![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
περαστικα.ευχομαι να πανε ολα καλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
τηλ 6947699630
|
|
|||
|
|||
![]()
Κωνσταντινε και ολους οσους ενδιαφερθηκατε σας ευχαριστω πολυ και δημοσιως.
Θα σας εχω υποψιν μου και μολις μαθω νεωτερα για το ποτε και που πρεπει να γινει η διαδικασια θα σας ειδοποιησω. Και παλι χιλια ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
![]()
Μια ενημέρωση καθώς έχω δώσει αρκετές φορές αιμοπετάλια.
- Η διαδικασία διαρκεί μια ώρα μερικές φορές μπορεί και λιγότερο και όχι 3-4. - Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν πολλοί είναι εντελώς ανώδυνη, μοιάζει πολύ με την αιμοδοσία και αυξάνεται μόνο η διάρκεια. - Μπορούν να δώσουν και άτομα που έχουν δώσει αίμα ακόμα και 1 βδομάδα πριν καθώς η διαδικασία λήψης αιμοπεταλίων είναι αμφίδρομη. Το μηχάνημα ανά 10 λεπτά αλλάζει τη φορά και επιστρέφει το αίμα στον οργανισμό αφού πρώτα έχει κάνει κατακράτηση των αιμοπεταλίων (Φυσικά ο δότης δεν αντιλαμβάνεται τίποτα). - Για να γίνει η λήψη των αιμοπεταλίων πρέπει να έχει πρηγηθεί ραντεβού για να ετοιμαστεί το μηχάνημα. Η διαδικασία της λήψης είναι αρκετά δαπανηρή για το νοσοκομείο γι'αυτό φροντίστε να είστε τυπικοί στα ραντεβού σας. - Τα αιμοπετάλια έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής γι'αυτό και δεν είναι δυνατή η δημιουργία τράπεζας (όπως πχ τράπεζα αίματος). Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει προσφορά καθώς όποιος συνάνθρωπος βρεθεί στην ανάγκη είναι δύσκολο να βρεί δότες. Φίλε emix ότι χρειαστείς στείλε μου πμ η πάρε με στο 6946450127. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια για οσους ενδιαφερονται τα στοιχεια ειναι τα παρακατω:
Ο γαμπρος μου βρισκεται στο νοσοκομειο ΥΓΕΙΑ, στο δωματιο 1502 και ονομαζεται Κωνσταντινος Μπουτσικος. Τηλεφωνο Νοσοκομειου ΥΓΕΙΑ: 210-6867000. Ο ελεγχος και η αιμοδοσια αιμοπεταλιων πρεπει να γινει μονο στο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, επειδη το ΥΓΕΙΑ συνεργαζεται μ αυτο το νοσοκομειο. Τηλεφωνο αιμοδοσιας ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ:213-2032477-8 Επειδη δεν θελω να σας χρεωνω, δεν βαζω το κινητο μου για να με παιρνετε. Στειλτε μου ενα pm με το τηλεφωνο σας και θα σας παρω εγω πισω. Σας ευχαριστω. ΥΓ.Επειδη αυριο (Τεταρτη 10-2-2010) εχω ακουσει για απεργια μπορει να μην γινονται τιποτα στο Γεννηματα. Προσπαθω να μαθω και θα σας ενημερωσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον, πηρα τηλεφωνο στο Γεννηματα και μου ειπαν οτι λειτουργουν κανονικα αυριο Τεταρτη 10-2-2010, που ειναι η απεργια.
Οι ωρες ειναι 8:30πμ-2μμ και 4μμ-8μμ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ετσι ακριβως.............με την μονη διαφορα οτι,η διαδικασια στα μηχανηματα του ΛΑΙΚΟΥ,διαρκει γυρω στα 20 -30 λεπτα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δικιο.Απλα το Υγεια συνεργαζεται με το Γεννηματα και δεν γινεται πουθενα αλλου να παμε.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|