GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-08-2010, 08:07
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα μου.... εμείς στην Οικογένεια είμαστε και Ελευθεροι Επαγγελματίες (ο πατέρας μου έχει 2 μαγαζιά) και Ιδ.Υπάλληλοι... (εγώ)

Κατ'αρχήν και οι 2 κατηγορίες έχουν τα Υπέρ και τα Κατά... 1 το κρατούμενο... Γιατί ο πατέρας μου να βγάζει 3πλάσια χρήματα από εμένα και να καταβάλει στο κράτος τα ίδια άντε 5% παραπάνω???

Που είναι η δικαιοσύνη?? Γιατί αυτό το Γ@@@κράτος να μου παίρνει 1.500 € το μήνα??? Τι μου προσφέρει??? Η ακριβότερη ιδιωτική ασφάλιση είναι 1.500 € ΤΟ ΧΡΟΝΟ... Για τη σύνταξη που ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να πάρω είτε γιατί θα έχω πεθάνει (εκεί που θα έχουν φτάσει τα όρια) είτε γιατί το ταμείο θα έχει βαρέσει κανόνι επείδη 300 ΜΑ@@@ΕΣ επαιξαν με τα λεφτά μου ρουλέτα και τα έχασαν...

Μη βλέπουμε μόνο τους Ελ.Επαγγελματίες... ας δούμε λίγο και τους Ιδ.Υπαλλήλους... Για τους Δημόσιους...δε λέω τη γνώμη μου γιατί έχω ζήσει το Δημόσιο σε αρκετές χώρες του κόσμου (λόγω προηγούμενης δουλειάς μου) και θα παρεκτραπώ με τα ράματα που έχω για τη γούνα τους....
δεν υπαρχει κανονας!υπαρχουν ελ επαγγελματιες που πληρωνουν τα κερατα τους στην εφορια...χωρια τα ικα σου πα μου πες...
σωστα τα υπολοιπα που λες αλλα ισχυουν και για τους ελ επαγγελματιες
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 08:50
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό λέγεται ΚΟΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ. Αυτό θέλουν (και το πετυχαίνουν). Στρέφεις την 1 ομάδα απέναντι στην άλλη (γιατί χάνουμε την βολή μας) με αυτούς τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ φορτηατζήδες, (που μας βάζουν στην ουρά για βενζίνη) αύριο με τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΔΕΗτζίδες (που θα μας κόβουν το ρεύμα) τους ΑΛΗΤΕΣ φαρμακοποιούς (που θα μας αφήσουν να πεθάνουμε χωρίς φάρμακα) κλπ κλπ.... ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ......
Το θέμα είναι αν υπάρχει και που οριοθετείτε κάποιο μέτρο σε όλα αυτά, σίγουρα το κράτος ποντάρει στον κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά από την άλλη τι αλλάζει τη συμπεριφορά του κράτους (ένας πόλος εξουσίας) απέναντι σε ένα ισχυρό συνδικάτο (άλλος πόλος εξουσίας), εμένα και οι δύο με "πηδάνε". Μέχρι σήμερα τουλάχιστον συνδικαλισμός και κράτος είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος.

Δηλαδή "σφάξε με πασά μου να αγιάσω" κάντε απεργίες και ¨γ@μήστ@" με εμένα τον μεροκαματιάρη ;
γιατί στο τέλος χρησιμοποιούν "εμένα και σένα" παρά την θέλησή μας για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Ένα από τα λίγα πράγματα που έμαθα στο σχολείο είναι ότι η ελευθερία μου φτάνει εκεί που "αρχίζει η μύτη" του άλλου, δηλαδή όταν από την απεργία των γιατρών του ΙΚΑ η μάνα μου δεν μπορεί να γράψει τα φάρμακα της και χωρίς αυτά επιβαρύνεται η υγεία της εγώ πρέπει να στηρίζω την απεργία τους ; είναι "βολή" ότι πρέπει να πάρω τα φάρμακά μου;
Όταν από το Μάιο προσπαθώ να κάνω κάποιες εξετάσεις στην μικρή μου και πέφτω πάνω σε "λευκές" απεργίες των γιατρών πρέπει πάλι να πω δε βαριέσαι γαι το καλό μου παλεύουν - αν πίστευα ότι το έκαναν μπορεί να συμφωνούσα - αλλά με έχουν κάνει οι ίδιοι να πιστεύω ότι παλεύουν μόνο για την τσέπη τους σε βάρος μου και όχι μόνο αυτοί.

