![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καταγωγη.....το εχω καμαρι.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
απο που!το αγαπημενο μου νησι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Βαθυ(το πατρικο μου) και Βλαμαρη(το δικο μου) εχουμε σπιτια.
Καποια στιγμη θα δωσουμε το ριμαδι στο Περαμα αντιπαροχη και γεια σου Αθηνα.......... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Υ.Γ.αν σε αντεξει κι αυτος!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μολις τελειωσουμε το σπιτι θα σε φιλοξενησω..
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο καθε ανθρωπος με τις αποψεις του και τις προτεραιοτητες του!! Κι εγω με τις δικες μου τις οποιες κι εχω παραθεσει πολλακις σε αυτο το φορουμ!!! Και δεν ειναι σχεδόν ποτε φιλοΜπεΜβεδικιες!!! Απόσπασμα:
επειδη εχουμε ξενο μηχανακι προς το φορουμ δεν παυουμε να ειμαστε ολοι συναδελφοι αφου ειμαστε σε δυο τροχους!!! Δεν υπαρχει θεμα ξεκατινιασματος σε αυτο το φορουμ, ολοι λεμε τις αποψεις μας επι ισοις οροις!!! Αν κανεις μια αναδρομη στα ποστ μου θα δεις τι τους εχω σούρει!! Και ομως ειμαστε οι καλυτεροι φιλοι συνοδοιποροι αναβατες παντου και παντοτε!! οι εκδρομες μας (παντα μικτες απο ξενα μηχανακια και δη Βαραντερο) το αποδικνύουν!!!! Αν ξερεις τι μου εχουν σουρει ntinopoylos & Gsmaniac δεν λεγεται!!!!!! Αλλα σιγονταρω κι εγω και ολοι μας!!1 Ευγενης αμιλλα!!!!!Το μονο μου παραπονο ειναι οτι σε καθε εκδρομη μας σερνω κι ενα τρειλερ με εργαλεια μπας και χρειαστει να κατεβασουμε κανα GSoμοτερ λογω βλαβης κι ετσι μενω πισω και δεν το ευχαριστιεμαι!!Ας ειναι......βοηθεια θα προσφερουμε, αν χρειαστεί, σε ενα ατυχη συναδελφο που του αρεσουν οι ''χαρακτηρες''!!!!!! ![]() προς GSManiac Mην τυχον και απαντησεις διοτι σου τα εχω που σου τα'χω μαζεμενα με το 16μετρο και την τυχη σου....θα γινουμε μπίλιες!! Ατιμη ζηλια!!!! καλοταξιδοι να εισαστε και να πινετε καμια ρακι στην υγεια μου!!!!!!
Last edited by GeorgeP; 25-06-2010 at 21:55. |
|
|
|||
|
|||
|
θα απαντησω.......
![]() ![]() ![]() και εμεις σε αγαπαμε...γιωργο μου ![]() ![]() ![]() οσο για τα εργαλεια που κουβαλας στις εκδρομες...τσαμπα ο κοπος ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γνωρίζετε τι είναι το όσμιο; | MARK | Κόσμος | 4 | 09-05-2010 21:41 |
| Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τότε τι είναι ; | frits | Ελλάδα | 6 | 07-03-2010 15:04 |
| Εμφάνιση DWA! τι είναι αυτο; | steliosss | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 05-02-2010 06:53 |
| Αυτό είναι κατοικίδιο! | Carduelis | Αστεία Video | 3 | 29-12-2009 05:00 |
| Μπαμπά, τι είναι η πολιτική; | evanb | Χιούμορ | 10 | 22-05-2009 23:26 |