GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-07-2010, 15:17
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αλυτο μυστήριο με τον τάφο του καταδρομέα!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Πόλεμος στις ημέρες μας και ειδικά στην περιοχή που ζούμε, δεν δύναται να κρατήσει πάνω από λίγες ημέρες. Είναι καθαρά ένα γεωστρατηγικό παιχνίδι συμφερόντων, μια παρτίδα σκάκι με απώτερα κέρδη στο γεωπολιτικό πεδίο. Το Αιγαία και τα στενά δεν γίνεται να παραμείνουν κλειστά, τη σήμερον ημέρα, πάνω από λίγες ημέρες. Τα συμφέροντα που παίζονται είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΔΙΕΘΝΗ. Κανένα μεγάλο trading house από αυτά που μας κυβερνάνε δεν προκειται να θυσιάσει τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ του από τις θαλάσσιες μεταφορές επειδή η Ελλάς και τα μεμέτια αποφάσισαν να τσακωθούν....
εδω συμφωνω απολυτως!!!

Απόσπασμα:
Εκεί στηρίζω την άποψή μου πως σε τέτοιου είδους κρίσεις οι αποφάσεις οφείλουν να παίρνονται ΤΑΧΕΩΣ και με συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό γιατί τα κέρδη ή οι ζημιές θα είναι ΑΜΕΣΕΣ έτσι ώστε να μπορέσουν οι δύο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι με νέα δεδομένα πλέον (έχουμε αυτό, έχετε εκείνο, θέλουμε το άλλο, φέρτε το γιατί θα πάθετε το τρίτο...) και να διαμοιράσουν ξανά τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που διεκδικούν αλλά και την ιστορική τους ύπαρξη που διακυβεύεται. ....

εδω διαφωνω οριζοντιως και καθετως!!!! Σε ποιο τραπεζι να κατσει η Ελλαδα και τι να συζητησει? αν θα κανει επεκταση των χωρικων υδατων της στα 12 μιλια απο τα 6 που ειναι σημερα οπως οριζει σαν δικαιωμα της καθε χωρας το Συμβουλιο Ασφαλειας του ΟΗΕ και εφαρμοζει η τουρκια στην Μαυρη θάλασσα και στην θάλασσα του Μαρμαρα??
Να συζητησει αν θα κανει ερευνες για πετρελαιο ανατολικα του Αγ. Ορους και ανατολικα αλλα και ΒΔ της θασου επειδη αυτες οι πλουτοπαραγωγικες πηγες ειναι μεταξυ των 6 και 12 μιλιων αρα εκτος κατα την τουρκια των ελληνικων χωρικων υδάτων?
Τι να συζητησει δηλαδη? ξερεις τι μπορει να χαθει και τι να κερδηθει αν καθησουν στο ιδιο τραπεζι οι δυο τους? Δηλαδη θα μας πουν παρτε την Κωνσταντινουπολη και δωστε μας την Κρητη και ειναι ενταξει?????
αν η Ελλαδα κατσει σε ενα τετοιο τραπεζι μονον να χασει εχει και οχι να κερδισει!!

Απόσπασμα:
....................................................Μην ξεχνάτε πως οι ηγέτες μας στην Τουρκιά, όταν πάνε, τρέχουν να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ, δεν είδα τον Τούρκο Πρωθυπουργό να κάνει το ίδιο στο σεπτό μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Σωστη η παρατηρηση αλλα......ο Κεμαλ γεννηθηκε στην Θεσσαλονικη και θεωρειται ''δικο μας παιδι''!!!!!
Ο κεμαλ και ο καθε κεμαλ θα εκανε αυτο που ισχυε τοτε σε πολεμους...σφαγες!!!! Το ιδιο εκαναν και οι ελληνες κατακτητες πριν απο αυτον!!