Last edited by frits; 03-08-2010 at 08:58.
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 10:22
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
....................................................
Φϊλε χαλάρωσε πάντως λίγο, οι γενικεύσεις που κάνεις σε βάζουν απέναντι σε πολύ κόσμο και ο κόσμος σήμερα έχει οργή.
Σίγουρα υπάρχουν ατομικές ευθύνες σε όλους, αλλά οι ευθύνες του κράτους χθεσινού και σημερινού είναι πολύ μεγαλύτερες..
Το οτι εχει οργη ο κοσμος.......λιγο με ενδιαφερει!!! κι εγω σε αυτον τον κοσμο ανηκω!! Με μια διαφορα, οτι εγω εχω καταλαβει το μεριδιο ευθυνης μου!! Το λιγο ¨η πολυ, το περισσότερο ¨η λιγοτερο δεν ενδιαφερει κανεναν διοτι σε μια κοινωνια οι μικρο-μεσαιοι θα λενε ''εγω φταιω λιγοτερο κι εσυ μεγαλε φταις περισσοτερο!!'' Ομως το αποτελεσμα ειναι το ιδιο και στην τελικη η κατανομη ευθυνων ποτε και σε καμια κοινωνια του κοσμου δεν ηταν/ειναι/ουτε θα ειναι ποτε δικαιη!!!!! Ετσι αποδεχομαι το οποιο μεριδιο ευθυνης μου και σαν συνυπευθυνος στον βαθμο που μου αναλογει το βουλωνω!!!! Τα ποσταρισματα του teo71 αν τα διαβαζατε και το βραδυ στον καναπε σας/μας μαζι με το ουισκακι on the rocks ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΑΝ τι μας λεει αυτο το παιδι......δεν θα φραφαμε ολα αυτα που γραφουμε εδω και σε άλλα νηματα!!! Εκει, στα ποστ του teo71, περιγραφεται το ΑΚΡΙΒΕΣ ποσοστο ευθυνης του καθενος απο εμας(!!!) αλλα και του κρατους!! Απλα δεν θελουμε να το δουμε και δεν θελουμε να το αποδεχθουμε!!!!!! Ουτε καν στο μεριδιο που μας αναλογει!!!!!!!!!! Αυτοι ειμαστε και γιαυτο γραφουμε αυτα που γραφουμε!!!

Απόσπασμα:
Κατά κάποιο τρόπο έχω περάσει από την θέση των φορτηγατζήδων δώδεκα χρόνια πριν όταν ο Αρσένης κατήργησε την επετηρίδα και έστειλε στο κάδο των αχρήστων ένα πτυχίο, έξοδα φοίτησης σε άλλη πόλη για 4 χρόνια με οικονομική αιμορραγία της οικογένειας, και ένα προσωπικό και οικογενειακό προγραμματισμό 15 ετών (1984-1999).
Και όπως έδειξε η μέχρι τώρα ιστορία για να εξυπήρετήσει και να δημιουργήσει μία νέα πελατεία (ΑΣΕΠΙΤΩΝ, Αναπληρωτών κ.λ.π)

