![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λογικά ναι. Ούτε εγώ ήξερα ότι υπάρχει γι' αυτό αγόρασα ξανά BMW. Tώρα που το έμαθα όμως....
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Από τότε όμως που αποφάσισα να κόψω κάθε επαφή με τα συνεργεία, σιγά σιγά, αλλάζω πράγματα που δεν είχα ξανά αλλάξει μόνος μου. Άρχισα να κάνω και τις βαλβίδες μόνος (τις έκανα ξανά προχτές και το μηχανάκι δουλεύει ρολόι) οπότε δεν υπάρχει κάποια εργασία που να με αναγκάσει να πάω στο συνεργείο εκτός από καμιά βλάβη δύσκολη, ή αλλαγή κανενός δίσκου που εκεί θες χώρο, χρόνο, ράμπα και ειδικά εργαλεία . Εκεί ναι... θα πάω συνεργείο. (κάθε 100000χιλ δηλαδή που θέλει αλλαγή ο δίσκος ![]() Οτιδήποτε έχει να κάνει με τυπικό σέρβις αλλά και πιο δύσκολες καταστάσεις, τα κάνω μόνος πια και βρήκα την υγειά μου. Και καραγουστάρω που το κάνω μόνος (παίρνω μια μεγάλη ευχαρίστηση ρε αδερφέ μόλις τελειώνω και το ακούω να κελαηδάει) και δεν βάζω το χέρι βαθιά στην τσέπη. Τις προάλλες που έκανα το φουλ σέρβις, πλήρωσα μόνο για τα υλικά εννοείται. Μιλάμε για : 5 λίτρα λάδι Castrol ActEvo 20W-50, Βαλβολίνη Valvoline φουλ συνθετική (πανάκριβη) 1 λίτρο, Φίλτρο βενζίνης BMW (αυτό που άλλαξα σήμερα δηλαδή) Φίλτρο λαδιού Champion, Υγρά φρένων εμπρός- πίσω και υγρά συμπλέκτη, όλα Castrol, Μπουζί NGK Σύνολο: 102€ (αν ήξερα ότι υπάρχει το φίλτρο βενζίνης σε MANN θα γλίτωνα άλλα 10€) Στο συνεργείο με όλα αυτά πόσο θα μου πήγαινε το μαλλί? ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΗΤΑΙ ΒΜW R1150GS,FULL EXTRA,AΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! | HERC | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 7 | 31-05-2010 17:42 |
Θόρυβος απο αντλία βενζίνης σε R1150 GS | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-05-2010 13:25 |
Αλλαγή φίλτρου αέρα. Χρήσιμη? | Carduelis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 21-10-2009 16:32 |
Καθάρισμα φίλτρου αέρα Κ&Ν !!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 15-08-2009 08:34 |
ΕΞΑΤΜΙΣΗ LeoVince SBK σε R1150GS | RedSpider | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 15-05-2009 14:54 |