Παραθετω ενα μικρο ντοκουμεντο:
Ο Βρετανός ιστορικός Αρνολντ Τοινμπι (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=114&artId=128101&dt=01/09/2002) έγραψε ότι υπήρξαν οργανωμένες σφαγές κατά την διάρκεια της ελληνικής κατοχής της Σμύρνης στις 15 Μαΐου 1919. Ανέφερε ότι ο ίδιος και η γυναίκα του ήταν αυτόπτες μάρτυρες των «ελληνικών κτηνωδιών» - όπως τις περιγράφει - στις περιοχές Γιαλοβας (Yalova), Κιου (Gemlik) και Νικομηδειας (İzmit) και ότι όχι μόνο βρήκαν αδιαμφισβήτητες αποδείξεις στην μορφή «καμένων και λεηλατημένων σπιτιών, πτωμάτων που είχαν σφαχτεί πρόσφατα και τρομοκρατημένους επιζώντες» αλλά είδαν επίσης Έλληνες πολίτες να ληστεύουν και στρατιωτικούς να προβαίνουν σε εμπρησμούς. Σύμφωνα με τον Τόινμπι:
«Με το που έφτασαν στην Σμύρνη ξεκίνησαν έναν ανελέητο πόλεμο εναντίον του Τουρκικού άμαχου πλυθησμού, εξαναγκάζοντας χιλιάδες άστεγους πλέον Τούρκους να φύγουν από τις κατεχόμενες περιοχές.»
Απο την άλλη ο αμερικανος προξενος στην Σμυρνη τοτε και φυλλεληνας George Horton (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CF%89%CF%81%CF%84%CE%B6_%CE%A7%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BD) περιγραφει τις ιδιες θηριωδιες απο πλευρας των τουρκων στο βιβλιο του ''η καταρα της Ασιας''. Για την Ιστορια αναφερω οτι η αμερικανιδα γυναικα του μετα την αναχωρηση τους απο την σμυρνη (οι τελευταιοι που την εγκατελειψαν!!!!!) δεν επεστρεψε ποτε στην αμερικη αλλα εζησε ολα τα χρονια της στην ελλαδα μεχρι που πεθανε την δεκαετια του '80 ¨η 90 δεν θυμαμαι!

Αυτα καλα ειναι να τα ξερουμε και να κρινουμε μονοι μας πριν καταληξουμε σε τιτλους περι ''σφαγεων'' επειδη ΕΤΣΙ ΜΑς ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑς ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Last edited by GeorgeP; 09-07-2010 at 15:21.
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 15:59
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

Η απάντηση του ΓΕΣ:

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ Εκπρόσωπος Τύπου 09 Ιουνίου 2010

Γενικό Διευθυντή Απογευματινής Εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»

Κύριε Διευθυντά Με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας σας την 8 και 9 Ιουνίου 2010 που αφορούν στον θανάσιμο τραυματισμό του Στρατιώτη Καταδρομών ΕΑΚ τον Μάρτιο του 1997, σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:

Ο παραπάνω στρατιώτης υπηρετούσε σε...... Μονάδα της νήσου ΚΩ και από 2 Μαρτίου 1997 είχε τοποθετηθεί στο τμήμα Καταδρομών σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού (κανονιοφόρος «Πυρπολητής»), αποστολή του οποίου ήταν η περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της νήσου Κω.

Την 28 Μαρτίου 1997, ευρισκόμενος στην τραπεζαρία της κανονιοφόρου που ήταν «εν όρμω» στο λιμάνι της Κω, τραυματίστηκε θανάσιμα, συνεπεία πυροβολισμού από τον συνάδελφο του Στρατιώτη Καταδρομών Ι.Β., ο οποίος όπλισε το όπλο του και πυροδότησε αυθαίρετα χωρίς να κάνει έλεγχο αν έφερε γεμιστήρα, εντός της τραπεζαρίας της Κανονιοφόρου.

Για το προαναφερθέν περιστατικό, διενεργήθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών. Το πόρισμα της ΕΔΕ κατέδειξε τον υπαίτιο του θανάσιμου τραυματισμού του Στρατιώτη ΕΚ στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράνομη οπλοχρησία.

