![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() σωστα τα υπολοιπα που λες αλλα ισχυουν και για τους ελ επαγγελματιες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δηλαδή "σφάξε με πασά μου να αγιάσω" κάντε απεργίες και ¨γ@μήστ@" με εμένα τον μεροκαματιάρη ; γιατί στο τέλος χρησιμοποιούν "εμένα και σένα" παρά την θέλησή μας για να πετύχουν τον σκοπό τους. Ένα από τα λίγα πράγματα που έμαθα στο σχολείο είναι ότι η ελευθερία μου φτάνει εκεί που "αρχίζει η μύτη" του άλλου, δηλαδή όταν από την απεργία των γιατρών του ΙΚΑ η μάνα μου δεν μπορεί να γράψει τα φάρμακα της και χωρίς αυτά επιβαρύνεται η υγεία της εγώ πρέπει να στηρίζω την απεργία τους ; είναι "βολή" ότι πρέπει να πάρω τα φάρμακά μου; Όταν από το Μάιο προσπαθώ να κάνω κάποιες εξετάσεις στην μικρή μου και πέφτω πάνω σε "λευκές" απεργίες των γιατρών πρέπει πάλι να πω δε βαριέσαι γαι το καλό μου παλεύουν - αν πίστευα ότι το έκαναν μπορεί να συμφωνούσα - αλλά με έχουν κάνει οι ίδιοι να πιστεύω ότι παλεύουν μόνο για την τσέπη τους σε βάρος μου και όχι μόνο αυτοί. Last edited by frits; 03-08-2010 at 08:58. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αμ ποιος θελει τα παραπανω Σταυρο οταν τοσα χρονια πληρωνει 1500ε τον χρονο εφορια, συντηρει τα αυτοκινητα οποταν μεινει στον δρόμο το οχημα, αμοιβη τους οδηγους με την συλλογικη συμβαση ητοι 8ωρο και 800ε......κ.λ.π. , κ.λ.π. Κι υστερα μου λες το κρατος..........!! Ναι το κρατος φταιει εν πολλω αλλα ποιος θα το κατηγορησεις τωρα που παει να φτιαξει τα λαθη του παρελθοντος......... τα δικα του λαθη????? Last edited by GeorgeP; 03-08-2010 at 10:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά τί προβλέπει η συμφωνία μεταξύ ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων και κυβέρνησης,
μάθαμε; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απ' ότι κατάλαβα.... απλώς θα κάνουμε διακοπές ήσυχα... κι από Σεπτέμβρη θα ξανα-αρχίσουν τα όργανα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν αλλαξε κατι , οπως το ειπες φιλε Δημητρη , απο Σεπτεμβρη θα καλοπερασουμε . βλεπε ταξι ... βλεπε συμβολαιογραφους κ.ο.κ.
το ζητημα ειναι να μην καθοριζει ο καθε συνδικαλιστης και το καθε κομματοσκυλο το ποτε θα απεργησει ο καθε φουκαρας λογω πλυθωρισμου ... αν δεν ειναι καθοδηγουμενη η απεργεια , κατι θα καταφερουν ... εγω φιλε george p να ξερεις , ειμαι και θα ειμαι μαζι τους , γιατι πριν πληρωθω εχουν πληρωθει οι φοροι μου , δεν εκλεψα ποτε απο κανεναν και λιωνω στην δουλεια οπως και η οικογενεια μου , μηπως και καταφερουμε να ξεχρεωσουμε κανενα δανειο ... οχι δανειο καλοπερασης , δανειο επεκτασης ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επόμενη «απελευθέρωση» Ανοιγμα του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών ταξί σχεδιάζει το υπουργείο Μεταφορών ![]() Το επόμενο «άνοιγμα» κλειστού επαγγέλματος, σύμφωνα με τα σχέδια του υπουργείου Μεταφορών, είναι αυτό των αυτοκινητιστών ταξί. Ήδη, υπάρχει πρόταση που θα τεθεί προς συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ημερησία, το σχέδιο νόμου που επεξεργάζεται η κυβέρνηση προβλέπει: - Τη χορήγηση αδειών για λιμουζίνες, μίνι βαν και ταξί 5 έως 9 θέσεων. Προϋπόθεση για την έκδοση τέτοιων αδειών θα είναι η δημιουργία εταιρειών ταξί που θα λειτουργούν με τηλεφωνικές κλήσεις και ραντεβού. Το κόμιστρο θα καθορίζεται βάσει τιμοκαταλόγου και όχι με ταξίμετρο, όπως συμβαίνει με τα συμβατικά ταξί. - Τη χορήγηση αδειών για ταξί με ειδικές προδιαγραφές που θα εξυπηρετούν άτομα με αναπηρίες. - Την αναβάθμιση των εταιρειών ραδιο-ταξί που θα σταθμεύουν σε ειδικούς χώρους. - Δικαίωμα σε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων να τα νοικιάζουν με οδηγό. - Την παροχή υπηρεσιών μετακίνησης με ταξί για μαθητές. Newsroom ΔΟΛ |
|
|||
|
|||
![]()
καλό θα ήταν να επιτρέψουν πάλι τη κυκλοφορία μοτο-ταξί..........
είναι εκπληκτική ιδέα και εξασφαλίζει γρήγορες μετακινήσεις.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για να μπορείς και ΣΥ κάποτε να διεκδικείς το δίκιο σου.. Τι θες να τις καταργήσουμε???? |
|
|||
|
|||
![]()
παντως παιδια χθες εμαθα απο συγγενικα μου προσωπα τα οποια μενουν μονιμα γερμανια οτι σε απεργια-πορεια διαμαρτυριας που εκαναν εκπαιδευτικοι στο μοναχο,υποχρεωθηκαν να πληρωσουν προκειμενου να τους περιφρουρουν 2 περιπολικα.ηταν 60 ατομα και σε περιπτωση που ηταν ενα ατομο ακομη θα υποχρεουνταν να παρουν αλλο 1,συνολο 3 περιπολικα...τι σας λεω τωρα ε?
![]() στη χωρα που καθε δημοσιογραφος-δημοσιογραφισκος,πολιτικος η επιχειρηματιας εχει απο 2-3 η και παραπανω αστυνομικους-δουλους κερασμενους απο το κρατος... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μείωση των τιμών των αυτοκινήτων, αλλά αύξηση των τιμών συντήρησης | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 09-07-2010 16:17 |
Οι φωνές των γονιών είναι ο εφιάλτης των παιδιών | MARK | Διάφορα | 4 | 23-05-2010 14:01 |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 19:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 00:22 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 01:58 |