![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι θεωρίες και τα γραφόμενα των ιστοσελίδων και του περιοδικού τύπου λίγα πράγματα μόνο λένε γιατί πάμπολλες φορές είναι κατευθυνόμενα από συμφέροντα γιαυτό δεν τα ευαγγελίζομαι.
Περισσότερο σαν μπούσουλα στα γραφόμενα μου, εγω προσωπικά, μαζί με σχετική γνώση των πραγμάτων βάζω τις κατα καιρούς εμπειρίες από τη συμβίωση μου με διάφορες μοτό (αρκετές σε διαβεβαιώ-και Vara), οι οποίες όταν αγοράστηκαν έταζαν πολλά, αλλα η συμβίωση μαζί τους άλλα έδειξε. Λίγες μοτό ήταν τίμιες όσον αφορά στα πρίν την αγορά και κατα τη διάρκεια συμβίωσης. Είχες ποτέ κάποιες από αυτες τις μοτό που διαβάζαν 330 και 1000 φορές το τροχό..? Γιατί εγώ είχα και μάλιστα το 1989 (...τέσσερα χρόνια πριν...) με το αργό ABS,όπως λές, της εποχής εκείνης σωθηκα κανα δυό φορές από κακοτοπιές. Θάλεγα να μην είσαι πολέμιος σε ότι δεν εγκρίνεις... καλό καλοκαίρι (όσο έμεινε).! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ποσο μάλλον το συγκεκριμενο σαιτ, που ουτε διαφημιζομενους εχει, ειναι Νορβηγικο (οτι και να σημαινει αυτο) και συγκεντρωνει στοιχεια απο ολον τον κοσμο!!! Αποψεις ειναι αυτες και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
εγω παρεθεσα την ιστορια του συστηματος ABS οπως καταγραφεται σε διεθνη σαιτς, λενε ψεμματα? δεν ειναι ετσι? ας το αποδειξει καποιος με άλλα ντοκουμεντα! Δεν κανω διαφημιση στις μοτοσυκλετες που ειχα κατα καιρους!!! Παντως σαν πρωην ιδιωτης αγωνιζομενος και σε ταχυτητα και σε μοτοκροςς και σε εντουρο πιστεψε με οτι στην αισθηση του φρενου τα καταφερνω πολυ καλυτερα απο πολλους άλλους!!! Σημ. Εσυ που οπως φαινεται ''τους ειχες'' (τους μισθους) ειχες και τα δυο αυτα μοντελα και μπορεις να μας πεις εντυπωσεις για το πιο δουλευε καλυτερα??? Απόσπασμα:
Για πια ''πολεμικοτητα'' μιλας??? Μηπως δεν τα γραφω σωστα και βγει αληθινος ο ''aeriko'' που ειπε οτι ''..εσυ καλα τα γραφεις αλλα λιγοι σε καταλαβαινουν'' ¨η καπως ετσι καπου αλλου? Ημαρτον!!!! Last edited by GeorgeP; 30-07-2010 at 16:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Κύριοι θα πω και εγώ τη γνώμη μου δε γράφω συχνά άλλά έχω άποψη επί του θέματος επειδή είχα και Βαραντέρο και Μπε εμ βε.
Για μένα μια μοτοσικλέτα αναλύεται στα εξής 1)Φρένα 2)Κρατήματα(δηλαδή αναρτήσεις πλαίσιο) 3)Κινητήρας επιδόσεις(Ροπή τελική ταχύτητα κ.λ.π) 4)Άνεση στο ταξίδι 5)Ευελιξία στην αλλαγή κατεύθυνσης 6) Φιλιγκ (το πάτημα που λέμε αν σου εμπνέει αμπιστοσύνη) Και τέλος φυσικά αξιοπιστία Στο ένα στο δύο και στο πέντε το Μπε εμ βε υπερτερεί Στα φρένα π.χ από 0-100 σε στάση σταματά 4 μέτρα νωρίτερα(περιοδικό 0-300) Στα κρατήματα και τα δύο στρίβουν αλλά το βαραντέρο έχει ταλαντώσεις λόγω πλαισίου και μετά λόγω αναρτήσεων Στη ευελιξία το μπε εμ βε αλλάζει ευκολότερα κατεύθυνση Τώρα από αξιοπιστία πιστεύω πως το βαραντέρο είναι ποιο αξιόπιστο από τα καινούργια 1200 αλλά σαφώς λιγότερο αξιόπιστο σε σχέση με τα 1150 Εγώ μετά από περισυλλογή κατέληξα στο 1150 αν και θα ήθελα να είχα το αντι σπιν από τα 1200 ![]() Αυτά τελείως αντικειμενικά χωρίς να έχω εμπάθεις για κανένα Το βαραντέρο το οδηγούσα για 8 μήνες μέσα στην Αθήνα και γύρω γύρω το έκανα γύρω στα 20000 χιλιόμετρα Το 1200 το είχα για 15 μήνες και το είχα κάνει 35000 χιλιόμετρα Το τωρινό μου ταπεινό 1150 το έχω 16 μήνες και το έχω κάνει 50000 χιλιόμετρα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...και εσεις οι κατοχοι BMW πρεπει να παραδεχτειτε οτι α) η αισθητικη ειναι υποκειμενικη και δεν χωραει επιχειρηματα. β) η GS ειναι τουλαχιστον "ιδιαιτερη" αισθητικα. Και τελος, το θεμα ξεκινησε ως "αποψεις για το Βαραντερο" και οχι "συγκριτικο τεστ" !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
....φυσικα και εμενα μου αρεσει περισσοτερο το Βαραντερο! Αλλιως θα ειχα καποια αλλη μηχανη! |
|
|||
|
|||
![]()
The winner is George P !!!!
Γιώργο πάλι <<έγραψες>> και έδωσες απάντηση στον φίλο μας sansiro , μέσα από το bikez.! Έκανες όμως ένα λαθάκι και σύγκρινες το VARKA ’07 με R1200GS ’07 ![]() Εγώ σύγκρινα τα VARKA ’07 και’09 με R1100GS’98 και …τα σχίζει ,τα λειώνει, τα πατάει σε όλα! Ακόμα και το πρώτο 1100GS ’94 υπερτερεί σε αρκετούς τομείς. Γιατί λάθος ??? ....Ο sansiro έχει 1100 !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ.1 Φίλε sansiro υπάρχουν 1001 τρόποι να αυτοκτονήσεις γιατί να ξοδευτείς αγοράζοντας το μπαούλο της γιαγιάς σου με ρόδες? Υ.Γ.2 Ποιος βλακέντιος σου είπε για έλλειψη ανταλλακτικών ? Υ.Γ.3 Εάν το έχεις για πέταμα , ρίξε ένα mail (τίποτα σπουδαίο, απλά μαζεύω παλιοσίδερα) χιχιχι ![]() Υ.Γ….Αφού το βικεζ είναι τόσο αξιόπιστο πως εξηγούνται οι βαθμολογίες στα VARKA ’07 ’08 ’09 όπου φαίνεται το 08 να είναι αισθητά ανώτερο??? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καθενας και τα γουστα του φιλε μου... |
|
|||
|
|||
![]()
Α! τότε αλλάζει το θέμα εγώ νόμιζα συγκρίναμε
![]() Λοιπόν τα βαραντέρο ελιναι μια τίμια μοτοσικλέτα σχετικά αρκετά αξιόπιστη με καλά φρένα αλλά με μέτριες αναρτήσεις και πλαίσιο... Εν αναμονή του 2011 |
|
|||
|
|||
![]()
ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ? ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ? ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ?... ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ 1150GS ΚΑΙ OΛΑ ΚΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SERVICE,ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΣΠΑΓΕ-ΔΕΝ ΧΑΛΑΓΕ!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 20:54 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 06:09 |
Την άποψή σας | sakis656 | Ένδυση | 13 | 03-02-2010 18:37 |
Midland BT2. Γνώμη σας συμφορίτες!!! | linex | Διάφορα | 9 | 18-01-2010 20:11 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 18:14 |