![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
52.000 ευρώ μας στοιχίζουν οι κύριοι βουλευτές μαζί με τα παρελκόμενα τον μήνα.16 οι μισθοί παραμένουν στους υπαλ.της Βουλής και δεν μπορούν να βάλουν χέρι διότι πρέπει να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος .Στα φρύδια μου ας γίνει ότι θέλει και να τους τα πάρουν στεγνά όπως στεγνά τα παίρνει από εμένα χωρίς να λογαριάζει τρία παιδιά .Λες και τα έκλεψα εγώ αυτά που τους λείπουν από τα ταμεία τους .
Φίλε Γιώργο τα παρακάτω στα γράφω διαβάζοντας το ποστ 7: Εκεί στην Ιπποκράτους ξέχασαν την διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου?? (θα τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα). Καλά κάνεις που μου θυμάσαι τους ανασφάλιστους, τους έχοντες πισίνα προς Καπανδρίτι μεριά ,τους Βατοπαιδινούς σου προσθέτω αλλά σε παρακαλώ μην ξεχνάς εκείνο τον τύπο με τις θρούμπες ή καλαμών ήταν δεν θυμάμαι καλά που εξαφάνισε τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματηστήριο .Καλά μας κάνουν όλοι τους αφού συνεχίζουμε να τους ανεχόμαστε . |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Κοίτα, Σπύρο για την ψυχική σου υγεία, αυτά (των 300) ΔΕΝ αλλάζουνε ........ΤΕΛΟΣ !!!! Ας βρούμε κάτι άλλο να κάνουμε ....μήπωωωωως κ κάτι διορθωθεί από μέρους μας ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αμαρτίες γονέων, παιδεύουσιν τέκνα...
![]() (Αντρέας...Γιωργάκης...) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 16:22 |
Αντε να περνουμε τα πανω μας οι 800ρηδες!! | Kwstas_kef | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 06-10-2009 04:44 |
Πως να κάνετε το ταιρι σας να πέσει απ'το κρεβάτι! | georgekostas | Χιούμορ | 10 | 28-09-2009 20:45 |
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το λάδι της μοτοσυκλέτας μας.!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 24-05-2009 05:45 |
Τι είπαν οι ξένοι για την γλώσσα μας | syan | Πολιτισμός | 16 | 02-05-2009 01:43 |