Τα παραπάνω γεγονότα, σας αναφέρονται προς διευκρίνιση των αιτιών και συνθηκών του θανάτου του ο Στρτη (ΚΔ) ΕΑΚ. Παρακαλούμε για τη δημοσίευση της επιστολής προς ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού.

Ανχης (ΠΖ) Γρηγόριος Γρηγοριάδης Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 16:33
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Εχω ακούσει και εχω διαβάσει ολες τις απόψεις για το συμβάν στα ιμια.Εχω ακούσει την εξαιρετικά αξιόπιστη τοποθέτηση του πατέρα του καραθανάση οτι η άτρακτος του ελικοπτέρου ηταν γαζωμένη απο σφαίρες οπως επίσης και τις τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων ,πολιτικων και στρατιωτικών.Ολοι λένε διαφορετικά πράγματα για το πως έγιναν τα πραγματα και για το πως εντέλει έπρεπε να διαχειριστούν την κρίση.
Εγω ξέρω όμως ένα πράγμα , οτι τα ίμια ηταν Ελληνικά και τώρα δεν είναι.
Ο πόλεμος ειναι άσχημο πράγμα , εγω ειδικά είμαι κατά της βίας γενικότερα ,αλλα τι θα γίνει τελικά ?Με τον φόβο του πολέμου η οτι η χώρα μας θα πάει 50 χρόνια πίσω η οτι θα αλλάξει ο χάρτης της πατρίδας μας , μπορεί ο καθένας να κάνει απόβαση σε όποιο Ελληνικό νησί γουστάρει και εμείς να μήν κάνουμε τίποτα μόνο και μόνο επειδη φοβόμαστε τις συνέπειες?Αν γίνει τό ίδιο και με αλλη βραχονησίδα πως πρέπει να αντιδράσουμε αυτην την φορά?
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 16:38
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

GeorgeP εκεί που διαφωνείς το κάνεις μάλλον γιατί δεν με κατάλαβες τι εννοώ.
Αυτό που είπα είναι πως ο πόλεμος σήμερα σπανίως είναι μακρύς κι επίπονος και πως όλα γίνονται ΤΑΧΙΣΤΑ. Σαφώς και δεν θέλω να κάτσουμε σε κανένα τραπέζει διαπραγματεύσεων έτσι, νέτα σκέτα. Αυτό όμως που είναι γεγονός είναι πως μετά από κάθε σύρραξη ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ (η ιστορία έχει δείξει πολλά) τα αντιμαχόμενα μέλη κάθονται ούτως ή άλλως κάτω και υπό την διαιτησία των "ισχυρών" επαναπροσδιορίζονται οι σχέσεις τους, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 'Η ΧΑΣΕΙ στην ένοπλη σύρραξή τους. Αυτό είπα.

Για τον Toynbe τώρα θα ήθελα να σε πληροφορήσω πως στην αρχή ήταν ο πλέον φιλαλήθης και φιλέλλην συγγραφέας. Μετά όμως την Μικρασιατική Καταστροφή (και με τις οδηγίες των Άγγλων πατρόνων του βεβαίως) το γύρισε τελείως... Δες σχετικό άρθρο στην wikipedia...

Last edited by Captain_Andreas; 09-07-2010 at 16:41.
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 17:39
Senior Member

Απόσπασμα:
GeorgeP εκεί που διαφωνείς το κάνεις μάλλον γιατί δεν με κατάλαβες τι εννοώ.
Αυτό που είπα είναι πως ο πόλεμος σήμερα σπανίως είναι μακρύς κι επίπονος και πως όλα γίνονται ΤΑΧΙΣΤΑ. Σαφώς και δεν θέλω να κάτσουμε σε κανένα τραπέζει διαπραγματεύσεων έτσι, νέτα σκέτα. Αυτό όμως που είναι γεγονός είναι πως μετά από κάθε σύρραξη ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ (η ιστορία έχει δείξει πολλά) τα αντιμαχόμενα μέλη κάθονται ούτως ή άλλως κάτω και υπό την διαιτησία των "ισχυρών" επαναπροσδιορίζονται οι σχέσεις τους, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 'Η ΧΑΣΕΙ στην ένοπλη σύρραξή τους. Αυτό είπα....
Kατανοητον!!!!

Απόσπασμα:
Για τον Toynbe τώρα θα ήθελα να σε πληροφορήσω πως στην αρχή ήταν ο πλέον φιλαλήθης και φιλέλλην συγγραφέας. Μετά όμως την Μικρασιατική Καταστροφή (και με τις οδηγίες των Άγγλων πατρόνων του βεβαίως) το γύρισε τελείως... Δες σχετικό άρθρο στην wikipedia....
γνωστα ολα αυτα και διαβασμενα οχι μονον στο βικιπεντια!

Το οτι το γυρισε ο Toynbee κατηγορωντας τους ελληνες για σφαγες στην Μ.Ασια, πραγμα που του στοιχιζε την θεση ''Κοραης, της Ελληνικης και Βυζαντινης Ιστοριας'' στο πανεπιστημιο του Λονδινου κατα απαιτηση των Ελληνων και οχι του Πανεπιστημιου και την οποια κατειχε για 10ετιες δεν λεει τιποτε!!!
Κατα τον ιδιο τροπο απαγορευτηκε η εισοδος του χορτον και οποιου φερει το ονομα αυτο στην τουρκια απο τοτε μεχρι και σημερα!!!!!
Γιαυτο τον λογο εξάλλου εβαλα και αυτον και τον Χορτον γιατι πρέπει να ξερουμε και τις δυο οψεις!!
Εξάλλου στα ταξιδια μου στην Μικρα Ασια (η γιαγια μου, η μανα του πατερα μου ηταν απο εκει και αυτη με παροτρυνε να ταξιδεψω εκει) τα οποια ηταν πολλα την δεκαετια του '80 αλλα και αρχες του '90 εμαθα οτι ο εγγλεζος δεν ηταν τοσο ψευτης!!
Οπως μιλουσα με την γιαγια μου ετσι μιλησα και με φιλους της γιαγιας μου τοτε εν ζωη Τουρκους κι Ελληνες που ξεμειναν εκει!! Και με τους μεν και με τους δε η συζητηση γινοτανε στα Ελληνικα κυριως. Ετσι εμαθα οτι ο Toynbe ηταν οπως λες και γραφει ακι το Βικιπεδια αλλα εμαθα ομως οτι και οι Ελληνες δεν χαιδευανε τους τουρκους!! οι ελληνες κρατουσανε τον πλουτο και τα παντα στα χερια τους και στους τουρκους δεν αφηνανε τιποτε!

Απλα, Καπετανιε μου δεν μπορω να δεχτω κανεναν λαο ως Αγιο εναντι καποιου άλλου, την στιγμη κατα την οποιαν μαλιστα η Ιστορια μας απο την αρχαια Ελληνικη, του Μ. Αλεξανδρου (Πλουταρχος, περιγραφονται οι βιαιοτητες) αλλα και μεχρι και την Νεωτερη (π.χ. αποκεφαλισμος του Βελουχιωτη κι επιδειξη του κεφαλιου του στις πλατειες, το ιδιο και για τον ''λησταρχο'' Νταβελη ο οποιος μαλιστα δεν ειχε σκοτωσει και κανεναν) ειναι γεματη απο σφαγες Ελληνων εναντι Ελληνων αλλα και εναντι άλλων!!!

Τελος παντων αυτο που λεω εγω ειναι οτι πρέπει να ξερουμε και να διαβαζουμε και τις δυο πλευρες και οχι μονον την μια!!
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 17:42
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων
Η απάντηση του ΓΕΣ:

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ Εκπρόσωπος Τύπου 09 Ιουνίου 2010

Γενικό Διευθυντή Απογευματινής Εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»

Κύριε Διευθυντά Με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας σας την 8 και 9 Ιουνίου 2010 που αφορούν στον θανάσιμο τραυματισμό του Στρατιώτη Καταδρομών ΕΑΚ τον Μάρτιο του 1997, σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:

Ο παραπάνω στρατιώτης υπηρετούσε σε...... Μονάδα της νήσου ΚΩ και από 2 Μαρτίου 1997 είχε τοποθετηθεί στο τμήμα Καταδρομών σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού (κανονιοφόρος «Πυρπολητής»), αποστολή του οποίου ήταν η περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της νήσου Κω.

Την 28 Μαρτίου 1997, ευρισκόμενος στην τραπεζαρία της κανονιοφόρου που ήταν «εν όρμω» στο λιμάνι της Κω, τραυματίστηκε θανάσιμα, συνεπεία πυροβολισμού από τον συνάδελφο του Στρατιώτη Καταδρομών Ι.Β., ο οποίος όπλισε το όπλο του και πυροδότησε αυθαίρετα χωρίς να κάνει έλεγχο αν έφερε γεμιστήρα, εντός της τραπεζαρίας της Κανονιοφόρου.

Για το προαναφερθέν περιστατικό, διενεργήθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών. Το πόρισμα της ΕΔΕ κατέδειξε τον υπαίτιο του θανάσιμου τραυματισμού του Στρατιώτη ΕΚ στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράνομη οπλοχρησία.

Τα παραπάνω γεγονότα, σας αναφέρονται προς διευκρίνιση των αιτιών και συνθηκών του θανάτου του ο Στρτη (ΚΔ) ΕΑΚ. Παρακαλούμε για τη δημοσίευση της επιστολής προς ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού.

Ανχης (ΠΖ) Γρηγόριος Γρηγοριάδης Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ
Ετσι, για να μην τρελαθουμε και τελειως με τα ''μυστηρια''!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 17:44
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

Συμφωνώ κι επαυξάνω. Απλώς η δική μου άποψη αναφορικά με τις σφαγές είναι πολύ πιο απλοϊκη. Δεν υπάρχει σύρραξη χωρίς έκτροπα κι από τις δύο πλευρές. Αλλά λυπούμαι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο πλευρών (Έλληνες και Τούρκοι) όπως δεν υπάρχει και μεταξύ Ναζί κι Εμφυλίου... (αν και ο Εμφύλιος έδειξε πως μεταξύ μας σφαζόμαστε και πιο εύκολα και πιο πολύ...)
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 18:05
Senior Member

Απόσπασμα:
................ Αλλά λυπούμαι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο πλευρών (Έλληνες και Τούρκοι) όπως δεν υπάρχει και μεταξύ Ναζί κι Εμφυλίου... (αν και ο Εμφύλιος έδειξε πως μεταξύ μας σφαζόμαστε και πιο εύκολα και πιο πολύ...)
Αν εννοεις συγκριση επιπεδου, Ιστοριας, Πολιτισμου......αυτο μας ελειπε να συκριθουμε με τους Τουρκους!! εδω δεν μπορουμε να συγκριθουμε με άλλους πιο εξευγενισμενους και πιο Πολιτισμενους λαους.....με τους Τουρκους θα συγκριθουμε???? οχι δα!!!!

Αλλα μετα μου το εμπλεξες.......συγκριση Ναζι κι εμφυλιου.....τι θελεις να πεις Καπετανιε μου?
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 18:17
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
....
Οι μεν πρωτοι εχουν τον πολεμο στο αιμα τους και ζουνε ακομη με το ονειρο της Μεγάλης Ελλαδας οι δε δευτεροι τους πολιτικους ελιγμους για την αποφυγη του πολεμου!! Του όποιου πολεμου!

Διαλεγετε και παιρνετε με ποιους θα ταχθειτε!!!!
Αυτό είναι μεγάλο λάθος που λες, αλλά συγχωρείσαι γιατί ούτε στρατιωτικός είσαι, ούτε πολιτικός. Οι μόνοι που δεν θέλουν τον πόλεμο σε μια χώρα είναι οι στρατιωτικοί (αν σκεφτείς θα καταλάβεις γιατί, αν όχι, άστο) και μην σκέφτεσαι σαν κάτι παιδάκια που το παίζουν οϋκάδες τουρκοφάγοι και τα τοιαύτα. Οι πολιτικοί και οι λεφτάδες τότε στα Ίμια, είχαν στείλει τα παιδιά τους και τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, όπως έχουν κάνει και τώρα με τα λεφτά τους.

Κατά τ' άλλα φίλε GeorgeP λες πολλές ανακρίβειες, που είναι χάσιμο χρόνου για να προσπαθήσει κάποιος να σου πει την αλήθεια.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω ακούσει και εχω διαβάσει ολες τις απόψεις για το συμβάν στα ιμια.Εχω ακούσει την εξαιρετικά αξιόπιστη τοποθέτηση του πατέρα του καραθανάση οτι η άτρακτος του ελικοπτέρου ηταν γαζωμένη απο σφαίρες ...
Και αυτό ανακριβές που λες είναι. Δεν το είδες ποτέ εσύ το ελικόπτερο, ούτε ξέρεις ποιος ήταν ο Καραθανάσης και ο πατέρας του, έτσι δεν είναι;
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 18:38
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό είναι μεγάλο λάθος που λες, αλλά συγχωρείσαι γιατί ούτε στρατιωτικός είσαι, ούτε πολιτικός. Οι μόνοι που δεν θέλουν τον πόλεμο σε μια χώρα είναι οι στρατιωτικοί (αν σκεφτείς θα καταλάβεις γιατί, αν όχι, άστο) και μην σκέφτεσαι σαν κάτι παιδάκια που το παίζουν οϋκάδες τουρκοφάγοι και τα τοιαύτα. Οι πολιτικοί και οι λεφτάδες τότε στα Ίμια, είχαν στείλει τα παιδιά τους και τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, όπως έχουν κάνει και τώρα με τα λεφτά τους.
εμενα παντως στα ΟΥΚ εκει στο '86 με μαθανε να τρωω τους τουρκους με το πιρουνι και οτι ο σωστος τουρκος ειναι ο νεκρος τουρκος!! Ακομη με μαθανε οτι ολες οι Τουρκες μαναδες ειναι π@τ@νες και ολοι οι γιοι π@%$τ@νας γιοι!!! Ακομη με μαθανε πως να στριβω το μαχαιρι στην κοιλια ενος τουρκου το οποιο επ'ουδενι δεν πρέπει να παρω αιχμαλωτο διοτι ως ειπα καλος τουρκος ειναι ο νεκρος τουρκος!!!

Το αν ειμαι παιδακι ¨η οχι το αφηνω στην κριση των υπολοιπων, εσυ κρινε για τον εαυτον σου, εγω παντως δεν κρινω κανεναν!!! απλα συζητάω!!!!!

Οσο για αυτους που ''ειχαν στειλει τα παιδια τους στο εξωτερικο'' να μας πεις ποιοι ηταν αυτοι και οχι απλα να το λες γιατι ετσι ακουσες ¨η ετσι σου ειπαν!!!!

Κι εμενα καποιος μου ειπε οτι το ελικοπτερο στα Ιμια το εριξαν οι ελληνες οι ιδιοι ετσι.......για να δημιουργησουν θεμα!!!!!!

[QUOTE=gemara;183051]
Κατά τ' άλλα φίλε GeorgeP λες πολλές ανακρίβειες, που είναι χάσιμο χρόνου για να προσπαθήσει κάποιος να σου πει την αλήθεια.

Δεν σου ζητησε κανεις να ασχοληθεις μαζι μου οποταν κρατα τον πολυτιμο χρόνο σου για να πεις την οποια αληθεια σου σε καποιον άλλον!!!
Οσο για τις ανακριβειες που λεω ανεφερε και αιτιολογησε ποιες ειναι αυτες, ειδαλλως η λασπη γυρναει στον εκφεροντα αυτήν!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης