![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οδήγησε
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γνώμη μου...
Ο δ ή γ η σ ε και τις δύο. Θα καταλάβεις αμέσως διαφορές. Σκέφτεσε τι σ αρέσει και αποφασζεις. Όλα έχουν προβλήματα και όλα δεν έχουν... κάπως έτσι να το δεις.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το μεταχειρισμένο είναι και ζαριά, μπορεί να φαίνεται μια χαρά και σε 500 χιλιόμετρα να σου βγαλει το οτιδήποτε. Όσο για το αν τα χιλιόμετρα ειναι πραγματικά , υπάρχει πιθανότητα . Το δικό μου Varadero το δωσα με 30.000 χιλιόμετρα πραγματικότατα, αφού ζω σε μέρος που δεν έχει μεγάλες διαδρομές και λόγω μικρού παιδιού δεν μνπόρεσα να κάνω ταξίδια όπως με τις προηγούμενες μηχανές μου . Και δεν έιχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντιθέτως ήταν γεμάτο έξτρα τα οποία το φόρτωνα επι 9 χρόνια για να κρατάω το ενδιαφέρον μου ζεστό ... οπότε ...σχετικά είναι όλα . Πιστεύω με εναν σωστό έλεγχο σε συνεργείο, θα χεις κάποια σχετική ασφάλεια Κώστας |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by S.T; 31-07-2009 at 18:30. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω ολους εσας που απαντησατε στο ερωτημα μου.georgep εισαι φοβερος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα κι απο μενα...Καταρχας φιλαρακι ρωτοντας μια τετοια ερωτηση σε φορουμ της BMW στην πλιοψηφια μαζι και με μενα θα σου απαντησω οποσδηποτε να παρεις το GS και οχι το Varadero....καταλαβαινεις πως εαν εκανες την ιδια ερωτηση και σε καποιο αντιστιχο φορουμ της Honda να περιμενες ακριβως την αντιθετη απαντηση...Πιστευω οι συναδελφοι BMWδακηδες να σε καληψαν πριν παρεις την τελικη αποφαση...αντε με το καλο ,οτι και να παρεις...................την GS δηλαδη..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
GS να ειναι και οτι να΄ναι
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ | PITS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 30 | 23-05-2009 19:18 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | Gazi | Κράνη | 12 | 23-05-2009 13:39 |
Ευφυές σύστημα πλοήγησης της ΒΜW | syan | Αυτοκίνητο | 2 | 19-03-2009 23:09 |
ΒΜW Lo Rider!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-03-2009 13:54 |
ΒΜW Σειρά 7 | riko46 | Αυτοκίνητο | 5 | 15-12-2008 20:43 |