![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Kαλό κουράγιο .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
join the club my friend. Περιμένω από 2 Φεβρουρίου, αλλά ως εδώ από βδομάδα θα μιλήσουν οι δικηγόροι.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Λοιπόν η συνέχεια της ιστορίας είναι η εξής: Στις 30/4/2010 ημερομηνία που η BMW είχε δώσει ως ημερομηνία παράδοσης, η ανάρτηση δεν ήρθε. Την Παρασκευή 30/4/2010 και ώρα 11:00 επικοινώνησα με την BMW Ελλάς όπου και περιέγραψα το ιστορικό του θέματος (λες και δεν το ήξεραν). Είπαν ότι θα το ερευνήσουν και θα μου απαντήσουν. Σήμερα, 4/5/2010 και ώρα 11:00, η απάντηση ήρθε από τον Κώστα στα ανταλλακτικά του Γέρακα, ο οποίος μου έκλεισε ραντεβού για την Δευτέρα 10/5/2010. Εάν έρθει στις 10/5/2010 θα έχουν περάσει 39 ημέρες από την παραγγελία της ανάρτησης.
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα...ωραια αντιπροσωπεια
![]() εμενα παντως αν η esa μου βγαλει κατι και ειμαι εκτος εγγυησης <<κι αν την εχω ακομα>> θα την καταργησω αν γινεται και πισω θα βαλω wp. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι την πληρωνουμε πρωτα χρυση και μετα την καταργουμε για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο, ενω δεν θα επρεπε να χαλαει καν!!!!!!! Ντροπη τους!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Λοιπόν η συνέχεια της ιστορίας: Σήμερα 10/5/2010 ήμουν στο καθορισμένο ραντεβού στον Γέρακα για την αλλαγή της ανάρτησης. Εγώ ήμουν εκεί, ο μηχανικός ήταν εκεί, ο υπεύθυνος των ανταλλακτικών ήταν εκεί, αλλά η ανάρτηση δεν ήταν εκεί. ![]() ![]() ![]() Ψάξαμε από δω, ψάξαμε από κει και τελικά η απάντηση είναι, ότι η ανάρτηση είναι στην Ελλάδα, στις κεντρικές αποθήκες της BMW και περιμένουμε να σταλεί στον Γέρακα. Το θέμα πάντως είναι, ότι το κοντέρ εξακολουθεί να γράφει: 40 ημέρες χωρίς ανάρτηση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε φίλε-Γέρακα και Γέρακα τον έχουμε κάνει θεό....Τι θα πει ψάχνανε και ψάχνανε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
2) ειναι η τελευταια φορα που θα γραψω στο forum γιατι βαρεθηκα πλεον να διαβαζω κατοχους BMW να εξηταρονται βριζοντας το μηχανακι τους , την εταιρια τους και τους ελληνες . 3)ειμαι κατοχος bmw και περηφανος για αυτο .εχω παει ταξιδια που με αλλες μηχανες δεν θα το φανταζομουν . 4) ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας ( ελληναρας ) και οχι γερμανος. 5) πραγματικα βαρεθηκα την νοοτροπια που λεει οτι θελω την πιο καλη αντιπροσωπια που παραλληλα να ειναι και η πιο φθηνη και που αν μου κανουν καμμια μα,,,,,κια εγω θα τους γραψω στο forum αρα θα πρεπει να με φοβουνται και λιγο και αν γουσταρω το φτιαχνω και μονος μου το μηχανακι γιατι αυτοι ειναι λαμογια και μου τρωνε τα λεφτα μου αλλα αμα χαλασει το μηχανακι φταιει η bmw και με τα μηχανακια που βγαζει και ο ελληνας που δεν ειναι σαν τον σωστο γερμανο και που γιατι να παω μια ωραια βολτα με τη μηχανη μου και να γουσταρω ,με φτιαχνει καλυτερα να κατσω στο ιnternet και να κραζω τον κοσμο ,αυτους που εχουν το ιδιο μηχανακι με εμενα ,την εταιρια και οτι φοραει σηματακι BMW ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ kostas850gs@yahoo.gr ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο αλλαδαπός κατασκευαστής δεν διαφέρει και πολύ από τον "Βαλκάνιο" κατασκευαστή... Ωραία η SIEMENS, ωραία τηλ κέντρα, ωραίες συσκευές, καλό service αλλά πληρώνω ΕΓΩ με τους φόρους μου τις προμήθειες που έσκασε στον οποιοδήποτε.... Καλός ο Γερμανός εεε ???? μήπως να του πω και ευχαριστώ που οι πρακτικές του μου αφαιρούν λίγη από την ευχαρίστηση που θα ένιωθα με το προιόν ενός άλλου Γερμανού ????????????? Εγώ προτείνω να κοιτάμε καχύποπτα τον οποιοδήποτε μας πουλάει το οτιδήποτε ανεξάρτητα με το διαβατήριό του.... Η ανοχή μας τόσα χρόνια στη συμπεριφορά τους μας έχει φτάσει να κάνουμε τώρα τέτοιες κουβέντες....... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA. | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2010 08:36 |
GS-800 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ | ENtouristas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 07-04-2010 19:29 |
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ | Brink | Ελλάδα | 5 | 23-03-2010 08:45 |
ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ESA | kleon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 24-01-2010 20:15 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΑ!!! | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 18-12-2009 21:10 |