Οι παλιότεροι θα θυμούνται ίσως το ξύλο που είχε πέσει κατά τον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς, όταν σου πέρνουν την μπουκιά από το στόμα είτε έχεις δίκιο είτε άδικο γίνεσαι αγρίμι και ξεσπάς επί δικαίων και αδίκων, αυτοί είμαστε (και δεν εννοώ μόνο τους έλληνες)...
Αν κρινω το σημερα βασει του παρελθοντος τοτε τα φορτηγα επρεπε να ειχαν μεινει καρα και το ζεμπιλι δεν επρεπε να ειχε αντικατασταθει απο τηλεσκοπικους γερανους!!!!!!!! Η πολιτικη και οι ιδιοι οι πολιτικοι αλλαζουν αναλογως εποχης!!!! οι ιδιοι εκαναν τα οργια στο παρελθον και οι ιδιοι θα κληθουν να βαλουν τα πραγματα στην θεση τους!! Ειδικα οταν το διακυβευμα ειναι το ψωμι στο πιατο το δικο τους πρωτα και μετα στο δικο μας!!Αυτο λεγεται πολιτικη...παντου οχι μονον εδω!!!

Απόσπασμα:
Δηλαδή αν εσύ ήσουν οδηγός θα πήγαινες σήμερα να δώσεις την άδεια σου έτσι απλά χωρίς να σκέφτεσαι ότι από αυτή θα μπορούσες να ζήσεις αξιοπρεπώς την οικογένεια σου και να εξασφαλίσεις το μέλλον του παιδιού σου;
Κανεις δεν ζητησε τις αδειες τους πισω!!!!!!! Απλα επετραπη η εκδοση νεων (πολλων) αδειων ωστε να επιτευχθει ανταγωνισμος στον κλαδο και οχι να μαζευονται 10 νοματαιοι και να φτιαχνουν τιμες μεταφορικων!!!! Οι αδειες Δ.Χ. ειναι δημοσια περιουσια, δηλαδη και δικια σου και δικια μου, γιατι δηλαδη εγω που ειμαι ανεργος κι εχω διπλωμα 5ης κατηγοριας να μην μπορω να βγαλω μια αδειουλα και να απω να δουλεψω? γιατι μου το απαγορευεις Κε Κρατος και Κε ιδιοκτητη κλειστου επαγγελματος? εξάλλου αυτοι οι ιδιοι που απεργησαν θα φτιαξουν τις εταιρειες που οριζει το νομοσχεδιο (μαζι με εσενα κι εμαν αν θελαμε), θα εγγραφουν στο πολυποθητο μητρωο που σημερα δεν υπαρχει, οι οδηγοι θα δουλευουν λογικες ωρες και τα αυτοκινητα θα συντηρουνται οπως πρέπει μειωνοντας τα ατυχηματα, θα πληρωνοουν κανονικα της εφορια τους κι οχι με μπλαφον 16000ε τον χρονο κ.λ.π.!!! ξερεις τι ειναι να αγοραζεις (παρανομα) Δ.Χ. 60,000-200,000ε αδεια και να δηλωνεις στην εφορια ετησιο εισοδημα 16000??? Για πες μου, βασει αυτου, ποιος κλεβει το κρατος πρωτος??? Δεν λεω οτι φταινε μονον αυτοι ¨η εμεις, φταιει και το κρατος που το επητρεπη να γινεται κλεινοντας τα ματια αλλα....καποτε ολα τα ωραια εχουν ενα τελος!!! Αυτο ειναι και το νοημα της απελευθερωσης κι οχι να ''του παρουν την αδεια''!!

Απόσπασμα:
Το κράτος είναι αυτό που φτιάχνει τους κανόνες κάθε παιχνιδιού και οι κανόνες αυτοί πρέπει να έχουν συνέχεια και λογική και όταν αλλάζουν αυτό να γίνεται με ομαλό τρόπο και να μην δημιουργούν αδικίες.
Ξερεις εσυ κανεναν ομαλοτερο απο τον ''φτιαξτε εταιρειες εσεις οι ιδιοι μαζι ¨η και χωρια απο τους νεους με τις νεες αδειες, συντηρηστε σωστα τα φορτηγα σας αφου καθε 2 χρονια το κτεο θα κοβει ####υς, αμοιψετε σωστα τους οδηγους σας και οχι με μαυρα αφορολογητα χρηματα φορολογηθειτε οπως ολοι οι ελληνες με βιβλια εσοδων εξοδων και οχι με αυτοτελη φορολογηση....''' κ.λ.π.
Αμ ποιος θελει τα παραπανω Σταυρο οταν τοσα χρονια πληρωνει 1500ε τον χρονο εφορια, συντηρει τα αυτοκινητα οποταν μεινει στον δρόμο το οχημα, αμοιβη τους οδηγους με την συλλογικη συμβαση ητοι 8ωρο και 800ε......κ.λ.π. , κ.λ.π.
Κι υστερα μου λες το κρατος..........!! Ναι το κρατος φταιει εν πολλω αλλα ποιος θα το κατηγορησεις τωρα που παει να φτιαξει τα λαθη του παρελθοντος......... τα δικα του λαθη?????

Last edited by GeorgeP; 03-08-2010 at 10:26.
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 12:36
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Τελικά τί προβλέπει η συμφωνία μεταξύ ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων και κυβέρνησης,
μάθαμε;
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 12:39
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά τί προβλέπει η συμφωνία μεταξύ ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων και κυβέρνησης,
μάθαμε;

Απ' ότι κατάλαβα.... απλώς θα κάνουμε διακοπές ήσυχα... κι από Σεπτέμβρη θα ξανα-αρχίσουν τα όργανα...
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 12:50
ace_gln Ο/Η ace_gln βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: chalkida
Μoto: gs 1200 r 2007

δεν αλλαξε κατι , οπως το ειπες φιλε Δημητρη , απο Σεπτεμβρη θα καλοπερασουμε . βλεπε ταξι ... βλεπε συμβολαιογραφους κ.ο.κ.
το ζητημα ειναι να μην καθοριζει ο καθε συνδικαλιστης και το καθε κομματοσκυλο το ποτε θα απεργησει ο καθε φουκαρας λογω πλυθωρισμου ...
αν δεν ειναι καθοδηγουμενη η απεργεια , κατι θα καταφερουν ... εγω φιλε george p να ξερεις , ειμαι και θα ειμαι μαζι τους , γιατι πριν πληρωθω εχουν πληρωθει οι φοροι μου , δεν εκλεψα ποτε απο κανεναν και λιωνω στην δουλεια οπως και η οικογενεια μου , μηπως και καταφερουμε να ξεχρεωσουμε κανενα δανειο ... οχι δανειο καλοπερασης , δανειο επεκτασης ...
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 12:54
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ace_gln Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν αλλαξε κατι , οπως το ειπες φιλε Δημητρη , απο Σεπτεμβρη θα καλοπερασουμε . βλεπε ταξι ... βλεπε συμβολαιογραφους κ.ο.κ.
το ζητημα ειναι να μην καθοριζει ο καθε συνδικαλιστης και το καθε κομματοσκυλο το ποτε θα απεργησει ο καθε φουκαρας λογω πλυθωρισμου ...
αν δεν ειναι καθοδηγουμενη η απεργεια , κατι θα καταφερουν ... εγω φιλε george p να ξερεις , ειμαι και θα ειμαι μαζι τους , γιατι πριν πληρωθω εχουν πληρωθει οι φοροι μου , δεν εκλεψα ποτε απο κανεναν και λιωνω στην δουλεια οπως και η οικογενεια μου , μηπως και καταφερουμε να ξεχρεωσουμε κανενα δανειο ... οχι δανειο καλοπερασης , δανειο επεκτασης ...

Επόμενη «απελευθέρωση»
Ανοιγμα του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών ταξί σχεδιάζει το υπουργείο Μεταφορών

Το επόμενο «άνοιγμα» κλειστού επαγγέλματος, σύμφωνα με τα σχέδια του υπουργείου Μεταφορών, είναι αυτό των αυτοκινητιστών ταξί. Ήδη, υπάρχει πρόταση που θα τεθεί προς συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ημερησία, το σχέδιο νόμου που επεξεργάζεται η κυβέρνηση προβλέπει:

- Τη χορήγηση αδειών για λιμουζίνες, μίνι βαν και ταξί 5 έως 9 θέσεων. Προϋπόθεση για την έκδοση τέτοιων αδειών θα είναι η δημιουργία εταιρειών ταξί που θα λειτουργούν με τηλεφωνικές κλήσεις και ραντεβού. Το κόμιστρο θα καθορίζεται βάσει τιμοκαταλόγου και όχι με ταξίμετρο, όπως συμβαίνει με τα συμβατικά ταξί.
- Τη χορήγηση αδειών για ταξί με ειδικές προδιαγραφές που θα εξυπηρετούν άτομα με αναπηρίες.
- Την αναβάθμιση των εταιρειών ραδιο-ταξί που θα σταθμεύουν σε ειδικούς χώρους.
- Δικαίωμα σε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων να τα νοικιάζουν με οδηγό.
- Την παροχή υπηρεσιών μετακίνησης με ταξί για μαθητές.
Newsroom ΔΟΛ
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 13:03
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

καλό θα ήταν να επιτρέψουν πάλι τη κυκλοφορία μοτο-ταξί..........
είναι εκπληκτική ιδέα και εξασφαλίζει γρήγορες μετακινήσεις....
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 15:41
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Απόσπασμα:
Το θέμα είναι αν υπάρχει και που οριοθετείτε κάποιο μέτρο σε όλα αυτά, σίγουρα το κράτος ποντάρει στον κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά από την άλλη τι αλλάζει τη συμπεριφορά του κράτους (ένας πόλος εξουσίας) απέναντι σε ένα ισχυρό συνδικάτο (άλλος πόλος εξουσίας), εμένα και οι δύο με "πηδάνε". Μέχρι σήμερα τουλάχιστον συνδικαλισμός και κράτος είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος.

Δηλαδή "σφάξε με πασά μου να αγιάσω" κάντε απεργίες και ¨γ@μήστ@" με εμένα τον μεροκαματιάρη ;
γιατί στο τέλος χρησιμοποιούν "εμένα και σένα" παρά την θέλησή μας για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Ένα από τα λίγα πράγματα που έμαθα στο σχολείο είναι ότι η ελευθερία μου φτάνει εκεί που "αρχίζει η μύτη" του άλλου, δηλαδή όταν από την απεργία των γιατρών του ΙΚΑ η μάνα μου δεν μπορεί να γράψει τα φάρμακα της και χωρίς αυτά επιβαρύνεται η υγεία της εγώ πρέπει να στηρίζω την απεργία τους ; είναι "βολή" ότι πρέπει να πάρω τα φάρμακά μου;
Όταν από το Μάιο προσπαθώ να κάνω κάποιες εξετάσεις στην μικρή μου και πέφτω πάνω σε "λευκές" απεργίες των γιατρών πρέπει πάλι να πω δε βαριέσαι γαι το καλό μου παλεύουν - αν πίστευα ότι το έκαναν μπορεί να συμφωνούσα - αλλά με έχουν κάνει οι ίδιοι να πιστεύω ότι παλεύουν μόνο για την τσέπη τους σε βάρος μου και όχι μόνο αυτοί.
Μα ΕΤΣΙ είναι ο απεργίες ρε φίλε πως να το κάνουμε???
Για να μπορείς και ΣΥ κάποτε να διεκδικείς το δίκιο σου..
Τι θες να τις καταργήσουμε????
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2010, 20:36
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

παντως παιδια χθες εμαθα απο συγγενικα μου προσωπα τα οποια μενουν μονιμα γερμανια οτι σε απεργια-πορεια διαμαρτυριας που εκαναν εκπαιδευτικοι στο μοναχο,υποχρεωθηκαν να πληρωσουν προκειμενου να τους περιφρουρουν 2 περιπολικα.ηταν 60 ατομα και σε περιπτωση που ηταν ενα ατομο ακομη θα υποχρεουνταν να παρουν αλλο 1,συνολο 3 περιπολικα...τι σας λεω τωρα ε?
στη χωρα που καθε δημοσιογραφος-δημοσιογραφισκος,πολιτικος η επιχειρηματιας εχει απο 2-3 η και παραπανω αστυνομικους-δουλους κερασμενους απο το κρατος...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης