![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το 99% των απεργιών τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν γίνει για να ικανοποιήσουν οικονομικά αιτήματα ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ σε βάρος της τσέπης των φορολογουμένων πάντα και να εξυπηρετήσουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συμφέροντα του κάθε Μανώλη, Πρωτόπαππα, Κουτρουμάνου και άλλων εργατοπατέρων χρησιμοποιόντας ως ομήρους τους ταλαίπωρους πολίτες που "χάνουν την βολή τους". Αν εσύ υποστηρίζεις ότι το κράτος στρέφει τις κοινωικές ομάδες την μία απέναντι στην άλλη (ισχύει αυτό) εγώ λέω ότι οι εργατοπατέρες ποντάρουν στη δική μας οργή και το πολιτικό κόστος που δημιουργεί μία απεργία, κόστος που εκβιάζει την εκάστοτε την κυβέρνηση και μέχρι τώρα οδηγούσε σε ικανοποίηση των περισσότερων αιτημάτων πάντα σε βάρος μας. Εγώ τι κέρδισα φίλε Χαρλεά π.χ από τις απεργίες της Ολυμπιακής ; κάποιοι πήραν τρελλά εφάπαξ, σύνταξη από τα 50, και τώρα ήρθε ο λογαριασμός σε μένα, όχι ότι κέρδισα. Από την απεργία των λιμενεργατών ποιός κέρδισε ; από που καλύφθηκαν και αυτών τα αιτήματα ; από την απεργία των φυλάκων της Ακρόπολης ; κ.λ.π Άλλο να γίνει μια απεργία π.χ πανελλαδική να μαζευετεί 1 εκατομύριο κόσμος και να κλείσει την βουλή, (έγινε αυτό ατην πρώτη μετα ΔΝΤ απεργία αλλά οι κουκολοφόροι κατάφεραν με το κάψιμο των ανθρώπων να ακυρώσουν τη τεράστια αυτή συγκέντρωση και να γίνουν οι καλύτεροι υπηρέτες του συστήματος που υποτίθεται μάχονται) και άλλο να μαζεύονται 2.000-3.000 άνθρωποι με δύναμη λόγω της θέσης που δουλεύουν και να εκβιάζουν την κυβέρνηση με την ομηρία των πολιτών. Και για να μην τρελλαθούμε, ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει απεργία είναι δικαίωμα του, αλλά δεν έχει δικαίωμα να δέρνει και να ξεβρακώνει να κλείνει εισόδους διυλιστηρίων κ.λ.π. Last edited by frits; 03-08-2010 at 23:59. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ είμαι 42 και έχω ζήσει 42.τους υπερπαντογνώστες και αυτούς που βάζουν το "ΕΓΩ" μπροστά από την συζήτηση δεν τους πιστεύω γιατί συνήθως είναι φαφλατάδες/ξερόλες και φούσκες.(δεν απευθύνομαι στο πρόσωπό σου)Μιλάω σε κάτι υπέρμαχους του κυβερνόντος κόμματος.Όποιο και αν είναι αυτό. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
2.Γιατί πιστεύεις οτι εσύ ξέρεις περισσότερα ????????? |
|
|||
|
|||
![]()
30.800 το χρόνο και μιλάς φίλε μου ???????
Εμείς δεν βγάζουμε (σήμερα/2010) καθαρά τόσα, με εμπόρευμα και μηχανήματα εκατομυρίων, δίνοντας δουλειά σε καμιά δεκαριά οικογένειες(Έλληνες οχι Αλβανοί/Πακιστανοί) και πληρώνοντας χιλιάδες σε ΦΠΑ,ΙΚΑ, εφορία ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ που με λες λαλάκα.Συγχαρητήρια για το επίπεδο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αααααααα κατάλαβα.Εδώ μέσα πρέπει να μιλάνε και να βρίζουν μόνο κάποιοι.sorry ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο την πατησες και εσύ όπως την πατησα και εγώ .Αλλος γουστάρει το ψάρεμα άλλος το πλέξιμο και άλλος τις γκόμενες.Ο georgep γουστάρει την αντιπαράθεση είναι το χόμπυ του για αυτο μην τρελαίνεσαι...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να ενας που καταλαβε τον γιωργο γρηγορα......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτη ειναι και η διαφορα μας!!!! Οπως αυτη ειναι και η διαφορα και των δυο μας απο τους παλιοτερους!!!! Οταν αρχισεις να δουλευεις στα 12(!!!!), τα καλοκαιρια μετα την ληξη του σχολειου για ολο το καλοκαιρι χωρις να πηγαινεις διακοπες - στις κλωστομηχανες στην παλαι ποτε perfil (''ντυνει με μαλλι ολον το κοσμο'', για τους παλιους) αλλα και αλλου - ελα να μου πεις τι αξια εχουν τα 42 τα δικα σου απο τα 47 τα δικα μου!!!!! Οταν κανεις για πρωτη φορα στον 20 χρονο τοτε εργασιακο σου βιο Χριστουγεννα και Πασχα σπιτι σου το 1997 ενω μεχρι τοτε μονον δουλευες ελα να μου πεις την αξια των 42 σου με τα 47 μου!!! Εχω να λεω πολλα αλλα....αστο καλυτερα!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο καθενας κανει τις επιλογες του απο μικρη ηλικια!!!!!! Μηπως θεωρεις οτι 30,000ε ειναι πολλα λεφτα σημερα? Αξιοπρεπη λεφτα με 16 ωρες δουλεια την ημερα ναι, καλα λεφτα με αυτες τις συνθηκες οχι!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μείωση των τιμών των αυτοκινήτων, αλλά αύξηση των τιμών συντήρησης | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 09-07-2010 16:17 |
Οι φωνές των γονιών είναι ο εφιάλτης των παιδιών | MARK | Διάφορα | 4 | 23-05-2010 14:01 |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 19:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 00:22 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 01:58 |