![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παω για λάστιχα εντος της εβδομάδας.
![]() Λεοντόκαρδε σου στέλνω pm. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Είσαι ok, τηλεφώνησε στον έμπορο για ραντεβού .... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Ok και εγώ με τα Metzeler. Όντως ευγενέστατοι και γρήγοροι. Καλα χιλιόμετρα να έχουμε! Α. Και ευχαριστώ πάρα πολύ όσους έτρεξαν,έψαξαν,κλπ. κλπ.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Γιώργο είσαι έτοιμος ... Μπορείς να τηλεφωνήσεις στον Περιστερά, για να κλείσεις ραντεβού ..... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
TKC 80 -------> 175 € Caroo --------> 175 € Eτοιμοπαράδοτα Δευτέρα ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ετοιμος κ εγω με τα BW λαστιχάκια μου. Η εξυπηρέτηση απο το κατάστημα ήταν άψογη. Η πρωτοβουλία του GSforum... τι να πούμε, πάντα στα υψηλά στανταρ που μας έχει κακομάθει.
Συγχαρητήρια σε αυτούς που φροντίζουν για όλους εμάς... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηρθε η ωρα για νεα ελαστικα.
Λεοντοκαρδε εχεις pm. Ευχαριστω πολυ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Θα συμφωνήσω με όλους τους προλαλήσαντες, καλή εξυπηρέτηση, φιλικότητα και ευγένεια. Για την αλλαγή στη 1200, δε χρειάζεται να πω πολλά, είναι γνωστά. Η πλάκα είναι εδώ! ![]() Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ για τη μεσολάβηση, ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 11:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 18:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |