Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
....
Οι μεν πρωτοι εχουν τον πολεμο στο αιμα τους και ζουνε ακομη με το ονειρο της Μεγάλης Ελλαδας οι δε δευτεροι τους πολιτικους ελιγμους για την αποφυγη του πολεμου!! Του όποιου πολεμου!
Διαλεγετε και παιρνετε με ποιους θα ταχθειτε!!!!
|
Αυτό είναι μεγάλο λάθος που λες, αλλά συγχωρείσαι γιατί ούτε στρατιωτικός είσαι, ούτε πολιτικός. Οι μόνοι που δεν θέλουν τον πόλεμο σε μια χώρα είναι οι στρατιωτικοί (αν σκεφτείς θα καταλάβεις γιατί, αν όχι, άστο) και μην σκέφτεσαι σαν κάτι παιδάκια που το παίζουν οϋκάδες τουρκοφάγοι και τα τοιαύτα. Οι πολιτικοί και οι λεφτάδες τότε στα Ίμια, είχαν στείλει τα παιδιά τους και τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, όπως έχουν κάνει και τώρα με τα λεφτά τους.
Κατά τ' άλλα φίλε GeorgeP λες πολλές ανακρίβειες, που είναι χάσιμο χρόνου για να προσπαθήσει κάποιος να σου πει την αλήθεια.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles
Εχω ακούσει και εχω διαβάσει ολες τις απόψεις για το συμβάν στα ιμια.Εχω ακούσει την εξαιρετικά αξιόπιστη τοποθέτηση του πατέρα του καραθανάση οτι η άτρακτος του ελικοπτέρου ηταν γαζωμένη απο σφαίρες ...
|
Και αυτό ανακριβές που λες είναι. Δεν το είδες ποτέ εσύ το ελικόπτερο, ούτε ξέρεις ποιος ήταν ο Καραθανάσης και ο πατέρας του, έτσι δεν είναι;