Θέλω εγώ να τον ψάξεις...και για όλα τα άλλα θέματα βέβαια....όταν μίλαγε για τα εργασιάκα και του χιλιάδες συμβασιούχους (μπλοκάκια δώσε βάση στο 1.14) και τώρα πέταξε χιλιάδεσ συμβασιούχων στο δρόμο που κάλυπταν τέτοιες ανάγκες!!!
YouTube - Θα σεβαστούμε τον Έλληνα πολίτη
Εσένα γτ να σε πιστέψουμε???
YouTube - Προεκλογικό Σποτ ΠΑΣΟΚ 13 - Συμβασιούχοι
Πάμε στο επόμενο...στο προεκλογικό σποτ όπως αυτό ανέβηκε απο το webtv τοθ ΠΑΣΟΚ....
Ασφαλιστικό με ενισχυμένη συμμετοχή του κράτους....παπατζιά....προχθές το είπε ο Λοβέρδος....
Εγγ΄θηση των ασφαλιστικών και συνταξιωδοτικών δικαιωμάτων των ασφαλισμένων και συνταξιούχων....παπαριά.....μειώθηκαν οι συντάξεις ...αθξήθηκαν εισφορές και όροι ηλικίας....
Ενίσχυση χαμηλώ και μεσαίων συντάξεων ...παπαριά ......μείωση δώρων χριστουγένων και επιδομάτων στους συνταξιούχους....
Διπλασιασμό δικαιούχων ΕΚΑΣ απο 300χιλ σε 600χιλ...παπαριά θέλουν ατο κόψουν ....και ήδη το κόψανε σε πολλούς....
Κατα τα άλλα μαζι για την νίκη και την αλλαγή.....ΠΑΣΟΚ ρεεεεεεε
YouTube - Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 10
Πάμε στο επόμενο....
1δις στη παιδε΄΄ια και μετα να φτάσει στο 5% του ΑΕΠ...παπαριές...που πήγε το 1 δις??? αναβάθμιση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης....θέλοντας να περάσει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά κολλέγια αντί να φτιάξει τα πανεπιστήμεια....
YouTube - Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 11
Πάμε επόμενο.....
Το ΠΑΣΟΚ δινει λύσεις...παπαριές +300000 άνεργοι το τελευταίο εξάμηνο....μείωση του Βασικού μισθού του πρωτοπροσλαμβανόμοενου νέου απο 740 σε 540 ευρω.....ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...
YouTube - Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 06
Πάμε στο επόμενο.....
Πωπωπωπω εδώ είναι το καλό....ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ.........παπαριά όλοι μα όλοι οι μισθωτοι πέρνουν απο 10%-30% λιγότερα λευτά....αύξηση των τιμών βάση της ελληνικής στατιστική υπηρεσίας......ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
YouTube - Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 07
Πάμε στο επόμενο...είανι πολλές οι υποσ΄χεσεις και βαριέμαι να γράφω πόσες είναι οι παπαριές.....
ΜΑΖΙ ΓΙΑ τΗΝ ΝΙΚΗ
YouTube - Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 08
Πάμε στο επόμενο....
Εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών....με ελευθερίες και δικαιώματα !!!!!!
Και φυσικά η εγκληματικότηα έχει πιάσει κόκκινο
ΕΠΙΤΑΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
YouTube - Προεκλογικό Σποτ ΠΑΣΟΚ 16 - Ασφάλεια
Είναι τόσα πολλά τα ψέμματα που δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω ή να γελάσω!!!!
Εγώ θα κλάψω πάντως!!!
Και το τελευταίο αφιερωμένο στους ιδεολόγους σοσιαλιστές....μιας και η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ έγινε πιο ΔΕΞΙΑ και απο την ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
Κάποτε.....
YouTube - ΥΜΝΟΣ ΠΑΣΟΚ
Τώρα
YouTube - Το τραγουδι του ΠΑΣΟΚ
ΠΑ"ΣΟΚ" και ΔΕΟΣ