GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #21  
Παλιό 15-06-2010, 15:09
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Άναψε η ένδειξη των λαδιών !

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Andreas Ladakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Όπως έγραψα πριν σβήνοντας το μοτέρ κι αφήνοντας το να κρυώσει η στάθμη του λαδιού βρίσκεται στο ανώτερο ιδανικό κοιτάζοντας το τζαμάκι. Μπορεί όταν ανάβει η κανάτα του λαδιού αυτό να μην σημαίνει, στάθμη λαδιού αλλά σίγουρα όταν στο info σταματήσεις στο σημείο OIL και σου γράφει OK τότε είναι εντάξει. Με ανησυχεί που μου γράψατε για την αντλία ότι μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα όταν το μοτέρ δουλεύει στις χαμηλές. Γιατί το δικό μου συνήθως δουλεύει στις χαμηλές. Έτσι κι αλλιώς αύριο πάει σ' εξουσιοδοτημένο για να το κοιτάξουν. Ελπίζω μόνο να μην έχω πρόβλημα στο ταξίδι, γιατί το συνεργείο βρίσκεται 170χλμ απ' το σπίτι μου !!! Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις ! Ευχαριστώ.
Οπως ειπε και gemara................ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!

Με αναμενο το λαμπακι του λαδιου δεν παμε πουθενα!!! ειδικα οταν η σταθμη του λαδιου ειανι σε φυσιολογικα επιπεδα!!!!!!!

Τι 170κμ λες? εχεις σκοπο να τα διανυσεις καβαλα??????? θα σου συνιστουσα ΟΧΙ!! να μην το αποτολμησεις!! Καλυτερα να την φορτωσεις στην express service και να πατε παρεα!!!!!

η βλαβη μπορει να ειναι μια απλη επαφη του λαμπακιου μεχρι και βλαβη τρομπας λαδιου!!! Στο μεν πρωτο κανενα προβλημα στο μεν δευτερο η ζημια που θα προκληθει μπορει να αγγιξει και την αξια της μοτοσυκλετας μεταχειρισμενη!!!!!!!
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Άναψε ένα κεράκι για την Ειρήνη... skippybi Διάφορα 4 22-02-2010 12:11
Πάλι απώλεια λαδιών στο διαφορικό vpentza Τεχνικά θέματα διάφορα 31 19-12-2009 15:50
Αλλαγή λαδιών sakis7 Τεχνικά θέματα διάφορα 23 13-11-2009 21:08
Αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού syan Τεχνικά θέματα διάφορα 21 08-10-2009 20:26
Αλλαγή λαδιών-εξαέρωση BUSA MAKIS Τεχνικά θέματα διάφορα 7 06-10-2009 00:23


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:15.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!