Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK
<B>
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ''Oύτε εσύ αλλά ούτε και εσύ έφαγες τα λεφτά''

"Ειναι αλήθεια ούτε ο διαδηλωτής τα έφαγε ούτε ο αστυνομικός. Αλλα στην ίδια πλευρά δεν είναι. Ο μεν κάνει εστω το ελάχιστο που μπορεί να κάνει και βγένει να φωνάξει ενώ...
ο αστυνομικός των ΜΑΤ φυλάει τα αφεντικά του και στρέφεται ενάντια στον ίδιο τον λαό που τον πληρώνει !"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------
"Οντως φιλε τους φυλαω.Αλλα μην ξεχνας οτι εσυ με εβαλες να τους φυλαω.
Εσυ τους επιλεγεις να με διαταζουν.Εσυ τους επιτρεπεις να σε καταστειλω οταν διεκδικεις το δικιο που και εγω σου αναγνωριζω.Αν διαλεξετε ποτε καποιον
που θα αποφασισει να βαλει μια πραγματικη ταξη και κλεισει ολα τα λαμογια φυλακη να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι ο πρωτος που θα τους περασω τις χειροπεδες.Και να εισαι σιγουρος οτι η χαρα μου εκεινη την στιγμη θα ειναι τοσο μεγαλη οσο και η δικη σου."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
</B>
|
Ως ένα σημείο έχεις δίκιο κανένας δε μπορεί να το αμφισβητήσει.
Όμως δεν είσαι άβουλο όν. Φαντάζομαι ότι και συ θεωρείς τον εαυτό σου ώς ένα άνθρωπο που μπορεί να σκεφτεί, να κρίνει, να συγκρίνει και να πάρει τις δίκες του αποφάσεις.
Αποφάσεις για το πως πρέπει να στέκετε ένας άνθρωπος απέναντι στη κοινωνία και τους συνανθρώπους του σύμφωνα με αυτό που του ορίζει η συνείδηση του και όχι σύμφωνά με αυτά που του λένε .