που θα επηρεαζει και τα παιδια μου-μας,και τις επομενες γενιες... ![]() απο τη στιγμη που ειναι σεισμογενης περιοχη θα επρεπε να υπαρχει plan b ετσι ωστε να αντιμετωπιζονται τετοιες καταστασεις!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πουφ..........
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έτη φωτός μπροστά απο εμάς
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα το προσεξατε?
οτι ο δρομος εχει κοπει και εχει παθει καθιζηση κατα μηκος των διαγραμμισεων? λες και τον εχεις κοψει με μαχαιρι ακριβως στις γραμμες? αυτο πως το καταφερανε? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αυτοί είναι οι Τούρκοι:Απαγόρευση της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας στα Κατεχόμενα! | ckalfas | Μου τη δίνει που ..... | 11 | 28-12-2010 08:54 |
| Που είναι οι Γιώργηδες ;; | Carduelis | Διάφορα | 16 | 18-08-2010 13:38 |
| Προκλητική διαφήμιση του S1000RR προς τους Ιάπωνες... | vtheo | Νέα μοντέλα BMW | 22 | 10-01-2010 23:03 |
| Ποιές είναι οι ενδείξεις του Stress | skippybi | Υγεία | 2 | 11-11-2009 08:40 |