![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Οι γιορτές πέρασαν και άφησαν πίσω τους ευχάριστες αναμνήσεις και … κάποια περιττά κιλά. Οι πειρασμοί ήταν πολλοί και δυστυχώς τα πιο δελεαστικά πιάτα ήταν αυτά με τα λιπαρά φαγητά και τα γλυκά. Το αποτέλεσμα; Όχι μόνο υποκύψαμε στον πειρασμό και πήραμε κιλά αλλά εγκεφαλικά «εθιστήκαμε» σε πληθώρα γεύσεων, ενώ χάθηκε το αίσθημα κορεσμού που με τόσο κόπο είχαμε «χτίσει» λόγω του ότι τα επίπεδα γλυκόζης διαταράχτηκαν κι έτσι το τσιμπολόγημα έχει γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια. Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα για να ξεφορτωθούμε τα παραπανίσια κιλά και μάλιστα χωρίς να κινδυνεύουμε να τα ξαναπάρουμε. Ας δούμε τι συμβουλεύει η Δέσποινα Μαρσέλου, διαιτολόγος – διατροφολόγος. Τι να περιορίσετε Διαβαστε την συνεχεια |
|
|||
|
|||
![]()
Οντως πρεπει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλω...! Τόσο κόπο και χρήμα έριξα για να τα πάρω!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα σίγουρα θα φύγουν...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όλες οι συμβουλές της διατροφολόγου σωστές ....
Σε μας απομένει, αν θα τις ακολουθήσουμε ... (εγώ προσπαθώ ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την θέλει μια προσπάθεια.........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κιλά???
ποιά κιλά???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλοι μου μην χαλασετε αυτο που με τοση χαρα αποκτησατε
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
συμβουλες για να αποφυγετε τα κιλα των χριστουγεννων | ace_gln | Υγεία | 5 | 19-12-2009 21:05 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 00:22 |
Πως σπάτε τα νεύρα των άλλων σε 3' | Alext | Χιούμορ | 3 | 29-06-2009 23:50 |
Τουρκική ταινία για τα επεισόδια κατά των Ελλήνων της Πόλης. | Arkas | Κινηματογράφος | 5 | 09-03-2009 10:41 |
Στο «σφυρί» από το Facebook τα δεδομένα των χρηστών | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 17-02-2009 20:53 |