Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Κατ αρχην να σου απαντησω στα προηγουμενα ποστ με τα βιντεακια!!!! Το νημα το πη...ξες!!! Δεν ειναι αυτο το οποιο συζηταμε εδω!! Εδω συζηταμε την απεργια των Ιδιοκτητων φορτηγων αυτοκινητων και δεν κανουμε πολιτικη συζητηση για τον προεκλογικο λογο του ΠΑΣΟΚ!! Αν θελεις, διοτι ΠΟΤΕ δεν υπεκφευγω, ανοιγεις καινουριο νημα και λες στον Αντμιν (μαζι με τις απαντησεις που αφορουν το συγκεκριμενο ποστ σου) να τα πaει σε αυτο το νεο και εκει θα σου απαντησω σε ενα προς ενα!! Οπως άλλωστε κανω παντα!!!
Τελος, και γιαυτο το θεμα, ΔΕΝ υποστηριζω με τοσο σθενος τον Παπανδρεου!!! Υποστηριζω με τοσο σθενος την ελπιδα να βγουμε απο αυτην την κριση και να ζησουμε καλυτερα!!! Θα υπστηριζα τον καθενα που θα ηταν επανω και θα εφαρμοζε ενα προγραμμα με παθος και σθενος αγνοωντας το πολιτικο κοστος!! ελαχε να ειναι αυτος, αν ησουν εσυ να εισαι σιγουρος οτι τιο ιδιο θα υποστηριζα το οποιο προγραμμα σου διαφυγης απο την κριση!!!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος!!!!!!!!
Τωρα σου αοπαντω στην παραθεση, αν διαβαζες προηγουμενο ποσταρισμα μου δεν θα το εγραφες αυτο!! Φαινεται ομως οτι τα μεγάλα δικα σου ποστ εχεις την απαιτηση να τα διαβαζουμε ολοι(εγω το διαβασα εκτενως και σου απαντησα) εσυ ομως το δικο μου π.χ. δεν τον διαβασες! Διοτι η απαντηση ηταν εκει.....δες την...:
|
Όχι το διάβασα το ποστ σου όλο όπως κάνω πάντα....απλά πιάστηκα στις προεκλογικές δεσμεύσεις που λές της κυβέρνησης και σου έδειξα τι προασπίζεσαι με τόσο σθένος!!!
Τώρα αν για σένα ελπίδα είναι η απόλυση τόσων ανθρώπων....η μείωση των μισθών....η αρνητική ανάπτυξη...να τη χαίρεσαι.....
Ελπίδα με τους ψεύτες και λοποδύτες που βανδάλισαν τόσα χρόνια το κράτος...και τώρα ρουφάνε το αίμα του λαού για να βρούνε αυτά που κλέψανε δεν υπάρχει!!!
Ουτε πολιτικό ποστ θα ανοίξω ούτε κομματικό...απλά μίλας κομματικά και ήρθε η ώρα να σου απαντήσω κομματικά
Απο την αρχή που ξεκίνησε η κυβέρνηση τα μέτρα...έχεις ταχθεί κατα όλων των κοινωνικών ομάδων...και προασπιστής της κυβερνητικής αλήτικης πολιτικής.......ήμαρτον πια.....άνθρωποι αυτοκτονούνε...είναι στα όρια της χρεωκοπίας....μισθοί μειώνονται...οι άνεργοι αυξαν'ομαστε(βάλε κ σένα κ μένα μέσα)....τι άλλο θές πια??? για ποια ελπίδα μου λές????
Σορρυ σκοτώσαμε το ποστ για τους ιδ.φορτηγών ΔΧ αλλά δεν άντεξα....